Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
da, i meni su rekli da nema hate-speach-a tu.
Korisnikov avatar
By Katengl
Haha, u roku od tri minuta sam dobio odgovor da ova grupa iznad ne krsi Community Standards.
Jedino sto realno moze da se uradi u ovom slucaju je da se digne neka frka na reddit-u npr. pa da se tako skrene paznja, nema nista od prijavljivanja, zalbi i sl.
By space_oddity
Ja sam prijavila istu grupu i takođe mi stigao odgovor da nije uklonjeno. Onda sam našla neku opciju gde im dajem feedback i tu sam napisala šta na srpskom jeziku znači naziv grupe (pitanje dal to uopšte gleda neko ko zna srpski) ali mi nije stigao ikakav odgovor, niti znam da li će.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mislim da bi ok bilo da pokrenemo neku masovnu akciju tip da svi u isto vreme posaljemo tweet facebooku, da im spamujemo zvanicnu grupu i slicno komentarom tipa "kill the fags" group doesn't violate facebook standard il nesto tako jer feedback na moderaciju niko ne cita, 100%, i masovna reakcija je jedini nacin da se nesto uradi. Bilo bi jos efektnije da se procuje na nekim stranim medijima. Ova stvar ima potencijala da digne prasinu a jedino tako ce fejs ista promeniti.
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607837#p2607837]Anhedonie napisao:[/url]Mislim da bi ok bilo da pokrenemo neku masovnu akciju tip da svi u isto vreme posaljemo tweet facebooku, da im spamujemo zvanicnu grupu i slicno komentarom tipa "kill the fags" group doesn't violate facebook standard il nesto tako jer feedback na moderaciju niko ne cita, 100%, i masovna reakcija je jedini nacin da se nesto uradi. Bilo bi jos efektnije da se procuje na nekim stranim medijima. Ova stvar ima potencijala da digne prasinu a jedino tako ce fejs ista promeniti.
ili tako ili preko mejla. jedina mana tvitera je sto bi isto morali da strpamo u 140 karaktera + da koristimo hestagove da privuce vecu paznju ostalih
Korisnikov avatar
By Anhedonie
I to je ok, mozemo da napravimo listu tweetova pa da svako uzima sta hoce. Duze stvari cemo na fejsu.

Takodje bi bilo super da imamo gomilu screenshotova sa stvarima koje su hate speech bez obzira na kontekst.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!