Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
enivej, nedavno raspravljam s poznanicom koju vrlo cijenim o ovoj homofobnoj referendumskoj inicijativi koja nas je snasla u hrvatskoj.
i u jednom trenutku kazem da oni sad na nas idu tenkovima, sto znaci da zelim imati tenk da se branim. znam da tenk zagadjuje, znam da je smrtonosan i razarajuci, ali ako me se napada tenkom, hocu i ja svoj tenk da se zastitim.
poznanica pak veli da ce ona biti uz mene i moj tenk, ali s vilama u rukama. ^^ jer ne zeli da bude u tenku, ne zeli da zagadjuje okolis i razara, pa cak i ako se na nju ide tenkom.

sto biste vi izabrali - tenk ili vile? ^^
Korisnikov avatar
By 2kune
ja bih izabrao protutenkovsku raketu s ramena... em je efektivna, em je jeftinija, em ne zagađuje okoliš, em ne razara ništa osim tenka pa je zato obrambena... ne vidim zašto bi itko birao tenk ili vile... :neznam:
naravoučenje: svako oružje ima svoje protuoružje, samo valja školovati ono i dsz umjesto vjeronauka ili etike... :deda:
Korisnikov avatar
By acid drop
Mi nemamo avione, tenkove i kamione ay carmelaaa... :peva:
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2579280#p2579280]2kune napisao:[/url]ja bih izabrao protutenkovsku raketu s ramena... em je efektivna, em je jeftinija, em ne zagađuje okoliš, em ne razara ništa osim tenka pa je zato obrambena... ne vidim zašto bi itko birao tenk ili vile... :neznam:
naravoučenje: svako oružje ima svoje protuoružje, samo valja školovati ono i dsz umjesto vjeronauka ili etike... :deda:
:odlican:
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2579280#p2579280]2kune napisao:[/url]ja bih izabrao protutenkovsku raketu s ramena... em je efektivna, em je jeftinija, em ne zagađuje okoliš, em ne razara ništa osim tenka pa je zato obrambena... ne vidim zašto bi itko birao tenk ili vile... :neznam:
:leviathan:

Ja bih nešto leteće, ali na eko gorivo :krezavi:
Korisnikov avatar
By Mage
ja bih izabrao dezintegrisuci zrak smrti. Em' razorno, em' ga mozes fokusirati ka meti tako da nista okolo ne strada, a od mete ostane samo fini prah :evil:
Korisnikov avatar
By Delete
Ni tenk, a ni vile, nego Tardis. Jednako je realno, kao i da se po zelji "naoruzamo" tenkovima.
Korisnikov avatar
By 2kune
Tardis nije oružje nit oruđe, on spada u eskapistička sredstva i samim time je posjedovanje istog u ovoj temi zabranjeno zarad defetizma i petokolonašenja. :pionir:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
podmornica i tomahawk. vi bar imate izlaz na more :grin:

ako mora nešto od ta dva. onda lightvila (hint: lightsaber). volim licem u lice.
ili u ovom slučaju vilom na vile.

a može i vila kao Vila :awesome:
Slika

uu što bi to bilo kul! (hint: prsla sam)
Korisnikov avatar
By 2kune
bome jesi prsla kad Čarobnicom ilustriraš vilu :P
a podmornice i tomohavki su ajmeričanska kičija... to se ne rabi na EUropskom kontinentu... to se šalje samo u 3. svijet...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!