Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
verovatno neki trecegeneracijski imigrant
bez identiteta i buducnosti u slobodarskoj tolerantnoj severnoj evropi
By Sixto
Svojevremeno su zatvarali oci kad im je odgovarao uvoz islamista za licne ciljeve u Bosni, sad im je taj isti zakucao na vrata i vise nije daleko u nekoj bestragiji na brdovitom Balkanu pa neka vide sta su stvorili tolerisanjem kampova za obuku u koje niko ne moze ni nos da promoli.
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689357#p2689357]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689356#p2689356]blenta napisao:[/url]verovatno neki trecegeneracijski imigrant
Najverovatnije. No sve veca ucestalost ovakvih napada me iskreno plasi... Mislim da ce ovo da bude sve gore i gore i pitam se koliko daleko ce otici.
pa i treba da te/me/nas plasi

ali oni nisu uvezeni jer su skandinavci a ruku na srce ni francuzi
mnogo fini, multikulturalni kumbaja nit tolerantni
nego zato sto neko mora da radi u tim drzavama gde oni (nazovimo ih domorocima)
planiraju da rade po 6 sati dnevno i to ofrlje
kako bi danske svedske norveske i francuske babe dobijale penziju od realnog sektora

e pa ako dovodis mlade ljude kako bi ti realno bili robovi u modernom smislu te reci onda bi valjalo da imas makar minimum tolerancije i pokusas da ispostujes to sto oni rade za tebe i integrises ih u drustvo u punom smislu te reci - u skoli, politici, uniju, i na kraju u jebenoj samoposluzi

ako se ne zoves jasper ili søren u kopenhagenu je jako tesko naci normalan stan za ziveti. ako se kojim slucajem zoves hamza ili mohamed a ne dao ti bog da si tamnoput onda mozes da zivis jedino i iskljucivo u delu grada koji se zove nørrebro i koji je bukvalno kebabistan - muslimanski geto. dodaj na to institucionalizovan izraz koji sam imao prilike da cujem makar jednom u dva dana - trecegeneracijski imigrant (to je inace klinac koji prica i razmislja na danskom ali ima nesrecu da mu je baba dosla od negde)

i sad zamisli tog klinju koji zavrsi u nørrebru i pojavi se neki radikalni muslimanski batica i ponudi mu samo pripadanje i identitet - naravno da ce ga lako srediti da napravi neko sranje ili se digne u vazduh

da sam kojim slucajem neki kultist i zelim pokrenuti vlastiti red svetog vlajka pedonekrofila
ne mogu se setiti nijednog boljeg mesta za poceti mimo skandinavije
:opatica:
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689360#p2689360]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689357#p2689357]Mage napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689356#p2689356]blenta napisao:[/url]verovatno neki trecegeneracijski imigrant
Najverovatnije. No sve veca ucestalost ovakvih napada me iskreno plasi... Mislim da ce ovo da bude sve gore i gore i pitam se koliko daleko ce otici.
pa i treba da te/me/nas plasi

ali oni nisu uvezeni jer su skandinavci a ruku na srce ni francuzi
mnogo fini, multikulturalni kumbaja nit tolerantni
nego zato sto neko mora da radi u tim drzavama gde oni (nazovimo ih domorocima)
planiraju da rade po 6 sati dnevno i to ofrlje
kako bi danske svedske norveske i francuske babe dobijale penziju od realnog sektora

e pa ako dovodis mlade ljude kako bi ti realno bili robovi u modernom smislu te reci onda bi valjalo da imas makar minimum tolerancije i pokusas da ispostujes to sto oni rade za tebe i integrises ih u drustvo u punom smislu te reci - u skoli, politici, uniju, i na kraju u jebenoj samoposluzi

ako se ne zoves jasper ili søren u kopenhagenu je jako tesko naci normalan stan za ziveti. ako se kojim slucajem zoves hamza ili mohamed a ne dao ti bog da si tamnoput onda mozes da zivis jedino i iskljucivo u delu grada koji se zove nørrebro i koji je bukvalno kebabistan - muslimanski geto. dodaj na to institucionalizovan izraz koji sam imao prilike da cujem makar jednom u dva dana - trecegeneracijski imigrant (to je inace klinac koji prica i razmislja na danskom ali ima nesrecu da mu je baba dosla od negde)

i sad zamisli tog klinju koji zavrsi u nørrebru i pojavi se neki radikalni muslimanski batica i ponudi mu samo pripadanje i identitet - naravno da ce ga lako srediti da napravi neko sranje ili se digne u vazduh

da sam kojim slucajem neki kultist i zelim pokrenuti vlastiti red svetog vlajka pedonekrofila
ili kragujevca for that matter ^^
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2689360#p2689360]blenta napisao:[/url]

Da istina ti trecegeneracijski imigranti su najpodlozniji muslimanskom radikalizmu. Samo ja ne znam koliko je moguce te ljude zaista intergrisati u drustvo... Cini mi se da ni jedna zemlja na svetu nije uspela za sada da postigne efikasnu integraciju imigranata, pogotovo ovih sa srednjeg istoka.

Inace sam bas pricao sa dva prijatelja iz Sirije koji su bili tipa "Ako do sada nisam uspeo da nadjem posao u Danskoj, tek ce od danas to biti nemoguce"... Fora je sto kad neki idiot pocini tako nesto, oteza zivot svim postenim arapima koji zive i rade ovde, i na kraju cenu plati osoba koja nije ni kriva ni duzna ni za sta.

I tako u zacarani krug. Konflikt sve vise eskalira...
Korisnikov avatar
By blenta
vidim ti si se bas lepo integrisao i da si prihvatio tu geneticku segregaciju
i geografsku distribuciju nemogucnosti funkcionisanja u kao uredjenom drustvu

problem nije u trecegeneracijskom imigrantu
problem je u drustvu koje ima instituciju i kovanicu trecegeneracijski imigrant
i sto isto tako kao i ti misle da ne moze da se integrise

u sta da se integrise kad je on danac i rodielji su mu danci
i celog zivota ni on ni roditelji mu ne znaju za nista drugo sem danske i biti danac
(boze sacuvaj da mu padne na pamet da nauci makar da kaze cao ja se zovem omar na arapskom
pa da neko pomisli odmah da je terorista i nesposoban da se integrise)

i kad mu strgnes identitet - jedini koji ima i uspesno ga dezintegrises
onda dobijes to sto imas - dete debila koji ne zna sta je i ceka da dodje neko
i ponudi mu identitet, svrhu i osecaj pripadanja

sreca njihova (danaca) je sto ih ukupno cele populacije ima jako malo pa je to lako menadzovati
pogotovu sto su musli imigrante (koje god generacije) bukvalno sabili u jedan geto
pa je i logistika laka u slucaju nuzde

pa su onda oni na bliskom istoku marva - sto realno jesu a ovi na severu evrope su kao uredjena tolerantna sredina - jesu, onom kome provere sva krvna zrnca da li su dovoljno bledunjava

edit:
prosle godine je 91 (devedeset jedna) drzava kritikovala norvesku za prekrsaje u domenu ljudskih prava. naravno njihov se predstavnik uhvaio za saudi arabiju i nastavio kako je jadno sto jedna zemlja kao sto je saudi arabija moze da kritikuje norvesku a kakav je polozaj eto zena u saudi arabiji. nije se osvrnuo na kritike drugih 90 drzava a ni na pretnje italije i holandije za otvoranje zvanicnog postupka za pocinjene prekrsaje. (mada po meni ako dodje do toga da ti saudi arabija drzi slovo o ljudskim pravima sa sve konkretnim primerima i ispira s tobom usta pred un onda si bas zasrao al ajd)
i tako. gotov edit
Korisnikov avatar
By 2kune
interesantno... možda...
jer da nije muslimansko-imigrantske dimenzije što bi ostalo? pa ništa naročito, uobičajeni zapadnjak koji ubija bez nekog bitnog i ozbiljnog povoda...
možda je upravo zločin prava mjera integriranosti tih ljudi u zapadnjačko društvo... tu stoje rame uz rame uz masakrirajuće srednjoškolce, serijske ubojice seksualne manijake, KKK, ulične bande, viđilante, navijače... itd... itd...
prije WWI postojao je samo Džek Trbosjek... pa je počeo svijetski rat... prije WWII nije ni njega bilo... pa je počeo svijetski rat... ne vjerujem da će uz ovoliku količinu nasilja u društvu buknuti novi svijetski rat... čemu? pa već traje... mjera nasilja je skoro pa ista a internet i multinacionalne kompanije su sačuvane... i sve je u najboljem redu... sve se polako integrira... :peace:
Korisnikov avatar
By Mage
@Blenta: pa sto me sada napadas, nisam ni rekao da je integracija nemoguca niti da smatram da na njoj ne treba raditi, samo da ocigledno nije jednostavno izvesti je. A to govorim zato sto bukvalno svaka zemlja na svetu ima problem sa integracijom imigranata i njihove dece.

Slazem se sa tobom da je drustvo bezveze, ali da li imas primer nekog drustva koje je tolerantno prema imigranitima i gde se ne javlja ta kriza identiteta? Nije to nista specificno za Skandinavske zemlje, its just human nature.

Zato sam rekao da ne znam koliko je sve to izvodljivo, ne zato sto smatram da je nekakva geneticka/geografska segregacija neophodna... nisam nazi. Imam veoma bliske prijatelje sa srednjeg istoka do kojih mi je stalo. Ali ljudi ima svakakvih, a dovoljno je da samo jedna budala ucini ovako nesto i nivo tolerancije prema svim arapima znatno opadne.
Korisnikov avatar
By blenta
ne napadam te mage
ispade tako jer sam preburno odreagovao na floskulu trecegeneracijskih imigranata

nije integracija laka
ali po mom skromnom misljenju u skandinaviji se obavlja na jako los kontraporduktivan nacin a pogotovu u danskoj

u svakoj zemlji imas nacose i idiote ali u danskoj je to institucionalizovano
mogu dati par primera koji ni u srbiji ni slucajno ne bi prosli

(ocito je iz mojih pisanja da mi je skandinavija najmanje omiljena a ovo o cemu pricamo je zapravo jedan od najsnaznijih razloga zasto)
Korisnikov avatar
By Mage
@Mars: da, jos samo da Rusija izvrsi invaziju Svedske i da se lepo ubijem :lol:

@Blenta: Slazem se da u Skandinaviji nije sve bajno i krasno po pitanju imigracije i da postoji gomila problema, ali se ne slazem da je gore nego u drugim zemljama. Sigurno nije gore od Nemacke, Britanije, Francuske, a pogotovo ne od Srbije, koja je zagrizla u ksenofobiju i diskriminaciju "ne srba" do kostiju.

Istina je, ne znam koliko je sve to problematicno u Danskoj i Norveskoj, mogu samo da pricam za Svedsku i tvrdim da ovde nije nista gore nego u drugim razvijenim ili nerazvijenim zemljama.
Korisnikov avatar
By Mars
Ma kakvo ubijanje, kazem ti-jos jedno dizanje sidra i resen problem.

:)
Korisnikov avatar
By blenta
ja bih radije bio aljbanac u nisu negoli u kopenhagenu

ja na osnovu svog licnog iskustva tvrdim da je danska bila gora po tom pitanju ne od ravijenih nego i od nerazvijenih drzava
Korisnikov avatar
By antibiotic
Evo sta kaze Zizek
http://www.lrb.co.uk/2015/02/05/slavoj- ... -grey-zone" target="_blank

"Why do Muslims who were undoubtedly exposed to exploitation, domination and other destructive and humiliating aspects of colonialism, target in their response the best part (for us, at least) of the Western legacy, our egalitarianism and personal freedoms, including the freedom to mock all authorities? One answer is that their target is well chosen: the liberal West is so unbearable because it not only practises exploitation and violent domination, but presents this brutal reality in the guise of its opposite: freedom, equality and democracy."
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne verujem da će krug eksploatacije i nasilja biti prekinut... sukobi će samo rasti do određene tačke, kada će najverovatnije doći do otvorenog rata.

A Evropi nije neophodno postojanje tzv. terorista (islamista) da unose nestabilnost, nesigurnost i haotičnost, dovoljna je Rusija. Tu ne postoji izgovor dominacije, eksploatacije ili bilo čega... tu je reč o čistoj gluposti i želji za moći bele rase (hrišćanske vere) koja je samodovoljan uzrok sopstvenog uništenja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!