Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li gej parovi u Srbiji treba da usvajaju decu?

Slika
U Srbiji je veoma izražena netrpeljivost prema ljudima s homoseksualnom orijentacijom.

Srbi važe za veoma konzervativan narod, a to je posebno izraženo kad je u pitanju porodica i porodični odnosi. Veoma teško se prihvata sve što je novo, a kad je u pitanju gej populacija, većina Srba je, na žalost, homofobna.

Protivnici ideje da gej parovi usvajaju decu kao razloge navode da to nepovoljno utiče na psihološki razvoj deteta, na njegovo izgrađivanje ličnosti, ali i na celokupni napredak. Međutim, ima i onih koji smatraju da je to potpuno normalno.

U tradicionalnom društvu kao što je naše i sam pomen mogućnosti da gej parovi usvajaju decu izaziva burne reakcije. Međutim, ima i onih koji smatraju da je to potpuno normalno, pozivajući se na istraživanja koja pokazuju da nema nikakvih posledica po razvoj deteta.

Protivnici ideje da gej parovi usvajaju decu kao razloge navode da to nepovoljno utiče na psihološki razvoj deteta, na njegovo izgrađivanje ličnosti, ali i na celokupni napredak.

Iz udruženja Labris pak poručuju da nema nikakve razlike između dece koja su odgajana u raznorodnim porodicama od one koja su rasla u istopolnoj porodici...
OPŠIRNIJE KLIK
Korisnikov avatar
By antibiotic
"Bog je stvorio da se vole musko i musko..ovaj.. ne" :lol:

Imam utisak da vecina pomislja, kada se kaze "gay usvajanje dece", na dva muskarca koji usvajaju, pa im utoliko bude nezamislivije.
Popularni argument protiv usvajanja je 'Sta ce deca u skoli reci,, okolina' kao da to ne zavisi od odnosa prema LGBT u drustvu, vec od neke vise sile koja se ne moze promeniti.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
koliko često razmišljate o genitalijama svojih roditelja? :smokin:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Ne... Tu decu koju su strejtaši bacili u kontejner nek usvaja neko drugi, ja neću...
Korisnikov avatar
By ManToy
Kaze se heterasi... zvuci uvredljivije.

Inace treba mada ja sam sebican pa bi pre birao surogat majku.
Korisnikov avatar
By *deni*
Taman posla. Da negujem tuđe, ko zna kakve gene, ne pada mi na kraj pameti. Aj' ne pada mi, majko, na pamet. Ako budem imao dete, imaću svoje, za sebe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!