Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Kragi
^ :roflmao:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2547251#p2547251]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2547242#p2547242]space_oddity napisao:[/url]Zabraniti SPC.
:up:
:protest:
Kratko i jasno.
Na kraju krajeva koga jos boli kurac sta spc predlaze? Kapiram ja njihovu moc i poverenja naroda koje je u poslednje vreme u padu te i uticaj na isti al' tesko da ce bilo sta od predloga da zazivi u vidu neke pravne norme.
Korisnikov avatar
By Pipin
Sasvim očekivano i od naše i od mnogih drugih crkvi (ili crkava? :giggle: )
Organizacija koja promoviše skromnost i duhovne vrednosti, a čiji članovi se voze u belim lađama, maznu lovu pa zbrišu u Grčku, ubiju pacijenta na lečenju, vaćare dečake... posle svega toga može da predlaže šta hoće. Isto je kao da nisu ništa ni rekli.
Doduše, problem abortusa je popriličan, ali to se svakako ne rešava ovako. Uostalo, pravljenje dece je za mene suviše strejterska stvar, ne razumem se mnogo u to. :hand: Nek paze kako se jebu. Nažalost, to je mnogima danas i biznis.
A po EU standardima, jelte, treba biti profesionalan i maksimalno se posvetiti poslu. :eu:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Zabraniti muskarcima da odredjuju sta je zenama dopusteno da rade, a sta ne. :protest:
By space_oddity
Odlična slika. Indeed, oni neće nikad abortirati.

A btw, sad kad smo jednoglasno doneli odluku o zabrani - kad postaje pravosnažna?
Korisnikov avatar
By V25
Takoe!!! Malo je Srba na ovoj planeti...
Korisnikov avatar
By badu
ja stvarno moram prestati čitati stvari koje znam da će me uzjebati.
enihu, lepo vreme danas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!