Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By anna92
Zdravo svima! Svi ste sigurno barem jednom posetili ili culi za Blic online novine koje su u poslednjih par godina postale jedan od najpopularnijih online informativnih portala.

Ne znam da li sam jedina koja ima ovaj problem ali svaki put kada ostavim neki komentar na odredjenu vest u 90% slucajeva on ne biva objavljen. Uglavnom komentarisem vesti koje su vezane za LGBT ne bi li unela makar tracak svetlosti medju onim glupim komentarima, ali uzalud. Da li je cenzura stvarno u tolikom obimu prisutna na Blicu i zasto? Ne secam se da je pre bila toliko prisutna i mislim da su komentatori uopste bili vise gay friendly.

Iskustva, misljenje?
Korisnikov avatar
By zozefin st
zdravo anna92
imas lepo ime

ont: ne komentarisem blic...
Korisnikov avatar
By antibiotic
Cenzura komentara nije specificna samo za blic. Ponekad puste komentare, ponekad samo nekoliko, a ponekad nijedan. Mislim da to nema veze sa pro i anti lgbt, jednostavno im se moze, ili tacnije toj jednoj osobi koja sedi i odobrava komentare.
Korisnikov avatar
By deran
ima veze,vel ći ti kasti...:D

i još će biti u pravu...:cowboy:
By Kragi
Ne secam se da sam bilo sta komentarisao na siteu :neznam: dok na FB stranici to, s vremena na vreme, redovno cinim. Tamo se nista ne cenzurise a desavolo se i par puta da mi 'Blic' likeuje (lgbt frendli, antifasisticki ili feministicki) komentar.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!