Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Koliko vas dotaknu akcije skupljanja dobrotvornih priloga na ulici, na tv SMS-om ili na neki drugi nacin? Koliko pomazete osobama kojima je to potrebno da li u novcu, garderobi, hrani ili necem desetom?
Mozda najbitnije pitanje, koliko jos imate veru danas u humanitarni rad ili kao vecina u Srbiji mislite da "to ne stigne do onih kojima je potrebno"?

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By badu
staru odeću i to nosim s kevom u crveni krst ili crkvu neku, skupljamo igračke itakoto.
organizovah i žurku jednu za kolevku ali nisam se baš ni proslavila sa prikupljenim prihodom. ali ajde, kao, svaki dinar znači, je l'.
By barni
Novac slabo dajem jer sam cesto dekintiran, ukljucim se u neke akcije gde mogu pomoci, prikupiti sta je potrebno, animirati one koji mogu pomoci, dati neku ideju....
Pre nekoliko godina pokrenuo sam jednu inicijativu tj. zagovarao sam je gde god sam stigao ne bi li se prosirila medju ljudima, pogotovo mladima.
Cilj je bio da oni koji su u prilici da organizuju zurke za svoje rodjendane pozovu ljude koji ce doci da ne kupe poklon slavljeniku vec poklon za dete odredjenog uzrasta.Ti pokloni su vise nego dobrodosli u neki od centara za decu bez roditeljskog staranja a slavljenik dobija nezaboravnu rodjendansku zurku.
Ima raznih mogucnosti da se kroz zabavu i druzenje uradi nesto veoma bitno za odrastanje neke druge dece.

Inace dok sam se aktivno bavio svim tim prijatno sam se iznenadio koliko je ljudi zapravo zainteresovano da pripomogne ali ne zna kome, kako itd.Moj utisak je da Srbiji nedostaju fondovi i organizacije (van svake politike ) koje ce biti most izmedju onih koji imaju i onih kojima treba.I naravno potrebne su dobre ideje i iskrene namere koje ce prepoznti oni koji mogu pomoci.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!