Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
enivej, u makedoniji se počelo pričati o LGBT pravima. ipak se kreće :D

naravno, odmah su se pokrenuli i homofobi, koji su proizveli sljedeću naslovnicu (kažu mi da je 'večer' nešto poput makednoskog večernjeg lista, dakle inače pristojno malograđansko glasilo za glupe nacionalističke konzervativce):

Slika

sexy poza, ali i vrlo besramno širenje homofbne panike u čestitom narodu.

onda je uslijedio i jedan idiotski komentar:
http://vecer.com.mk/?ItemID=FD7DDE3AFC9 ... B2D234028C" target="_blank

što mislite, slijedi li makedoniji sudbina srbije ili sudbina hrvatske kada je riječ o LGBT ravnopravnosti? :zastava:

ps
unaprijed se ispričavam što sam se usudio otvoriti topic o makedoniji, a živim u zagrebu. :wundy:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Eh, sve nešto naopačke.
Ima da nema! :sudija:

Mislim da da. Ali, nisam baš nešto preterano upućen, sve na osnovu čega donosim mišljenje su osećaji, a osećaji su bazirani na predrasudama, tako da... :neznam:

edit: I ja se izvinjavam što sam student u inostranstvu i usuđujem se komentarisati temu nekoga ko živi u Zagrebu.
Još nam samo fali neko sa F-dijagnozom. :wundy:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mene zanima razlog postojanja i koliko se meri stvaran uticaj ovakvih glasila na mišljenje javnog mnenja...

Mislim, izgleda da se u svakoj zemlji mora pojaviti, samo što različit efekat prave Bild, Press i Večer.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ali slika na naslovnoj... :lol:
dobro je da su nasli mladei i zgodne, ovi serbski homofobi su stavljali one matorce sa prajda u san francisku... da ne ispadnem ejdzista,efekat na prosecnog homofoba je gadjenje u oba slucaja.

edit:

"По истата аналогија на легализација на геј-заедниците и можноста да посвојуваат деца, може да се побара и легализација на инцест"

Ispravka. Ovi su jos gori. Odmah krecu asocijacije pedofiliju i incest. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2455671#p2455671]Popeye napisao:[/url]enivej, ........

što mislite, slijedi li makedoniji sudbina srbije ili sudbina hrvatske kada je riječ o LGBT ravnopravnosti? :zastava:

ps
unaprijed se ispričavam što sam se usudio otvoriti topic o makedoniji, a živim u zagrebu. :wundy:
ti si kriv po drugoj tacki optuznice

kada budes u stanju da otvoris bilo kakvu temu koja nece imati za cilj nekakva poredjenja, zlonamernu pozadinu, onda ce i tvoje bavljenje ovakvim temama imati tezinu i smisao.
Do tada, ovo je po ko zna koja tema u nizu gde nam ti predstavljas multinacionalnu, slobodarsku, naprednu naj naj ljepsu Hrvatsku za kojom svi mi uzdisemo. Eh, eh, ah

OT

naslovna strana ovog lista je odvratna, tako nesto cak ni Kurir ne bi postavio
Korisnikov avatar
By antibiotic
jes vala odvratno, muski muskima lizu dupeta, bljak! :bljak:
Korisnikov avatar
By acid drop
Još ovaj lizani deluje ženskasto, bljak!! :bljak:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2455702#p2455702]barni011 napisao:[/url]

kada budes u stanju da otvoris bilo kakvu temu koja nece imati za cilj nekakva poredjenja, zlonamernu pozadinu, onda ce i tvoje bavljenje ovakvim temama imati tezinu i smisao.
komparacija je jedna od osnovnih metoda analize i znanosti.
Do tada, ovo je po ko zna koja tema u nizu gde nam ti predstavljas multinacionalnu, slobodarsku, naprednu naj naj ljepsu Hrvatsku za kojom svi mi uzdisemo. Eh, eh, ah
recimo, teme poput ovih:
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... e#p2422816" target="_blank
http://www.gay-serbia.com/forum/viewtop ... e#p2384205" target="_blank

are you EVER right? :sveca:
Korisnikov avatar
By barni011
to je tvoja zajebancija na koju ja ne nasedam

ti postavljas nama pitanja na koja i vrabac zna odgovor
postavljas temu na kojoj su i Hrvati mucili Srbe
postavi temu koja ce govoriti i broju pobijenih ljudi i proteranih iz Krajne i dokazi da to nije zlocin.
daj neku vest koja se bavi time
koja se bavi nepovracajem imovine Srba, rasprodate imovine Srba itd.
zbog takvih kao so si ti koji branite zlocin zlocin se nastavlja
Korisnikov avatar
By barni011
nisam to rekao, ja sam ti samo dao predlog kako da me opovrgnes
ti to ne moras da radis zbog mene ja sam tebe prozreo
no uvek ostavljam prostora da mi se dokaze suprotno i naravno da bi ti se izvinio

za sada mrka kapa od toga
Korisnikov avatar
By *deni*
A novinari k'o novinari... U današnje vreme posebno se ne može očekivati od njih da vrše neku svetu misiju objektivnog novinarstva, pošto im je cilj isključivo zarada.
Neki dan je '' Kurir '' objavio na pola naslovne strane ogromnu sliku međunožja ove naše nove poslanice u Parlamentu, bivše Modelsice, ili šta li je već ranije bila.. Lepo se pica videla kroz gaće i to krupno.
Korisnikov avatar
By Stripi
MA mislim, ja sam umoran od ovakvih "novina" i "novinara" i sva je sreća da ne živim u takvoj jednoj zemlji.
A ni u Rvackoj nije najsjajnije. Međutim, ne sjećam se ovakvih tekstova i naslovnica.
Vrh je bio u Večernjem listu kad su pratili onaj gay cruiser koji se sletio na obalu jedne godine.
Korisnikov avatar
By Vel boy
poklapa se s tominim ulizivanjem vmro-u i ovim njemu.

inache, sasvim je ochito da su drushtva i zemlje u kojim krivoslavne, pardon, pravoslavne "kurije" diktiraju stvari, a pogotovo one koje nisu josh uvek u EU-u vec putinu pod nogama, objavili rat svim sredstvima celoj gej populaciji, shto domicilnoj shto svetskoj. iran i saudija su njima uzori.

ostaje da se vidi razvoj dogadjaja sa svih strana.

edit: p.s. a u medjuvremenu, samo se vi brojni ovde na forumu koljite medju sobom i troshite energiju i vreme u prepucavanjima............
Korisnikov avatar
By antibiotic
Makedonci nemaju velike sanse sami da se izbore, plasim se da kazem...
Koliko LGBT aktivista ima medju albancima i ostalimn "nemakedonskim" gradjanima he? Da su nam neki aktivisti u Srbiji otisli bi sa svojom sto vecom svitom u podrsku braci i sestrama iz Makedonije.

Zapravo, sta ima da cekamo da neko drugi ode? Kada se prave forumske zurke sto ne bi i ekskurzija za Skoplje?
Korisnikov avatar
By Vel boy
ako se drze tomine i dachiceve Srbije te thaqi-haradinaj-evog Kosova, sigurno da nemaju.
da su pametni i realni nastojali bi vishe s Grcima pa i s Bugarima. kazem to ne toliko shto su Grchka i Bugarska kul vec shto su u poredjenju s toma-dachic Srbijom i thaqi-haradinaj Kosovom, manje zlo.....

a srpski aktivisti, tja, da mogu/hoce/znaju/zele pomogli bi prvo gejevima u Srbiji.
no, sigurno da se treba biti maksimalno solidaran s makedonskim gejevima!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!