Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
"Иако један до њих има и душевни поремећај, процењено је да би у здравственој установи представљали опасност за особље и осталу децу." Ovo je jos jezivije,izvini strasno je sto se to desilo Rasi Popovu ali da je u pitanju neka druga NN osoba kojoj se to desi onda to ne bi ni bila vest,ALI zato sto je to RASA POPOV to je onda ozbiljna vest,gadi mi se nase novinarstvo vise
Edit: Moj komentar kakv god bio nece promeniti nista u ovoj drzavi jer sam i ja isto NN osoba,Vucica apsolutno boli kurac za Rasu Popova ili za resavanje delikvenata koji setaju ulicom i prave gluposti,ali ovakve vesti su tu da nase male sive mozgice zabave ne bi li slucajno okrenuli paznju na vece probleme u ovoj drzavi a ima ih ohohoh...

Evo moju kevu je neki rom napao u liftu i oteo joj ogrlicu i pare iz novcanika a ona nije smela ni da bekne jer se eto uplasila,i policija dosla uzela podatke i otisla i posle toga niiiistaaaaaaaa cica mica gotova prica,ja samo mogu da kazem eto dobro je da je nije povredio(napomenucu da je moja mama tezak seceras) i sada eto mozete reci"jao strasno" "jao uzas dobro je da nije bila povredjena" i onda se vratite svojim svakodnevnim poslovima jer naravno to se vas ne tice,ali nedaj boze da se desi vama tako nesto jer ce se i onda ticati i vas
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa bila je vest i za anonimnu osobu, pre par meseci su pretukli nekog dedu i deda umro. Ima čak i snimak kako nekog dedu maltretiraju.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ja ne znam šta je ovde novo i iznenađujuće...

Samo što je Raša Popov, ali ovo je uobičajeno ponašanje mojih i mlađih generacija.
Korisnikov avatar
By 2kune
mene ipak malko više iznenađuju policija i socijalna služba... i država općenito...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
strašno! i to još na tako onemoćalog dekicu.
Korisnikov avatar
By Mars
Zakazao ceo sistem, kako se to popularno kaže. I zakazuje i dalje, očigledno.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2667790#p2667790]Zvonki napisao:[/url]"Иако један до њих има и душевни поремећај, процењено је да би у здравственој установи представљали опасност за особље и осталу децу." Ovo je jos jezivije,izvini strasno je sto se to desilo Rasi Popovu ali da je u pitanju neka druga NN osoba kojoj se to desi onda to ne bi ni bila vest,ALI zato sto je to RASA POPOV to je onda ozbiljna vest,gadi mi se nase novinarstvo vise
Edit: Moj komentar kakv god bio nece promeniti nista u ovoj drzavi jer sam i ja isto NN osoba,Vucica apsolutno boli kurac za Rasu Popova ili za resavanje delikvenata koji setaju ulicom i prave gluposti,ali ovakve vesti su tu da nase male sive mozgice zabave ne bi li slucajno okrenuli paznju na vece probleme u ovoj drzavi a ima ih ohohoh...

Evo moju kevu je neki rom napao u liftu i oteo joj ogrlicu i pare iz novcanika a ona nije smela ni da bekne jer se eto uplasila,i policija dosla uzela podatke i otisla i posle toga niiiistaaaaaaaa cica mica gotova prica,ja samo mogu da kazem eto dobro je da je nije povredio(napomenucu da je moja mama tezak seceras) i sada eto mozete reci"jao strasno" "jao uzas dobro je da nije bila povredjena" i onda se vratite svojim svakodnevnim poslovima jer naravno to se vas ne tice,ali nedaj boze da se desi vama tako nesto jer ce se i onda ticati i vas
nije poenta sto je to Rasa Popov vec je sjajan primer za iskazati koliko su danasnje mlade generacije otisle u kurac kada napadaju nekoga ko ceo zivot radi sa klincima. O novinarstvu u Srbiji ne bih da govorim.
A sto se tice napada na tvoju majku i tvog "prebacivanja krivice" na Nas, podseticu te da sam u uvodnom postu napisao:

Kako bi vi resili problem maloletnicke delikvencije?

dakle, daj predlog, svoje misljenje, diskutuj..nije niko ovde kriv za napad na tvoju kevu niti ima potrebe za ovakvim postovima
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ne ne,nisam prebacio krivicu na vas vec na nas srbe kao uopste,a hteo sam da kazme kako smo postali ravnodusni na takve dogadjaje,ja licno ne znam kako bih resio ova zemlja je vec u totalnom magnoveju i ja sa njom,takvo vaspitanje ide od kuce ali otkada su poceli sa tim "blagim" vaspitanjem dece otada su deca postala jos razmazenija i bezobraznija,glupo je sto sada to pricam ali kada sam ja bio klinac mene su vaspitavali da se stariji postuju,ucili me da starijima ustanem ustupim mesto,pridrzim vrata itd,to su me ucili moji roditelji,problem je sto je ovde dopusteno takvo ponasanje i sumnjam da cak i nastavnici o tome vode racuna,oni strajkuju...
Korisnikov avatar
By Mars
Zvonki, kakvi su to projekti na kojima radiš?
Korisnikov avatar
By Blady
ne moze se drugacije resiti nego ganom
uzmem gan i izrokam svakoga.
te decake razbiti od batina istom merom
a situacija kao situacija, nebitno sto je to rasa... bilo koji nemocni starkelja, isto mi je
Korisnikov avatar
By 2kune
tako je i Šešelj počeo s ganom i vid ga sad...
Korisnikov avatar
By 2kune
jelda? a da objaviš brak? što tajite tako divnu i romantičnu stvar? podjelite to s narodom Evita...
Korisnikov avatar
By 2kune
sljedeći put malo više truda i mara oko fotošopa molit ću... :shamar:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!