[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667790#p2667790]Zvonki napisao:[/url]"Иако један до њих има и душевни поремећај, процењено је да би у здравственој установи представљали опасност за особље и осталу децу." Ovo je jos jezivije,izvini strasno je sto se to desilo Rasi Popovu ali da je u pitanju neka druga NN osoba kojoj se to desi onda to ne bi ni bila vest,ALI zato sto je to RASA POPOV to je onda ozbiljna vest,gadi mi se nase novinarstvo vise
Edit: Moj komentar kakv god bio nece promeniti nista u ovoj drzavi jer sam i ja isto NN osoba,Vucica apsolutno boli kurac za Rasu Popova ili za resavanje delikvenata koji setaju ulicom i prave gluposti,ali ovakve vesti su tu da nase male sive mozgice zabave ne bi li slucajno okrenuli paznju na vece probleme u ovoj drzavi a ima ih ohohoh...
Evo moju kevu je neki rom napao u liftu i oteo joj ogrlicu i pare iz novcanika a ona nije smela ni da bekne jer se eto uplasila,i policija dosla uzela podatke i otisla i posle toga niiiistaaaaaaaa cica mica gotova prica,ja samo mogu da kazem eto dobro je da je nije povredio(napomenucu da je moja mama tezak seceras) i sada eto mozete reci"jao strasno" "jao uzas dobro je da nije bila povredjena" i onda se vratite svojim svakodnevnim poslovima jer naravno to se vas ne tice,ali nedaj boze da se desi vama tako nesto jer ce se i onda ticati i vas
nije poenta sto je to Rasa Popov vec je sjajan primer za iskazati koliko su danasnje mlade generacije otisle u kurac kada napadaju nekoga ko ceo zivot radi sa klincima. O novinarstvu u Srbiji ne bih da govorim.
A sto se tice napada na tvoju majku i tvog "prebacivanja krivice" na Nas, podseticu te da sam u uvodnom postu napisao:
Kako bi vi resili problem maloletnicke delikvencije?
dakle, daj predlog, svoje misljenje, diskutuj..nije niko ovde kriv za napad na tvoju kevu niti ima potrebe za ovakvim postovima