Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Sixto
Pretrazivah malo, al nisam mogao naci temu o uvazenoj nam perjanici DS-a. Obrisite ako ima tema...

Elem, posle malo manje od godinu dana od izbora za prvog coveka DS-a kakvo vam je misljenje o doticnom? Sta je uradio, sta nije uradio? Da li opravdava mesto koje je zauzeo ili ne?
Da li podrzavate smenu s mesta gradonacelnika Beograda ili osporavate?
Sta izaziva jace gadjenje u vama, njegova homofobija i seca platana ili uskladjivanje gradske sa republickom vlasti?
Nosi li s pravom imidz velikomucenika politicke scene Srbije ili je to bedz koji je sam sebi na rever zataknuo?

Dajte malo diskutirati...

Slika
Gadi mi se,em zbog sece platana,tu je zajebao dosta toga,zbog takvog poteza sada je ugradu veci procenat ugljenmonoksida,uvodjenje busplus-a za koji niko se nije pitao,narod jedva sastavlja kraj sa krajem a on uvodi busplus,kao to je evropski sistem placanja a plate su nam mizerne,po meni nije nista dobro uradio tako da je trebao da ode i neka je.
Korisnikov avatar
By IriS
ja njega ne mogu da smislim, ni na slici, tako da nisi bas morao ovu sliku da postujes :shrug:

on je covek koji je vrlo mocan, ali ne kao politicar. mocan je jer ima puuuuno para, a to je najvaznija moc u celom svetu, nazalost.
ne mislim da se on licno bogatio od grada i stvari koje je u gradu uradio. da je vukao lose poteze, jeste.
busplus mozda negde jeste dobra ideja, da se taj sistem gradskog prevoza sredi konacno....ali sve vezano za taj sistem, od pocetka do kraja, je uradjeno naopako... posebno stavljanje visoke cene prevoza. nista time nisu postigli.

Most na Adi je dobro sto je izgradjen, jer je stvarno puno rasteretio ostale mostove, posebno Gazelu. ali da li je trebalo bas toliko novca dati za taj most, nisam bas sigurna...

takodje uvodjenje Komunalne policije. ok, sve to ima smisla, ali na kraju se svelo na to da oni dobijaju plate iz gradske kase, svi su preko veze primljeni, a ne rade apsolutno nista, jer po zakonima nemaju ovlascenja ni priblizno kao policija sto ima...tracenje novca, u sustini.

e da, prohibicija. zivo me zanima da li se smanjilo pravljenje gluposti od kad se alkohol ne kupuje posle 22h. jest malo sutra.

sto se DSa tice, ne znam sta se desava, nisam pratila. oni su prsli posle izbora i tesko ce ih iko izvuci.

ja mislim da on treba da se bavi tim svojim marketingom, kojim je namlatio puno para i da se mane politike. i dalje ne mogu da ga smislim, jer mislim da je isuvise zadrta osoba da bi bio gradonacelnik najveceg grada u Srbiji. on se trudi da ostavi utisak da je covek od principa, ali to se ne radi tako kako je mala Draganica zamislila.
By Sixto
S obzirom da nisam iz BG ono sto primetih jeste rekonstrukcija Nemanjine bez upusta za autobuse svojevremeno kao i jebeni Bus Plus koji uopste nije dobro objasnjen sa losom aplikacijom za smartfone pa ne mozes da se snadjes nikako.
Most mozda nije na dobrom mestu jer dzaba sve kad je izlaz prema Rakovici supak od slepog creva sa zagusenjem saobracaja zbog jednog jedinog semafora. Mozda ga je trebalo postaviti nesto nize.

Ona argumentacija da mu je Hajdin aminovao projekat jer je referentni strucnjak, bla bla... a Hajdinov sin ima firmu koja je obezbedila kablove za most. Ma nije nego.

Sto se tice licne imperije, nadam se da ce neko proceprkati poslovne knjige konacno.
Da,da..mnogo je uradio,te romi opet nemaju gde da zive,samo ih je sklonio,a da ne pricam o proterivanju radi naselja belvila,jer je to fancy naselje,a romi nam stvaraju losu sliku naselja pa ajde da ih sklonimo,ako to nije rasizam onda ja ne znam sta je
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580791#p2580791]Zvonki napisao:[/url]Da,da..mnogo je uradio,te romi opet nemaju gde da zive,samo ih je sklonio,a da ne pricam o proterivanju radi naselja belvila,jer je to fancy naselje,a romi nam stvaraju losu sliku naselja pa ajde da ih sklonimo,ako to nije rasizam onda ja ne znam sta je
Naravno, ako se ukloni nelegalno i nehigijensko naselje, to je odmah rasizam, jel tako? Jeli, a sto ti i tebi slicni, kada toliko volite te cigane, ne uzmete po kojega u vasu kucu, pa da vidite kako su dobri i posteni? Ono, ne budite licmerni, pokazite vasu "humanost" na delu, he ;)
Korisnikov avatar
By Katengl
Kad god vidim ovog coveka, krene mi neki osecaj mucnine, prosto mi je on definicija ljige i beskicmenjaka. I to je sve sto mogu da se nateram da kazem o doticnom.
... od đilasa je jedino gora "alternativa" koja je skočila da ga smeni..... treba imati posebnog moronskog talenta za biti gori od đilasa, i, yep, oni koji bi da ga smene ne oskudevaju u tom posebnom moronskom talentu..............
Korisnikov avatar
By Pipin
A ko je sad gradonačelnik umesto njega?
By Sixto
Pa verovatno postoje jos neki ljudi u gradskoj upravi koji tu rade.
Mislim ja kontam da i dalje tetkice brisu podove u skupstinskoj sali...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ono što primećujem jeste vizuelni boljitak grada, makar centralnih i polu-centralnih područja.

Iz pouzdanih izvora znam da je mnogo toga moglo biti urađeno uz znatno manje novca, da je cilj bila čista funckionalnost a ne stvaranje 'imidža' grada (i gradonačelnika). Donekle je to razumljiva strategija razvoja grada u današnjem svetu, ali plašim se da je finansijski nerealno imajući u vidu položaj celokupne Srbije.

On je svoj cilj postigao, jahao je gradsku vlast dovoljno i stao na vrh jedne od većih stranaka u Srbiji... a Beograd bi opstao i razvijao se nekim svojim tokom i bez njega, nije on nikakav čudotvorac.

Nisam pratio DS niti političku scenu u poslednjih godinu dana, ali mislim da će SNS držati vlast makar još jedan mandat bez problema. U skladu sa tim ne bih nužno da se poklopi republička i gradska vlast.

Ravnodušan sam prema njemu, nije mi još uvek gadan kao mnogi drugi političari, ali ima potencijala da postane...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!