Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Mars
Originally posted by deran
Originally posted by Mars
Ima li iritantnije i izlizanije izjave od "Država će učiniti SVE..."
Ima:"To je zamena teza..." :avalon:
Meni ne. Vuče nekako na neki razgovor, dijalog.

Meni opet ne,nego vuče na mlaćenje prazne slame-kad nemaš ideju,argument,kažeš To je zamena teza i tako do u nedogled...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by zachary85

Mada to našim fašistima neće ni mali smetati. Ima dosta i u Srbiji za prebit :) )))
upravo. njima i jeste cilj da biju po srbiji. nakon svih neuspelih osvajanja i izgubljenih ratova, svo to zlo se okrenulo strogo ka unutra, tj. ka unutrašnjim neprijateljima. svi su oni vrlo svesni da od novih gruvanja preko granica nema ništa, pa sad pozicije grade satanizovanjem targetiranih grupa u okvirima istih tih granica. lgbt ljudi, verske i etničke manjine, politički protivnici, proevropejci, feministkinje, alternative lifestylers svih vrsta, ateisti/kinje... a neko mora da čuva srpstvo, bere glasove i broji parice.
Korisnikov avatar
By Momak34
Ja kao planiram da se vratim tamo i pocnem neki posao i onda stalno citam ovakve stvari i sve manje i manje imam zelju...da se okrecem stalno da vidim da li me neki majmuni prate...ljudi naoruzajte se ako nista a onda peper spray ili nesto slicno sto moze da ih baci iz takta...
Oni gori or `brace rusa` jer tamo je samo prosle godine napadnuto preko 100 stranaca, mislim na Moskvu...Sve bogoljubac do bogoljupca...Zasto neko ne stvori zemlju koja se zove Bogoljubija i onda da sve te koji se grle i napadaju u ime boga bacimo tamo...Ja cu glasati da dobiju vize odmah cak cu im platiti i karte u jednom pravcu.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Simor
@KgCS3, :nono:

Mythe ima izliv Tadićityja u mozak, i tako se treba odnositi premu njemu. Ne rasprava, samo saosećanje uz nadu da će se ubrzo oporaviti i da će ugrušak Tadićity nestati.
vishe tudjmanity-smiloshevicity iliti na lokalnoj razini bobanity-rkaradzicity mythe ima.....
Korisnikov avatar
By Herald
U tuči u Brankovoj ulici noćas je teško povređen strani državljanin koji je zbrinut u Urgentnom centru, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura. Strani državljanin je operisan i njegovo zdravstveno stanje je teško, kažu u Urgentnom centru.

link
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!