Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

U tuči u Brankovoj ulici noćas je teško povređen strani državljanin koji je zbrinut u Urgentnom centru, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura. Strani državljanin je operisan i njegovo zdravstveno stanje je teško, kažu u Urgentnom centru.

link
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Interesantan je motiv. Pretukli su ga zato što je stranac, ne zato što je učesnik LGBT konferencije. Bris Taton 2.0
Korisnikov avatar
By Herald
1. Tuča???

2. Nabrajanje i opisivanje drugih tuča, saobraćajnih nesreća u istom tekstu.

3. Zdravstveno stanje je pozitivno - probudio se.
Korisnikov avatar
By Mars
Da, po Blicu, Lazanskom i Dušanu Duletu Saviću čovek je samo malo prilegao da odrema.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa da nisam ni sumnjala da je ili njih šesnes na jednog ili s leđa.

joj što mi nije samo jedan dan mogućnosti da uredim zakon da za takve napade kazna bude iskopavanje očiju pa da ni oni ne vide uopšte kad ih neko napada ako ćemo tako

jebeš mu mater e.

ako bude prajda ove godine ići ću samo u nadi da ću da naletim na ovako nešto i da se pobijem*
jel smem da ponesem bejzbolku ako je ofarbam u rainbow i zašto ne? šta to je rekvizit

*ne u smislu da bih želela da bude sranja nego ako ih bude da budem ja tu ovako se samo nerviram a nemam gde da izbacim
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ja sam iskreno zgrozen.

Nije tuca kao sto pise u naslovu videa, vec napad iz mrznje. Strasno je u kakvoj zemlji zivimo gde je ovakvo ponasanje i nasilje drustveno prihvatljivo. Zalim "ljude" koji nose toliko mrznje u sebi, verujem da im nije lako.

Najtuznije od svega je cinjenica da mnogi "ljudi" opravdavaju ovakve zlocine i navijaju. Vec sam na nekoliko mesta procitao ekstremno homofobicne komentare (pretnje) o tome kako ce biti krvi. Vidim da su ove vesti uglavnom potresle gej ljude, jer su mnogi besni sto se pederi ponovo zale (uz izgovor da je ovo nista u poredjenju sa tucama koje se svakodnevno desavaju u Beogradu).

Naravno, nasilje ce nastaviti da se tolerise u ovoj "zemlji" i ovaj nasilnik ce proci nekaznjen. Pomirite se da zivimo u izopacenoj zemlji i postoji razlog zasto nas vecina sveta ne voli.

Slika
meni je neverovatna cinjenica da sam 1h pre tog dogadjaja, prosla tu pored; jos kod lika koji je utrcao na klipu oko 0.42 u ramones majici, kupila cigare.

iznenadjujuce mi je to sto se bukvalno nista nije desavalo tada kada sam prolazila, apsolutno pusto i prazno.. i onda sat vremena kasnije, seljacki imbecil napada coveka jer je zatucan od sopstvene mrznje koju ne zna gde bi pre ispoljio tj na kome i radi jedan veoma klise famozan picka potez u kome njih dvaes drze jednog jer zaboga nikad se ne zna kad zrtva moze hulk da postane pa da se oslobodi odjednom i pobije ih sve redom, dok ostali glume dziberski luk gde gurnu nonsalantno ruke u dzep i transformisu se u slucajne prolaznike dok u sustini pruzaju mentalnu podrsku ostatku svojih grupici koja je bazirana na prvoklasni debilizam, jer jelte ne smeju sami da pridju zbog potencijalnog zelenog fenomena ili da neko naidje pa ih ukljuci u nasilje kao napadaca jer pobogu samo su prolazili tu nikog nisu dirali.
ne znam sta je gore realno

al sve bljak
Kurir objavio 11 minuta snimka pre i posle napada.

http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/e ... ak-1553403" target="_blank
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655986#p2655986]marrinija napisao:[/url]
iznenadjujuce mi je to sto se bukvalno nista nije desavalo tada kada sam prolazila, apsolutno pusto i prazno.. i onda sat vremena kasnije...
i onda sat vremena kasnije se na tom mestu naslo 6-7 ljudi + zena koja je cistila (!), neko muvanje i onda skoro kobni udarac.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655981#p2655981]Rosmersholm napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2655980#p2655980]Horcrux napisao:[/url]Zalim "ljude" koji nose toliko mrznje u sebi, verujem da im nije lako.
Nema šta da ih žališ, njima je predivno jer žive u državi takvih istih.
Ma svetu.

A što napadaju njih 13 na jednog, to svaki taman ima trinaestinu ličnosti.

:up:

Ne mogu da gledam snimak.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
Izgleda da je popriličnom broju komentatora po medijima jedini problem što je napadač prišao otpozadi :wundy:
možda je to razlog zbog kojeg deluje da je masa više nego uobičajno zgrožena incidentom
Korisnikov avatar
By Anhedonie
vucicu u ovome vidi zlocin samo zato sto je doticni stranac (pobogu kvari se ugled srbije), ljudi u ovome vide zlocin jer je iza ledja a ne spreda... :katemoss:
Korisnikov avatar
By antibiotic
...dok treci naglasavaju da se ovakve stvari "desavaju svaki dan" po velikim gradovima,
pa da se u ovom slucaju digla prasina samo zato sto je doticni gay (i u oci parade),
da je u pitanju srbin ne bi mediji ni spominjali,
da je u pitanju srbin u inostrastvu koji je pretucen strani mediji ne bi ni spominjali,
a sta je sa kosarkasima?! oni su nas pravi ponos!
a sta je sa ostecenima u poplavama koji jos nisu videli pare?!
sta sa gladnom decom?
sta sa ugrozenim "normalnim" ljudima?
parade nece biti!

itd itd...
Korisnikov avatar
By 2kune
sjećam se kao jučer... tako je bilo i u kini s 1898. na 1900.... kinezi počeli da tuku strance... onda smo se nas par skupili i organizirali pa pod viceadmiralom Seymourom pripitomili podivljalu živinu... eh, bila su to lijepa i civilizirana vremena.... a ne kao danas... :deda:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!