Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Mnogo dobar tekst :klap:
OVAKVI NAM NE TREBAJU U SRBIJI: Evo kakvu scenu smo snimili u centru Beograda!
Slika
Dok se ovakve stvari tolerišu na ulicama Srbije, nacija će nam propadati, a deca nam neće imati nikakvu budućnost. Dokle ćemo ovo da trpimo?

Ko je danas šetao centrom Beograda, mogao je da vidi ovu odvratnu scenu na kraju Knez Mihailove ulice, na prelazu ka Kalemegdanu.

I samo po sebi, strašno je šta se desilo, a najgore od svega je činjenica da se sve dešavalo u po bela dana, dok su tuda šetala deca s roditeljima. I sad, kako mama ili tata da objasne detetu ono što je videlo? Je l` to normalno? Pa naravno da nije. Je l` sad i dete treba da vidi ovo, pa i ono da radi to isto kad poraste?

Naravno, policije nigde da spreči ovaj skandal. Da nas zaštiti od ovog užasa. Ni među brojnim prolaznicima, koji su bili svedoci ove nemile scene, nije bilo nikog ko bi rekao barem “nije u redu to što radite”, ili skrenuo pažnju na to koliko je pogrešno i jezivo činiti ovako nešto.

Ništa. Svi su dopustili da se užas odigrava pred njihovim očima. Ne, svi SMO dopustili da se užas odigrava.

E, zbog ovakvih nam Srbija propada. Ne, zbog NAS i odsustva reakcije nam je Srbija ovakva i propada. Zbog toga nas je sve manje, zbog toga će uskoro da nas bude manje nego Hrvata ili Albanaca!

Zbog svega ovoga, zbog naše dece, zbog zdravlja naše nacije, apelujemo: Policijo, uradi nešto, političari, uradite nešto, ljudi, uradite nešto!

Svake godine u saobraćajnim nesrećama u Srbiji pogine skoro 1.000 ljudi! Među njima je mnogo onih koji izgube život na pešačkom prelazu, dok prelaze na crveno, baš kao devojka o kojoj pišemo ovaj tekst.

Ovo što ona radi je nedopustivo, ne samo zbog njene sigurnosti. Kao što smo napisali, neko dete će da je vidi, pa će da pomisli da je u redu da i ono prelazi na crveno.

Zato, sledite primer ove dvojice momaka. Ne prelazite na crveno. Sačekajte tih 60 sekundi do zelenog svetla. Dok čekate, možete da se zabavite nekako, da pričate, ili nešto treće…
http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/15 ... u-beograda" target="_blank
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
i ja sam se iznenadio

poceo da citim i pomislio here we go again, dokle vise... i onda bum :)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
postovao gossip vec u random disclosure

mene su prevarili, zamalo da ne procitam ceo

bravo :fancyklap:
Korisnikov avatar
By nsc
Zaista odlican text. Skidam kapu autoru :sesir:
Korisnikov avatar
By Macan86
baš sam malo pre video to na fb...malo falilo da ga uopšte ne pročitam i da odmah lupim neki hejterski komentar xD paš prijatno iznenađenje...za promenu
Ovo je još jedna vest '' koja je zapalila društvene mreže ''. :zev:
Kad vidim tu ofucanu, piromansku reklamu '' Vest koja je zapalila društvene mreže '', sloši mi se, pa me mine volja da čitam vest, ma kako interesantna i štosna bila. :zev:
Samo se vi '' palite '' po društvenim mrežama, dok vas Jorgovanka Tabaković van društvenih mreža pljačka kako joj se prohte. :njuska:
Korisnikov avatar
By gossip
setio sam se teksta kada sam prelazio na crveno :D :lol:
Korisnikov avatar
By 李香兰
je l' to onaj isti telegraf koji je napisao ovo? :nokti: :maca:
Transseksualac iz Skoplja Filip Janevski Fifi (22) zaprepastio je žiri svojom pojavom i glasom, i dok su Emina i Kristina bile oduševljene, Željko Joksimović je rekao da mu se Filip nikako ne dopada, iako ima lep glas.

Fifi je otpevao pesmu, a publika je pala u trans još kod prvih taktova, dok su mu Kristina i Emina aplaudirale.

– Kakvo si ti osveženje, nemam zamerki, imaš anđeoski glas – rekla je Kovačeva, a Kiki i Emina su se samo nadovezali podržavajući Fifija.

– Imaš stav i odlično se snalaziš na štiklama, zaista si divan – uputila mu je komplimente Jahovićeva.

Željko je bio sumnjičav na njegovu pojavu, a te mu je rekao da otpeva još jednu pesmu kako bi ga potpuno ubedio. Iako se Filip potrudio da se pokaže, otpevavši pesmu Kristine Agilere “Beautiful”, Joksimović je ostao neumoljiv i rekao mu je NE.
receipts
Korisnikov avatar
By 李香兰
joj da "antihomofobican". one step at a time :radosnice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!