Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717858#p2717858]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2717848#p2717848]Kiborg napisao:[/url]Ključ je u tehnologiji. Automatizacija i povećana produktivnost omogućiće da društvo može da istoleriše popriličan broj parazita i individua koje opravdano neproduktivne (deca, bolesni, stari itd)
projekat jos nije ni poceo al je hejt prema "parazima" koji zele da rade nesto drugo vec krenuo :lol: genijalno
Ništa ja tebe ne razumem.
Gde je hejt?
Gde sam rekaon "rade nešto drugo"?
Imaš izgleda neku negativnu predstavu o meni /za šta mene generalno nije briga ali te očigledno ometa u tumačenju onoga što ja napišem/ pa mi stavljaš reči u usta.
Nije to lepo.
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, Kiborže, čemu onda tvoje, citiram te "da društvo može da istoleriše popriličan broj parazita i individua koje opravdano neproduktivne (deca, bolesni, stari itd)"

nisi li mogao da daš šansu mogućnosti da ti "paraziti i individue" bi hteli raditi ili bi radili, samo shodno njihovim mogućnostima i afinitetima?
btw. šta znači, "koje opravdano neproduktivne"? typo ili šta?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne, parazit u medicinskoj terminologiji je neko ko NE RADI APSOLUTNO NIŠTA /znači ne nešto drugo po svojoj želji, nego n-i-š-t-a/, a uzima sve ono što mu treba za lagodan život.
A "opravdano neproduktivan" je neko ko prosto ne može da radi i društvo treba da se stara o njemu, recimo, nećemo dete da teramo da radi :)
Nisam izneo nikakav vrednosni sud, samo da treba da se uračuna da će biti i takvih članova kolektiva i da mora da postoji način da se to kompenzuje, što je uostalom i očekivano i neizbežno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ali u ovako maloj komunistickoj zajednici SVAKO mora da radi ono sto mu se da, ili u najboljem slucaju da se zameni sa nekim. Nepozeljni su svi koji odbijaju da rade nesto zato sto ne zele.
Korisnikov avatar
By Srklet
koliko sam upoznat s teorijom komunizma, ideja je da svatko radi sta hoce (a podrazumijeva se da valjda nesto hoce ^^ ), a ne sto mora. e sad, to je teorija. ^^
Korisnikov avatar
By Anhedonie
odnosno, svako radi sta hoce*

* sve dok se drustvu isplati da to radi.

to vazi x100 za male zajednice.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!