Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, premijer Ivica Dačić i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić nisu otišli na prijem u francusku rezidenciju povodom Dana pada Bastilje jer Srbija nije pozvana na vojnu paradu u Parizu, piše "Blic".
Kad je u nedelju emitovan izveštaj o proslavi, o tome da je predsednik Hrvatske Ivo Josipović počasni gost, a da su promarširali i pripadnici Oružanih snaga Hrvatske, srpski politički lideri odlučili su da bojkotuju proslavu jer je "Srbiji sto puta pre mesto na toj paradi nego Hrvatskoj", kako je rekao za "Blic" jedan od članova Vlade, uz zahtev da mu se ne pominje ime. Kako "Blic" saznaje, planirano je i da Ministarstvo odbrane emituje saopštenje u kojem bi izrazilo protest, ali se od toga odustalo.

Oh, pardon... Krivi link... To bi bilo kad bi Francuska bojkotirala Srbiju... U ovom slučaju ovaj link je prikladniji:

Pa naravno, u srcu Beograda stoji masivni spomenik star skoro 80 godina u znak zahvalnosti Francuskoj u zajednickom proboju Solunskog fronta...kada je bilo bombardovanje Srbije 99' godine najteze je ljudima palo to sto je u tome ucestvovala Francuska, ne znam jel se ko seca da je tada taj spomenik bio prekriven crnim plastom.

Sa druge strane u ratu pre 60 godina Hrvatska kao sila osovina je prakticno bila u ratu sa Francuskom clanicom saveza.

jasno je da je to sada ovako jer je Hrvatska skoro usla u EU pa se to promovise na svakojake nacine...ko ulazak u Farmu
barni, nemoj tako... :(
hrvati su imali čak 4 pukovnije u napoleonovoj vojsci i za njih je sam Napoleon rekao u par prilika i navrata:
"Hrvati, jučer sam se osobno uvjerio u vašu hrabrost. Stekli ste slavu i neumrlu čast!"
"Ja nisam nikada imao hrabrijih i boljih vojnika."
"Hrvati to su najbolji vojnici svijeta. Kad bih imao samo 100 000 Hrvata, osvojio bih čitav svijet"

:deda:
prema tome, Josipović i tuđmanovi operetni crvendaći imaju pravo biti na prajdu povodom pada Bastilje... :lepeza:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2559178#p2559178]2kune napisao:[/url]barni, nemoj tako... :(
hrvati su imali čak 4 pukovnije u napoleonovoj vojsci i za njih je sam Napoleon rekao u par prilika i navrata:
"Hrvati, jučer sam se osobno uvjerio u vašu hrabrost. Stekli ste slavu i neumrlu čast!"
"Ja nisam nikada imao hrabrijih i boljih vojnika."
"Hrvati to su najbolji vojnici svijeta. Kad bih imao samo 100 000 Hrvata, osvojio bih čitav svijet"

:
1. To nije rekao Napoleon to su zapisi L.Marmonta, u tim zapisima se pominju i Srbi iz Krajne...Marmont ne navodi Hrvate u Krajni za vreme obnove rimskih puteva vec veste gradjavince Srbe koji su tu ziveli...kasnije posle nekih 100 godine vecina pokrstena.
2. Postoje prepiske Napoleona i srpskih vojskovodja kada su krajiski Srbi isli sa njim u pohod na Austriju.Postoje i prepiske Napoleona i srpskih vojskovodja na temu srpskih oslobodilackih ratova od Turaka.
Hrvati sa Napoleonom imaju veze jedino u kontekstu kada ih je oslobodio, uglavnom od Turaka.NE POSTOJI NI JEDAN DOKUMENAT DA JE NAPOLEON POMENUO HRVATE U KONTEKSTU ONOGA STO SI NAPISAO.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!