Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Storm

Olja Bećković je ugušila u nedelju sa pričom o "jadnoj našoj deci".
Ta jadna deca su zapravo siledžije, i to ne samo u vreme kada je gej parada.
I ona i onaj tip iz BG sindikata su u emisiji u nedelju bili na ivici salonskog fašizma.
Da, ocajna je bila... deca pa deca... Napisah vec na nekom drugom topicu da su osobe od 17 godina adolescenti a ne deca i svakako mogu da shvate sta je nasilje i napad na drugog coveka i na policiju... A to "nasa deca" :odbij: kao da policajci i lgbt osobe nisu necija deca... I umanjivanje nasilja trazeci neki drugi uzrok, ma svasta... tako bi se svaki kriminalac mogao opravdati, nije on kriv nego nesrecno detinjstvo, isprovocirala ga zrtva sto je setala, nije imao posao, on je mlad i nesvestan - ima tek 45 godina... i tome slicni "argumenti".
Korisnikov avatar
By deran
sad je gostovala vedrana rudan...olja je zakazala,mislim da je trebala još nekog zvati-ja volim kad vedrana ulazi u diskusije sa sagovornicima...:hys:
Korisnikov avatar
By spliff
slatka je vedrana
dobra emisija
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sanja Marinkovic, Olja Beckovic i Lea Kish, najomrazenije persone, cim ih vidim menjam kanal ! :glupan:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nisam gledala celu emisiju ali ovo sto sam gledala bilo je zanimljivo...
Korisnikov avatar
By Burak
Vedrana je lavica od žene! :carica:
Korisnikov avatar
By Korak
"Utisak nije odložen do daljnjeg, nego je zabranjen i ja nisam odbila dogovor, nego sam odbila ultimatum. Ja sam ucenjena da je jedini način da nastavim da radim svoju emisiju po važećem ugovoru do marta da prethodno potpišem da u novembru prelazim na Info kanal B 92", rekla je Olja Bećković agenciji Beta.

Jezivo, i zvuci poznato.. ne samo zbog prajda, nego i vec vidjene diktature, manipulacije medijima i gusenja nezavisnog novinarstva.

Utisak je jedna od retkih emisija tog formata koju sam primetio sa nacionalnom frekvencijom gde se zauzima kakav takav kriticki stav i polemicki ton prema vlasti, gorucim temama i situaciji u Srbiji, postavljaju ne tako prijatna pitanja, koja se teze mogu cuti glasno.
By Sixto
Ja bi postavio pitanje da li je u pitanju cenzura ili je u ovom momentu pominjanje politike loptica u protivnikovo dvoriste u utakmici da se namakne sto vise para za ugovor.

Malo se igrao tango sa Mitrovicem, pa kad je videla da Mitrovic nema ni da natanka u rezervoar onda brze bolje nazad, ali u toj igrariji Veran video da moze da je skrati za koju hiljadu ili bar naplati udarni termin sa mnogo vise para nego sto ga je do sad naplacivao jer ce od sad da se igra Mitrovica i ponudice nam 1847 B92 kanala na kablovskoj, od bebe do babe za svakog po nesto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!