Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
:cobanica:

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... -ovce.html" target="_blank

Bivši predsjednik osječkog HDZ-a Dragan Kovačević sjeća se kako je u kampanji 2007., kao kandidat za gradonačelnika Osijeka, pitao tadašnjeg političkog tajnika Salapića gdje bi bilo najbolje fotografirati se za izborne plakate i tiskati ih.

'Predložio mi je svoga prijatelja, modnog stilista iz Zagreba i dogovorio da se nađemo kod njega u ateljeu. Odveo me u nekakav stan na Kvatriću na drugom ili trećem katu, gdje nas je već čekao fotograf. Onda je na vrata došao neki mladić s pet, šest odijela s kojim se srdačno pozdravio i izljubio, po čemu sam zaključio da se dulje poznaju. Nakon što smo obavili probno fotografiranje i vratili se kući, te kada sam vidio koliko bi to koštalo, rekao sam mu da otkaže aranžman i odlučio sam plakate napraviti u Osijeku. Pitao sam ga otkud zna te likove, a on mi je rekao da ih poznaje s Pravnog fakulteta. Toga ljeta prelistavao sam na plaži nekakve modne časopise i bio sam zgranut kada sam onoga mladoga gospodina, koji nam je donio odijela, vidio snimljenog samo u donjem rublju. Tada sam shvatio gdje sam i s kime bio, pa sam nazvao Salapića i opsovao mu što me vodio kod Modnog Mačka', ispričao nam je Kovačević.

:cheer:

tko je to autohomofobna ormaruša u HDZ-u? :trep:
Korisnikov avatar
By Mars
Šta kaže RIJEČKI modni mačak na sve, ima li zvaničnog saopćenja?
Korisnikov avatar
By nsc
to se nasoj palmici nikad ne bi dogodilo :sudija:
Slika

Grubnić: Nemam veze s tim
'Nemam nikakve veze s tom pričom. Niti znam ikog u HDZ-u niti znam ikog u Osijeku niti imam veze s fakultetom tamo', kratko je za tportal prokomentirao Grubnić, u javnosti poznatiji kao Modni Mačak

:lol:
Slika

lepeza1

'Nisam bio četiri godine na Pravnom fakultetu, niti sam zvao ijednoga profesora. To mi jednostavno nije stil i nikad na fakultetu nisam učinio ništa protivno zakonu. Zato sam podnio kaznenu prijavu protiv odgovornih na portalu. Te je budalaštine neki dan listao Dragan Kovačević, bivši predsjednik osječkog HDZ-a. S gospodinom Grubnićem susreo sam se uoči lokalnih izbora 2007. u Zagrebu, kada je on savjetovao kolegu Kovačevića kako da se odijeva u predizbornoj kampanji. Tada se Kovačević i fotografirao u nekim odijelima, ali fotografije mu se nisu svidjele i ostale su u tom studiju pa ću ih svakako nastojati pronaći kako bih to dokazao. Tada sam prvi i zadnji put vidio gospodina Grubnića', navodi Salapić i dodaje kako je kao političar spreman i na prljave igre, ali ne takve koje će mu narušavati osobni dignitet.
UMRO MODNI MACAK :sarana:

- Modnog Mačka više nema. Igra je gotova i hvala svima koji su se igrali sa mnom. Ne zovite me više Modni Mačak, ja sam odsad samo Marko Grubnić. Mačak je umro zajedno sa šljokicama i perjem u mom ormaru, zajedno s dugom kosom, ekstenzijama, zajedno s torbama. Modni Mačak mi je uvijek bio samo alter ego, moj posao, moja uloga od koje sam super živio. Bio sam svjestan njegovih kvaliteta, ali i mana. Živcirao je ljude, a meni je to donosilo još više popularnosti, a samim tim i više poslova - rekao je Grubnić i dodao da ga se u jednom trenutku počeo čak i sramiti zbog čega više nije mogao igrati tu igru.

Priznao je da je Modni Mačak umro zahvaljujući jednoj divnoj osobi koja će uvijek imati posebno mjesto u njegovu srcu.

- Odlučio sam da ću zbog te osobe sve u životu promijeniti pa sam Modnog Mačka sa zadovoljstvom pohranio u svoje sjećanje. Napravio sam veliko čišćenje u ormarima. Neke sam torbe darovao prijateljicama, neke prodao - zaključio je stilist i demantirao šuškanja da je u London pobjegao zbog zabranjene ljubavi u Zagrebu.

Prijatelji ističu kako je oduševljen londonskim frizerima jer oni imaju puno bolje pegle koje mogu ukrotiti njegovu kovrčavu kosu zbog koje je strašno patio.

Slika
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!