Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Pa dobro, ti ti tvoja generacija se secate i njega i njegove smrti i te ceremonije od 7 dana sa sve opstenarodnim padanjem u trans i kolektivni očaj :D

Nemamo ga se sta secati, mislim jeste da se za vreme njegove vlasti bolje zivelo nego posle, ali sve je to bilo na vestački način a računi su posle stigli na placanje.
Korisnikov avatar
By Stripi
Činjenica jest da se i 33 godine nakon njegove smrti oko njegove uloge lome koplja.
Bilo je dobrih i bilo je loših trenutaka.
Međutim, kada se usporedi sa njegovim nasljednicima, ne lomimo previše koplja, drago nam je da su dead&burried a lijepih se trenutaka sa njima ne sjećamo jer ih nije niti bilo.
Korisnikov avatar
By deran
upravo tako,a što se tiče čuvenih dugovanja-uporediti samo dugovanje SFRJ i sadašnjih samostalnih država (uza svu inflaciju)...
Korisnikov avatar
By Stripi
kojem pridodamo nemogućnost zaduživanja građana kod stranih banaka koje se danas pridodaje.
Ima to sve svoje.
Vjerujem da bi blenta to bolje pojasnio.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Ne znam dovoljno o njemu a onoliko koliko znam mi deluje kao prilično genijalan čovek.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!