Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ne mogu ni pojmiti do koje je razine racionalizacije i humanosti morao doći Marijan da bi nakon toliko tragičnih događaja funkcionirao ovako kao što danas funkcionira.

Zbilja me bude sram nakon slušanja ovakvih životnih priča što se žalim na neke stvari koje se ni u kojem paralelnom svemiru ne mogu usporediti s ovim što je on proživio. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
toliko potresna životna priča da jedva da mogu da pojmim da se to stvarno zbilo, da nije tamo negde, daleko od svega meni poznatog. na ono šta je ovaj čovek proživeo nijedna reč ne bi bila dovoljna, a svaka bi bila previše. koliko je još sličnih životnih priča, koliko Hrvata, koliko Srba, koliko ljudi je ovakve stvari doživelo, koliko ih nije preživelo. ali sigurno je da je infetizimalno mali broj ljudi koji su, nakon svih tih strašnih stvari koje su doživeli, uspeli da se izgrada u Ljude (with capital "LJ").
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!