Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
da li je neko bio juce na demonstracijama? sta se desava u beogradu?
Korisnikov avatar
By *deni*
Opravdano sam van tih desavanja,jer sam na visednevnom gostovanju u Splitu.Sta se desava u matici,zaista?
Korisnikov avatar
By *deni*
Gradjani pabirce crkavicu za klot pasulj bez mesa, sretni su ako siti legnu,jadni ljudi, mediji slobodno,iako nemaju petlju,mogu da izveste sta se desava.gradjani ce i tada jednako tupo da blenu u tv, opravdano ubedjeni da im vise ni Bog otac ne moze da pomogne. :nazalost:
By Sixto
Prilicno se ljudi pale po FB u fazonu GOTOV JE ili KRENULO JE... to je samo ona mala procentualna crkavica sa izbora uz dodatak stranackih prvaka koji su se posteno obrukali, a jos nisu dovoljno moralne gromade da posle XY godina neuspeha u politici daju ostavke...

U prevodu, stisace se dreka za koji dan kao i za izbornu kradju i Ceda i Canak ispijaju sampanjac sa Vuckom na otvaranju prve kule sa sve hostesama.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754644#p2754644]*deni* napisao:[/url]Gradjani pabirce crkavicu za klot pasulj bez mesa, sretni su ako siti legnu,jadni ljudi, mediji slobodno,iako nemaju petlju,mogu da izveste sta se desava.gradjani ce i tada jednako tupo da blenu u tv, opravdano ubedjeni da im vise ni Bog otac ne moze da pomogne. :nazalost:
ovo je nazalost tacno. kada je narod gladan nema drugog izbora nego da veruje u sve sto vodja kaze, u protivnom dolazi do jos vece depresije i nasilja. #juznaamerika #afrika
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754663#p2754663]Sixto napisao:[/url]Prilicno se ljudi pale po FB u fazonu GOTOV JE ili KRENULO JE... to je samo ona mala procentualna crkavica sa izbora uz dodatak stranackih prvaka koji su se posteno obrukali, a jos nisu dovoljno moralne gromade da posle XY godina neuspeha u politici daju ostavke...

U prevodu, stisace se dreka za koji dan kao i za izbornu kradju i Ceda i Canak ispijaju sampanjac sa Vuckom na otvaranju prve kule sa sve hostesama.
Ceda i Canak sa Vucicem, DS sa radikalima i dverima u Beogradu. To je najveca patka od svih.
Izgleda da su DJB ostali jedina opozicija u drzavi.
By Sixto
Ova jos jedna u nizu bruka iz izbornog ciklusa je samo dokaz koliko ne postoje bolji od ovih trenutno. DS u panici i ocaju zbog gubljenja fotelja sklapaju pakt i sa djavolom tj SRS. Na ponudu DJB da se ucini dalje rukovodjenje opstinom transparentnim za svaki dinar okrenuli su se Seselju.

DS je apsolutno isto govno. Jerkovka sere o ugovoru za zelezaru, a jos nije objasnila sta je sa ugovorom za NIS koji takodje nije objavljen nikad.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Od DS je ostala samo stara poznata demagogija koja mi se vraca kao deja vu svaki put kada cujem nekog od njih. Toliko praznine... Jedino pozitivno kod njih je, mozda, to sto su ostali stranka lisena nasilja koje sada prepoznajemo kod drugih, to nismo mogli ni sanjati da ce biti neka bitna stvar.

Meni samo i dalje nije jasno sta sve to znaci za nas lgbt, aktiviste i ostale? Svi cute i cekaju, kao da su u nekom strahu i iscekivanju. Previse je tu paradoksa.

Vucic i Mali su obezbedili krajnje miran prajd od koga ove godine, izgleda, nece biti nista. Vucic je cak dobio i nadimak "pederu" zbog toga, izmedju ostalog. S druge strane tzv. "demokratski blok" je taj koji je nehomofobican i "prirodni" saveznik prajda, ali nisu imali petlje pred najezdom ekstremista da pomognu da se odrzi. Par puta otkazivan, par puta izbio haos..

Plasim se da opet ne postanemo nekakvo zrtveno jagnje u skoroj buducnosti. Scenario: Vucic "odobri" prajd kao prosli put, ali ovaj put eksremisticke grupe krenu "revolicionarno" protiv prajda=rezima, svi ostali uglavnom cute, jer je prilika da se udari protiv sns rezima. itd itd.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
misljenja sam da oni zapravo nemaju para da prave ni vodu a ne beograd na vodi, jer je taj famozni investitor pred bankrotom. Dakle pali su na kolena pred ficfiricem kojeg traze u par zemalja zbog dugova. E sad, posto nece nikada priznati kako je to losa ideja i los projekat, sad ce da naprave kriminalnu diverziju da pod maskama sruse nesto, naprave frku pa da se onda na kraju proglasi kako nije bilo uslova, eto steta propade projekat.
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754719#p2754719]antibiotic napisao:[/url]Od DS je ostala samo stara poznata demagogija koja mi se vraca kao deja vu svaki put kada cujem nekog od njih. Toliko praznine... Jedino pozitivno kod njih je, mozda, to sto su ostali stranka lisena nasilja koje sada prepoznajemo kod drugih, to nismo mogli ni sanjati da ce biti neka bitna stvar.

Meni samo i dalje nije jasno sta sve to znaci za nas lgbt, aktiviste i ostale? Svi cute i cekaju, kao da su u nekom strahu i iscekivanju. Previse je tu paradoksa.

Vucic i Mali su obezbedili krajnje miran prajd od koga ove godine, izgleda, nece biti nista. Vucic je cak dobio i nadimak "pederu" zbog toga, izmedju ostalog. S druge strane tzv. "demokratski blok" je taj koji je nehomofobican i "prirodni" saveznik prajda, ali nisu imali petlje pred najezdom ekstremista da pomognu da se odrzi. Par puta otkazivan, par puta izbio haos..

Plasim se da opet ne postanemo nekakvo zrtveno jagnje u skoroj buducnosti. Scenario: Vucic "odobri" prajd kao prosli put, ali ovaj put eksremisticke grupe krenu "revolicionarno" protiv prajda=rezima, svi ostali uglavnom cute, jer je prilika da se udari protiv sns rezima. itd itd.
Jbg, borili su se za jednakost i postene izbore, sad ce ti isti finansirani od drzavnih para da "nas cekaju"...
Korisnikov avatar
By svejedno
bio.

mislim da treba da se ide.

mislim da je bitno.

..

btw, bune se i popaji ,)

http://slobodnimediji.com/svet/3467-bra ... -grad-foto" target="_blank

^ne znam nista o ovome, ne znam ko to organizuje, nista... neka info?

...

lm, trenutak je. pa srusimo ove, diljem sveta, pa nas zajebu sledeci na drugaciji nacin na 50 godina. u krug
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Bio oba puta, biću i opet.

Svejedno, ta vest je sa nekog hrvatskog ekvivalenta njuz.neta, nije se dogodio taj protest :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
stvarno?

nja.

al i dalje je bitno kod nas.
Korisnikov avatar
By Zvonki
"Вучић: За три године урадио сам колико и Тито у бившој Југославији"
Da li je ovo cisto proseravanje radi propagande ja bogat vi govno ili je on zaista bolestan??

Mislim i Kajlo oce da bude Drath Vejde al kurac sine,Vejder je jedan jedini
Korisnikov avatar
By Zvonki
Zasto se izvinjavas?
Pa i jeste greska u kucanju,hvala sto si mi to pokazao
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah, vi u Zagrebu ste vazda oponasali sve sto se prvo dogodi u Beogradu ;)
a zapravo je sve pocelo u Skoplju.

Ovo je nesto najpozitivnije sto se desilo u proteklih neznasekolikogodina, izgleda da gradjani konacno opet shvataju da istoriju zemlje kroje oni sami, a ne "vladajuce elite". Najbitnije je probiti zid straha.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!