Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Na izborima ću glasati za...

1. Aleksandra Vučića tj. SNS
8
18%
2. nekog drugog
36
82%
Korisnikov avatar
By 2kune
jednoga dana svemu ćemo se ovome slatko smijati... :deda:
Korisnikov avatar
By antibiotic
SNS i SPSu se smanjio broj poslanika u parlamentu, plus sto su to, zapravo, dve koalicije, nisu izasli kao samostalne stranke, samostalno bi imali jos manje glasova. Sada moraju svim koalicionim partnerima dodeliti obecano, pa tek onda rasporediti svoje.

Najnegativnija stvar ovih izbora su manipulacija ljudima i ucene da kolektivno glasaju.
Najpoziivnija sto gotovo sve opozicione stranke ulaze u parlament.
By Sixto
Kako je politka kurva... DS brani Dveri. Politicka perverzija.
Nisam siguran kako ovo formulisati, ali mi nesto nije zao sto im je uskracena ta decimala da predju cenzus. Taj mrak, rasizam i svaka druga vrsta psihicke bolesti ne treba da bude pokradena, vec zabranjena, ali ono, daj sta das.

DS je s druge strane jos jedna faseta ove jebacine. Covek koji je mahao laznim kartama iz Bodruma u koverti i potkupljivao glasace se bori protiv falsifikovanja izborne volje. Ne mozes traziti pravo i pravdu, a sam si koristio mehanizam protiv kog se boris. Da je DS radio svoj posao niti bi im se desio Vucic, jos manje Pajticka, niti kilavih 6%, niti bi se nama desile Dveri jer bi kad je trebalo bile zabranjene.

PS. jel ima neko pristupa Biljani Srbljanovic, dajte je obuzdat malo...
Korisnikov avatar
By svejedno
glasao za radulovica. najkul program (zapravo najbolja protivteza srpskom ludilu u ovom trenutku, a znao sam da ce proci cenzus odn. da glas nece biti bacen) iako mi se kao lik ne svidja.

..

svratio da vam kazem da cu ja izaci na proteste za dveri ako ispadne da im ukradu cenzus.

za dveri.
ja.
na protest.

.....pa ti vidi.
situaciju
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753937#p2753937]Sixto napisao:[/url]Ne mozes traziti pravo i pravdu, a sam si koristio mehanizam protiv kog se boris.
upravo.

ja hocu pravo i pravdu za sve u ovoj zemlji. pa i za dveri, kad su vec presli cenzus.

a sta oni traze i koliko su licemerni, mene libo rac. ja hocu pravo i pravdu za sve.

...

mozemo da se igramo ukidanja, ili je (svakako) trebalo pre - ali sada su tu legalno, i vise od 5% ljudi je glasalo za njih.

talk about barking at the wrong tree. DS te razocarala, mos mislit, i to najvise sad kada zapravo brane demokratiju kao takvu.

mene su iznenadili pozitivno.
By Sixto
Daj se malo kontrolirat i stati kad je rec o tudjem razocarenju i tajmingu istog.

DS u meni izaziva gadjenje još od pre kad je imao više od 6% i imam konkretne razloge za to. E sad, sto se tice Dveri da li su tu legalno ili ne, to je pitanje da li Ustavni sud radi svoj deo posla, a ne radi ga.

No dobro, neko ima opsesiju kupovanja jockstrapova, neko ceslja kosu u sto poteza pred spavanje, a neko ima Stokholmski sindrom. Sve je za ljude/pedere.
Korisnikov avatar
By svejedno
pazi kad mi je upravo to rekla devojka, pre nego sto sam poslao odgovor, u vezi moje reakcije na tvoj post. empaticna jedna osoba izrazito. i divna .)
[cita preko mog ramena, ako trepnem dvaput, treba mi pomoc ,)]

al jbg, i ja sam duboko razocaran, ispod cenzusa za 1 glas je toliko frapantna kradja da cak ni ja nisam mogao da se ne zacudim bezobrazlukom, a mene te stvari veoma retko cude i/ili raazocaraju. pa sam i ja verovatno malo burnije & 'razocarenije' reagovao (iako moja poenta i dalje stoji .P)

izvini, sta ti zem .)
By Sixto
Nije mi jasno sta ste svi pali na tu novinarsku patku oko 1 glasa. Svi se popismanili jer je clickbait naslov. Obradjeno je nesto tipa 98,+% materijala i pojavio se taj neki procenat od 4,99% nedovoljan za ulazak u skupstinu. Niti je RIK dao svoje konacno stanje, niti mogu Dveri ista da rade tj. ulazu zalbu dok RIK ne kaze takvo je stanje na 100% materijala.

A naravno da ce Vucko da ih svuce jos ispod. Ni on nije toliko lud da ih ostavi na trepavicu od cenzusa pa da ih Pajtic digne u parlament pozivom da glasaci DS glasaju na 15 birackih mesta za Dveri.
Korisnikov avatar
By svejedno
nije trip da li je ukraden 1 glas, 1 promil ili 10000 glasova.

trip je u kradji, i trip je u broju mandata. necu da ih vucic dobije jos. neka ga jebe sto je isao na prevremene, i neka svi shvate da sledeci put pada 100%.
i hocu da sto vise opozicije, glasne, bude u skupstini. jer je to jos jedan garant za padanje na sledecim izborima.

i hocu da se postuje izborna volja. jer jebo sve ostalo sto sam naveo.
By Sixto
Njemu je apsolutno svejedno, ima Savez Vojvodjanskih Madjara i SPS koji mu jedu iz ruke. Ima 50%+ poslanika da sam donosi zakone. Hoce li imati 131 ili 138 puca mu picka. I s ovim treba da se pomirimo.
Iluzorno je sanjati da ce zbog zabrinute opozicije da ponovi izbore, ne pada mu na pamet.

I DS svojevremeno kupovao poslanike pa ostali na vlasti tolike godine, mozes misliti on s natpolovicnom vecinom nece. Par dana protesta i to je to... Velja evo upravo otkazao, Dveri pusengija, osim ako na onih ponovljenih 15 birackih mesta ne dobiju bog zna kakvu podrsku. Pomirite se, plivanje medju govnima cetiri godine prsno, nista ledjno.
By Sixto
Najveci pobednik izbora je Radulovic jer nema hipoteku proslosti kao svi ostali i dobija finansije i pozornost javnosti da kritikuje vlast na argumentovan nacin, a da mu prljav ves ne smeta u tome.

To sto Pajtic i Zivkovic sanjaju novi DOS, bager na skupstinu i ostalo... mogu macku o rep da okace. Sad ne bi animirali ni hipstere po Savamaloj da kupe drveni bicikl.
Korisnikov avatar
By svejedno
nikako ne bih rekao da mu se jebe za 10ak mesta u skupstini, ne bih rekao ni da ce dacic da ide sa njim, dacic vrlo dobro njusi u kom pravcu vetar duva, a duva dalje od vucica; isto ne bih rekao da mu se jebe ni za galamu od velike opozicije pred vaskolikim auditorijumom televizijskim, kada je do sada imao samo tapsanje. jebeni egomanijak titoisticki.

(btw, sAm sns ima nekih 96 ili 98 mandata samo...ostalo su pups, draskovic i ostali paraziti)

za radulu se slazem.

..

ali na stranu sve to, sto kaze hlaef: 'JA nemam pravo da kazem - jebe mi se za DVERI jer onda sutra JA nemam pravo da zamerim kad me policija od dveri ne brani '

il postujemo demokraciju il ne postujemo. ako je postujemo, dveri su usle u parlament. ako je ne postujemo... well. onda 'vako kao do sada.
jel ste culi sta se desilo u izbornoj noci,i policija ne zna nista o tome? Mali ne zna nista o ovome? zona sumraka a? Eno ima izjava onog lika koji je isao sa svirke pa ga majmuni sa maskak drzali...Eto to je slika Srbije..
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2753994#p2753994]svejedno napisao:[/url]nikako ne bih rekao da mu se jebe za 10ak mesta u skupstini, ne bih rekao ni da ce dacic da ide sa njim, dacic vrlo dobro njusi u kom pravcu vetar duva, a duva dalje od vucica; isto ne bih rekao da mu se jebe ni za galamu od velike opozicije pred vaskolikim auditorijumom televizijskim, kada je do sada imao samo tapsanje. jebeni egomanijak titoisticki.

(btw, sAm sns ima nekih 96 ili 98 mandata samo...ostalo su pups, draskovic i ostali paraziti)

za radulu se slazem.

..

ali na stranu sve to, sto kaze hlaef: 'JA nemam pravo da kazem - jebe mi se za DVERI jer onda sutra JA nemam pravo da zamerim kad me policija od dveri ne brani '

il postujemo demokraciju il ne postujemo. ako je postujemo, dveri su usle u parlament. ako je ne postujemo... well. onda 'vako kao do sada.
Ok, ovaj put "Cekace nas" i to stabilno finansirani od naseg poreza. Samo jos Srbljanovickin protest da uspe i super.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!