Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li vam je bitan stav stranke/koalicije o LGBT pravima za odabir za koga cete glasati?

Da, bitno mi je i spram toga cu odluciti kome dajem glas
8
38%
Bitno mi je, ali ne presudno za zaokruziti na listicu
5
24%
Nije mi previse bitno, svoju opciju za glasanje vec imam
2
10%
Ponisticu listic na glasanju / beli listic
2
10%
Necu glasati
4
19%
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je za sada vrh kombinacija Aida Ćorović, borac za ljudska prava, sa Đitlerom

:sweet:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614142#p2614142]AbortiraniTerorista napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614130#p2614130]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614029#p2614029]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Za sve one koje boli kurac za izbore...

Obraz, Dveri, 1389, SRS, Naši i ostale fašističke vaši se spremaju da se ujedine i tako ujedinjeni pređu cenzus, uđu u skupštinu, seju mržnju i imaju poslanički imunitet!!! Pa vi vidite da li vas i dalje boli kurac za izbore!
ok, svi mi, koje nas boli kurac za izbore, navedi nam stranke u Srbiji koje se AKTIVNO zalazu za to da LGBT osobe u Srbije budu jednako tretirane kao sve ostale osobe.
Navedi mi jednu stranku koja ima autovanog pedera/lezbejku/trans osobu medju "glavnima".
Navedi mi jednu stranku koja je rekla "STOP DVERI! STOP OBRAZ! STOP 1389!"

Mozda i glasamo, nikad ne reci nikad
Nije bitno da li glasaš, bitno je da izađeš na glasanje, jer se time matematički povećava cenzus... Možeš da precrtaš listić.

Cenzus je 5% od izašlih glasača, što je više izašlih to im više treba glasova da pređu cenzus i uđu u parlament.
pa to da
Oni kojima treba cenzus svim silama zele da predstave ove izbore kao nesto trivijalno, dosta ljudi je naselo na to i nece izaci na izbore.Time se samo daje vetar u ledja malim strankama koje su najveci trgovci glasovima.Da ne pominjem mogucnost da obraz i radikali itd...predju cenzus
Ljudi izadjite i ubacite vas listic u kutiju.
By space_oddity
Sou bejzikli bolje mi je da predam "beli listić" nego ne izađem ako neću da male klerofašističke stranke pređu cenzus?
Kompletna politička scena u Srbiji je toliko ogavna da nemam reči.
Ne verujem u neizlaženje na izbore, tako da mi stvarno predstalja problem da odaberem za koga ću da glasam.

Aktuelna vlada je pokazala kompletnu nesposobnost u rešavanju ekonomskih i svih drugih problema koje ova zemlja ima, a sa druge strane alernative očigledno da nema.
Đitler je đubre cinično i homofobično, zastupnik tajkuna i ostale gamadi, a šta i koliko Tadić i njegovi umeju videli smo.

Čeda i njegova klika su samo psi koji laju, a nijedan problem ne bi umeli da ujedu, totalno su bezidejni i bez ikakve inspiracije.

Tako da koga god da izaberemo, usrali smo motku.

Tako da je pitanje koja stranka je homofobna manje bitno u datoj situaciji, ali definitivno za fašističke pokrete kao što su Dveri, Obraz, Naši, SRS ne planiram da glasam.

Kome moj glas ide odlučiću verovatno dan pred izbore, ali sam siguran da ću tu ruku koju sam zaokružio broj na listiću morati simbolično da operem Domestosom.
@kiborg
Potpuno isto mislim kao i ti.
Ali svesni smo svi da ce SNS odneti pobedu na ovim izborima.
U zavisnosti koliko ta pobeda bude ubedljiva imacemo odlucniju buducu vladu.
Nikada nisam glasao za SNS ili SRS ali ovaj put cu glasati za SNS iz jednog prostog razloga.Zelim pomoci u onome sto je zapoceto.
Ovo nisu izbori koji ce doneti vece penzije, zaposliti hiljade radnika.
Ovo su specificni izbori.
Uveren sam da ce prve sudske presude pasti ukoliko SNS bude imala veliku podrsku naroda u borbi protiv tajkuna i politicara koji su ojadili ovaj narod u proteklih 10 godina.Mnogi su se krili i iza poslanickog imuniteta.
U najmanju ruku ljudi treba da izadju na izbore i da glasaju za koga hoce ili predaju nevazeci listic, ali jako je bitno da izadju.
Ovo jesu bitni izbori i nemojte da vas prevare oni kojima ovi izbori i izlaznost nikako ne odgovaraju.
Korisnikov avatar
By Mars
Dešavanja u Tuzli i BiH daju mi nadu.

Mada znam da su to prevelika očekivanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!