Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gnossienne
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441943#p2441943]starsailor napisao:[/url]ne znam sta bih rekla o filmu, ali znam da mi smeta to licemerje ljudi koji redovno pljuju po isusu, posebno kada je uskrs i bozic, a kada je muhamed u pitanju nista.ne kazem da treba da pljuju, kako god, ali ako nekome smeta jedna religija, onda bi trebalo da mu smetaju i dr.
govorim o obicnim ljudima na fb i sl.koji nisu vernici.
mozda je strah u pitanju...
Ovo sam i ja zapazila. Stvarno zna da mi bude komično kad takvi prvi potrče da čestitaju islamske praznike.
Korisnikov avatar
By Vel boy
kao shto rekoh u komentarima na B92:
Gospodo, problem je u klerofashistichkim teroristima (islamisti) i liberal-kapitalistichkim (americhki desnichari, republikanci, tea-party-jashi, izraelski desnichari) isto takvim koji kroz generalnu islamofobiju namerno podstichu ove prve, a zapravo i jedni i drugi su u konachnici udruzeni protiv socijalne pravde i tolerancije i mira na svetu.

ochito je ko je ovaj "incidenat" zapalio- onaj hrishcanistichko-fundamentalistichki pastor koji mrzi Obamu, DP i koji glasa za republikance i tea-party-jashe. smishljeno i namerno pred izbore da uchini da Obama izgubi, te ova budala od rezisera filma chija kratkovidost i/ili smishljena republikanska pristrasnost se prodaje za "slobodu govora" .
sada je na testu inteligencija americhkog naroda da li da nasednu na smicalicu i hrishcanistichkih i islamistichkih terorista koji samo u stalnom ratnom stanju na ovoj planeti zemlji misle da mogu da prosperiraju."
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442287#p2442287]gnossienne napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441943#p2441943]starsailor napisao:[/url]ne znam sta bih rekla o filmu, ali znam da mi smeta to licemerje ljudi koji redovno pljuju po isusu, posebno kada je uskrs i bozic, a kada je muhamed u pitanju nista.ne kazem da treba da pljuju, kako god, ali ako nekome smeta jedna religija, onda bi trebalo da mu smetaju i dr.
govorim o obicnim ljudima na fb i sl.koji nisu vernici.
mozda je strah u pitanju...
Ovo sam i ja zapazila. Stvarno zna da mi bude komično kad takvi prvi potrče da čestitaju islamske praznike.
pa nije to ništa licemjerno, dapače. ako si okružen kršćanima, onda pljuješ isusa i nerviraš ih tako što čestitaš bajram. ako si okružen muslimanima, onda pljuješ muhameda i čestitaš božić. u srbijanskom ili hrvatskom kontekstu pljuvati irelevantne muslimane je deplasirano. :hand:
Korisnikov avatar
By Stripi
Baš :lol:

Ma mislim, arapski svijet je uvijek kao košnica u koju ne treba dirati.
Sa druge strane, koliko god ja nisam oduševljen Amerima i ne volim ih baš previše, stvarno ne znam šta američki veleposlanik ima sa treshom od tog filma i zašto je on morao biti ubijen? Čak ni opravdanje kao kolateralne štete svim američkih poteza u zadnjih nekoliko godina nije opravdavajuće, jer ne smatram da jedan čovjek treba biti ubijen radi djelovanja nekog sasvim trećeg čovjeka.
Korisnikov avatar
By Denni85
moram reci da mi jedna stvar nije potpuno jasna u vezi dogadjanja u arapskom svetu u zadnjih godinu i po. Zapad je podrzao "arapsko prolece" i svrgavanje rezima i tim zemljama iako su oni bili njihovi saveznici??? Ne vidim tu logiku, mislim mogli da pretpostave ko moze doci na vlast, stranke i pokreti tipa Muslimansko bratstvo etc...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rekao bih da su podržali zato što nisu imali drugog (boljeg) izbora po sopstvene interese i mogućnosti.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442445#p2442445]Denni85 napisao:[/url]moram reci da mi jedna stvar nije potpuno jasna u vezi dogadjanja u arapskom svetu u zadnjih godinu i po. Zapad je podrzao "arapsko prolece" i svrgavanje rezima i tim zemljama iako su oni bili njihovi saveznici??? Ne vidim tu logiku, mislim mogli da pretpostave ko moze doci na vlast, stranke i pokreti tipa Muslimansko bratstvo etc...
ni meni to nije jasno. da je bilo vishe boljih od onih diktatorskih rezima pa da razumem zapadnu involviranost u tzv. arapskom prolecu, ali gorim smenjivati loshe meni nikad nije razumljivo. no, i u Srbiji je uradjeno isto, Zapad dozvolio pa i podrzao, pa shta da kazem do- jebi takav svet.
Korisnikov avatar
By Srklet
neislamistički glasovi su se rasuli na više kandidata, zato je pobijedilo muslimansko bratstvo. informirajte se. ^^
Korisnikov avatar
By BoB 123
Sve gotovo religije zabranjuju gay brakove, pogotovo Islam...tako da ne vidim potrebe sa sentimentalnosti za Islam
Ne treba nikoga vredjati, ni Muhameda a ni Gay people,ali religije to konstntno rade,najcesce u rukavicama
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442566#p2442566]BoB 123 napisao:[/url]Sve gotovo religije zabranjuju gay brakove, pogotovo Islam...tako da ne vidim potrebe sa sentimentalnosti za Islam
Bob, jako sam/smo svesni antigej pozicija zvanichne heteroseksistichke interpretacije islama i bilo koje druge abrahamovske vere, ali to ovde nije toliki topic.
u konkretnom sluchaju ovog "incidenta" bitne su ove stvari- ko je prvi zapocheo, kako, zashto, shta je usledilo i koje posledice moze da ima.
prvi su pocheli u konkretno ovom sluchaju namerno i srachunato islamofobichari (koji su ujedno i hrishcanistichki ultradesnichari, antiprogresivci, antigeji, ksenofobi- ukratko- teavangelici-tea-party-jashi) tako shto su centralnu figuru islama prikazali kao pedofila i homoseksualca (SIC! znachi, "biti homoseksualac je isto kao i pedofil i neshto najgore pa ce oni muslici da polude"- eto to je bila poruka filmadzija), usledilo je ono shto su filmadzije znali da ce uslediti i hteli da usledi, s krajnjim ciljem da "neamerichki, nepatriotski, islamofilski, faggot-loving" Obama izgubi izbore.
tako providno.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2442566#p2442566]BoB 123 napisao:[/url]
Ne treba nikoga vredjati, ni Muhameda a ni Gay people,ali religije to konstntno rade,najcesce u rukavicama
Sasvim se slazem, ali shta cemo, gejevi uvek trebaju biti bolji od heteroseksistichkih licemera koji su uzeli da tumache religije.
By Kragi
Nemam problem sa ismejavanjem bilo kakve ideologije pa i religije, karikiranjem, nemam nista protiv satiricnog pristupa svemu tome generalno.
Cak mi se jako dopadaju skorasnje provokacije francuskih novina.
Krajnje je vreme da (neki) ljudi shvate da meni ne mora da bude sveto bilo sta sto je i njima. Moje je pravo da verujem i mislim da je Alah bio gay, ili Isus ili neko peti, nesto peto. Banalizujem i pricam uopsteno.
Da li se neke stvari rade tendenciozno ili ne, ne znam i necu da razmisljam o tome ali da mi smeta i da imam nesto protiv - ne i ne.

Sad, ne mogu i da se ne zapitam da li je skroz ok da se kao izvesni odgovor, na ovaj film konretno, pored mirnih protesta izmedju ostalog preti, ubija i kolje? i ko se to buni na taj nacin? cemu strah?
pricamo o religijioznim ljudima? :)
ma da ... ne kontam gde je razlika izmedju ove dve strane? :)
Korisnikov avatar
By Pipin
Ja sam trenutno malo pripit pa je možda zato, al nisu li Ameri malo licemerni sa hapšenjem reditelja tog filma? Mislim onolko su vriskali na hapšenje Pussy Riot posle onog skakutanja u crkvi pred vernicima, slali kojekakva pisma, pisali peticije, Madonna, Brisel, kurci palci... šta li sve ne, a sad svojeg Pussy Riota hapse. Okej je sva ta podrška tim devojkama, ali zašto su se sad predomislili?

Oću Madonnu! Da se iz protesta skine gola i da joj od sisa do pizde piše Živela nevinost! Dabome, muslimana.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nadam se da to iznad nije istina?! :uplasen:
Korisnikov avatar
By Panther
Ne vidim nista dobro sta su religije donele covecanstvu sem razaranja i zaglupljivanja. Izvinite ali to je moje misljenje. Voleo bih svet bez religija. "You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one..."

By alexandermagic
Da, ako imaš krajnje jeftin ukus. Dozvoljeno je nošenje prstenja, narukvica, lanaca, ogrlica, ne i minđuša. Muškarcu, je l'.

Što fali srebru, platini ili bElom zlatu?

Ništa.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma samo govorim o apsurdu potpuno bukvalnog čitanja i doslednog pridržavanja svetih spisa pisanih pre više od hiljadu godina.

Žuto zlato je odvratno, u tom smislu je sve drugo privlačnije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A šta je sa greškama prilikom prepisivanja i tokom prevođenja na druge jezike (mada ovo više važi za hrišćanstvo) tokom srednjeg veka...
By alexandermagic
Jedan dio časnog Kur'ana tretira tu 'pojavu'.

Sa tim da se navodi da su određeni dijelovi Biblije dodani po nečijem nalogu, neki namjerno izmijenjeni, sve zbog toga da bi se 'nevjernicima povećala obijest i da bi se narod odveo u zabludu'. I mada se Isus smatra božjim poslanikom i bezgrešno začetim, ne priznaje se da je bilo kakav varijetet boga kao ni da je raspet kao običan lopov, već uznEt u nebo, a sve ostalo se ljudima pričinilo zbog šejtanske obmane njihovih čula.

A dragi Allah najbolje zna. :osama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!