Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

U svrhu podizanja općeg morala i pozitivnog diskursa molim navedite uspješne i isplative primjere upotrebe svoje pameti i kreativnosti za koje znate. Inzistiram na pozitivnim komentarima. Unaprijed hvala. :novinar:
Korisnikov avatar
By blenta
Barni mislis na ukidanje Utiska nedelje? zasto je to pozitivno?
i kako je to kreativno?

ot:
nisam kreativan, zapravo me bliski drugari stalno zeke da sam robotican i proceduralan i/ili dalek
and sometimes I just wanna be hugged :/
Korisnikov avatar
By emo_haos_
bez namere da se ikome ulagujem, ima primera kreativnosti forumaša. prvi na misli su mi oni koji slikaju i crtaju. i naravno Rosmersholm sa svojom blago (?) disturbed expressions.

kreativan mi je i onaj poduhvat jednog mladog dečka u BGu koji je sam obnovio autobusko stajalište. kao što znamo, na kraju je dobio novčanu kaznu zauzvrat, što je za svaku osudu državnih organa...

edit: blenta je baš idealno huggable - deluje tako mekan :meda:

edit2: sad tek vidim ono svoje. stoga, promašena tema...
Korisnikov avatar
By Macan86
neću da ispadnem narcis ali eto ja sam se uhvatio za nešto kreativno što je do nekle isplativo sa onim nakitom od žice(mada radim i sa drugim materijalima,nije samo žica).
Ne mogu da se pohvalim da sam nešto uspešan(ipak je to više hobi),ali s obzirom da uspevam da pokrijem troškove matrijala i još da mi po nešto ostane kao zarada,nije tako loše.
Uvek je dobro iskoristiti kreativnost na svaki način na koji je moguće
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa kreativan mi je moj životni partner trenutačni. On me slika na krovu kuće mobilnim telefonom, a ta slika posle izađe u Kuriru. Znači, bitno je imati oštro oko i pravi fokus. :foto:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669864#p2669864]blenta napisao:[/url]Barni mislis na ukidanje Utiska nedelje? zasto je to pozitivno?
i kako je to kreativno?

/
Pa nije ukinut koliko sam shvatio, vec vlasnik pijace resio da izda prvu tezgu do vrata nekom drugom, mozda je roba na prvoj tezgi na losem glasu, mozda niko nece vise da kupuje sa nje pa se prodavacica pocela derati a to plasi kupce, trpi cela pijaca
A opet bivsoj prvoj prodavacici ispod casti da prodaje u drugom redu.
Sta to govori?
Da prodavacica ima los proizvod, jer dobar proizvod nace kupca i na kraju pijace.

Ja sam covek koji ide na pijacu i tako to ide, prve tezge zaobilazis, ti su i najbucniji, najvise hvale svoj proizvod i skloni su da ti podvale trulez, sve za pare

A kreativno mi je to sto je uveden deciji dnevnik
Kontam da to sve njima napisu, ali klinci to tako dobro odrade
Steta sto ne traje duze
Korisnikov avatar
By antibiotic
uvek su mi sumnjive kunine namere kada otvara ovakve teme ali what the hell...

drugi prvogram RTS :lol:
ne, zaista, to mi je omiljeni srpski kanal u moru raznog smeca.
ne znam koliko je 'uspjesan'

savalamala bez beograda na vodi
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669879#p2669879]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2669876#p2669876]barni napisao:[/url]

Pa nije ukinut koliko sam shvatio, vec vlasnik pijace resio da izda prvu tezgu do vrata nekom drugom, mozda je roba na prvoj tezgi na losem glasu, mozda niko nece vise da kupuje sa nje pa se prodavacica pocela derati a to plasi kupce, trpi cela pijaca
jel ti to ozbiljno? :nerd:
Da je ukinut vice Olja, vice i ko ga je ukinuo i zasto.
Sebe je predstavila kao opozicionog lidera koji ni Djindjicu nije ravan.
Ja ne stojim ispred njenog klatna pa jbg drugacije i vidim
Imam pravo koristiti vlastite oci i um :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
uopšte je nebitno u kojoj meri se neko saoseća sa njom, da li je poštavalac njenog rada, i slično tome. mediji nikada nisu bili pod jačom stegom jednog čoveka/grupe ljudi, to je jasno kao dan. koliko ispran mozak mora biti da bi neko zažmurio na trenutnu situaciju u zemlji.

ok, pogrešila sam, vidim da će sada ovaj dskurC da se nastavi u nedogled... :facepalm:
@emo :D
Pa sta znam, ziveo sam pod Milosevicem, ziveo sam pod DS.co
U obe vladavine iznikli su ko pecurke neki bogatasi, svi izasli bogati iz te politike, svi sem radnicke klase.
Nekako mi ovaj Vucic izgleda manje nedodirljiv, vise otvoren
Na kraju krajeva za ovih njegovih 6 meseci vise diplomatskih kontakta je ostvareno nego gore navedene dve vladavine zajedno.
E sad videcemo kad budu odlazili sta ce poneti sa sobom.

Sto se tice ove stednje i otpustanja
Nisam korisnik budzeta, nisam nikada primao platu iz njega, skolovao se iz njega
I eto ziv sam.
Ljudi treba da pocnu da se ponasaju odgovorno prema novcu koji dobiju a neko drugi ga zaradio.
Pre nego izadjes na ulicu i protestujes jer ti malo to sto nisi ni zaradio
Zamisli da si rudar

@zvonki

Cemu takvo ponasanje?
Ignorisacu te od sada
Korisnikov avatar
By blenta
kao i obicno nisi shvatio
no nije bitno. utisak je ukinut, no to nije odraz kreativnosti

emo, barni je SNS bot, vec ranije utvrdjeno

edit: i upravo sad shvatih zasto je poceo o utisku
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!