Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam siguran, ali sumnjam... s obzirom na to da sam ih terao da glasaju kad sam ja dobio pravo glasa, u vreme mnogo manjeg haosa... zabole ih za politiku, što sam i sam počeo ubrzo da podržavam.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Nisu.
Bili su i ostali apsolutni protivnici svega što je dotični predstavljao i štaviše, učestvovali su na raznim protestima protiv njegovog režima.
Oduvek su po mom mišljenju imali pozitivne i nepokolebljive političke stavove.
Korisnikov avatar
By Morpheus
Koliko znam nisu nikad glasali za Zlobu ......
Korisnikov avatar
By antibiotic
Bili i ostali prilicno apoliticni, ali koliko se secam jesu bili za milosevica pre nego sto su bas velika sranja pocela da se desavaju. To je tada bio neki common nacin razmisljanja dobre vecine (ili se barem kroz propagandu cinilo da je u pitanju dobra vecinai common nacin razmisljanja), jer su kroz predhodni jednopartijski sistem naucili da prihvate ono sto im se servira trudeci se da nastave sa svojim obicnim zivotima van politike. Naravno, nesto kasnije su promenili svoje misljenje.
Moram da dodam da mi roditelji nisu fakultetski obrazovani ljudi.
Uh vidim ovde ima dosta odgovora; nisu, nikad, ne...

Moji jeeessuuu...
Pradeda je bio komunista(veoma mudar i inteligentan covek, kako su mi ispricali, tako da dajem sebi slobodu da zakljucim da nije bio od onih koji slepo veruju sta im se prica vec da je znao kako da najpovoljnije iskoristi svoj polozaj u toj celoj prici- nije nikada cinkario i cak je pomagao ljudima u okolini, u smislu da ih savetuje sta da cine ili ne zavisno od informacija koje je dobijao iz opstine ili koju je vec funkciju imao...), deda je to usvojio od njega (on nije imao pojma o cemu se tu radi) kasnije je se preorjentisao na socijalizam (je l te Milosevica- koji mi je gostovao u kuci ako se ne varam '96-'97 slagacu sada)... baba, otac i majka su imali isti taj put... komunizam --> socijalizam.

Sve godine su glasali za Milosevica do njegovog odlaska u Hag.
Moja secanja na taj period su UZASNA. Konstantno psihicko maltretiranje i uznemiravanje od strane komsijske dece koja su bila iz porodica opozicije.. AMAN STA SAM VAM JA SKRIVIOOO??? A da stvar bude crnja i gora to se desavalo kada smo bili u osnovnoj skoli... Koje to dete zna sta je socijalzam/komunizam/demokratija????? Sve u svemu bio je to psihicki teror...

odatle sam izvukao samo jednu pouku a to je: STAY OUT OF IT FOR YOUR OWN GOOD!
Da, ja sam potpuno apolitican....
p.s. u poverenju, na listicu zaokruzim dva broja :tungi:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561015#p2561015]Srklet napisao:[/url]

ps
moji roditelji nisu nikad glasali za miloševića. ^^
:roll:

Ali su zato glasali za Aliju i Tudjmana na sta si ti ponosan. :zid:
Aj seri po svojoj drzavi i svojoj kuci, i pobogu, zatucani covece mani se tudjeg dvorista i tudje kuce. A tek tudje drzave... Dzaba tebi navodni fakultet kada si primitivan. :facepalm:

http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... =3&t=50385
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2561046#p2561046]2kune napisao:[/url]vaši roditelji i njihovi roditelji bili su apolitični a Jugoslaviju je vodila politička klasa funkcionera... dakle, ništa se suštinski nije promjenilo... samo primitivizam raste iz generacije u generaciju...
u toj konstantnoj situaciji valja ispitati varijablu koja se mijenja, a to je u ovom slučaju primitivizam... valja se zapitati zašto primitivizam raste iz generacije u generaciju a ne gdje su greške roditeljske generacije... nije problem u političarima koji vode svoje igre, nije problem u apolitičnim roditeljima koji se brinu za vaš mali svijet od 2,4 djeteta... problem je u ljudima čiji su životi i karijere trebali biti brana primitivizmu... Jugoslaviju su prvi izdali intelektualci... :sudija:
:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!