Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Alejandro
Ljudi koji nemaju problem sa sobom, ne osecaju potrebu da se bave tudjim problemima. Simple as that.
Samo pogledaj koliko si puta pomenuo termin autohomofobije, pa se zapitaj zasto je to tako.
-Pozvao sam se na tvoj komentar "razmisljanja usima" u kontekstu dobronamernog saveta ili neukusnog humora, uzgred.

Velboy, i ti i autor teme dosta mesate pojmove.
blueswe govori o tome kako ga to sto je gej sputava da obezbedi sebi sredstva za zivot. O cemu mi pricamo ovde? :down:
Korisnikov avatar
By blenta
autor teme uopste ne govori o tome kako ga to sto je gej sprecava da obezbedi sredstva za zivot

nego o tome kako ga to sto je gej zbog sredine u kojoj se nalazi
tera da se oseca manje vrednim
sto je veliki problem jer ga ta situacija uteruje u autohomofobiju
koja ce potom da ostavi seriju drugih posledica i
otezavajucih okolonosti da se u buducnosti oseca sretnim i vrednim paznje

na taj njegov vapaj ti mu kazes da ne paradira svojim pederlukom
i kako ti ne ides okolo i govoris da volis kurceve
sto ne samo da nema veze s mozgom nit temom
nego mu direktno odmaze
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441389#p2441389]Alejandro napisao:[/url]Ljudi koji nemaju problem sa sobom, ne osecaju potrebu da se bave tudjim problemima. Simple as that.
kazesh li to i onim koji uzvikuju "pederu, ubicemo te" i onim koji iz zabave pljuju i mlate gejeve? poshto se nadam da im kazesh, shta ti oni kazu na to?
dalje, zar ti se mora objashnjavati da se antigejna shikaniranja i diskriminacije i samo posumnjanih gejeva i u akademsko-profesionalnom miljeu drushtva gde je homofobija institucionalizovana vrshe i na suptilnije a chesto josh bolnije i za gej zrtvu dugorochno shtetnije nachine?
btw., "tudjim problemima"? ne bave se antigeji tudjim "problemima", vec tudjim zivotima, jednim od najesencijalnih sastojaka tudjih celih ZIVOTA! :zid:

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441389#p2441389]Alejandro napisao:[/url]
Velboy, i ti i autor teme dosta mesate pojmove.
blueswe govori o tome kako ga to sto je gej sputava da obezbedi sebi sredstva za zivot. O cemu mi pricamo ovde? :down:
I beg to differ. mislim da ti dosta meshash pojmove. blueswe vishe govori o homofobnoj okolini koja ga diskriminishe i koja mu shteti sputavajuci ga da obezbedi sebi sredstva za zivot, a ne o tom shto je gej da ga sputava da obezbedi sebi sredstva za zivot.
Korisnikov avatar
By gossip
svaka osoba je bila na ovaj ili onaj nachin diskriminisana
uvek imaj na umu da nisi sam/a u celoj ovoj prici
morash da naucish da ne marish toliko sta ce drugi da misle o tebi
misljenja su razlicita i od nekog ces u zivotu naci razumevanje i podrsku a od nekoga ne ali na kraju dana najbitnije je sta ti mislis :)

meni je u srednjoj skoli opalo sampouzdanje dosta zbog moje orijentacije...vremenom se stanje popravilo :)
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441392#p2441392]blenta napisao:[/url]

nego mu direktno odmaze
this.

ps
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441389#p2441389]Alejandro napisao:[/url]
Samo pogledaj koliko si puta pomenuo termin autohomofobije, pa se zapitaj zasto je to tako.
zato što je toliko (sve)prisutna and should be called out.
By Kragi
^ Red je bio da i tebi neko kaze da si autohomofibican :smeh:
Korisnikov avatar
By Srklet
naravno da sam svjestan vlastitog bezobrazluka. :smug: ali ti nisi svjestan da nisi u stanju prosuđivati moju svijest. :njanjanja:
By blueswe
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441392#p2441392]blenta napisao:[/url]autor teme uopste ne govori o tome kako ga to sto je gej sprecava da obezbedi sredstva za zivot

nego o tome kako ga to sto je gej zbog sredine u kojoj se nalazi
tera da se oseca manje vrednim
sto je veliki problem jer ga ta situacija uteruje u autohomofobiju
koja ce potom da ostavi seriju drugih posledica i
otezavajucih okolonosti da se u buducnosti oseca sretnim i vrednim paznje

nego mu direktno odmaze

:hail2:
Korisnikov avatar
By Srklet
@alejandro: evo, morao je doći otvarač topica da potvrdi kako ama baš ništa nisi shvatio iz njegovog uvodnog posta. sad hoću da mi se izvineš za tvoje neosnovane optužbe i jednom zauvijek naučiš da sam ja 99% puta u pravu. ^^
ekšli, najbolje je da se prvo pozabaviš sa svojom autohomofobijom. nije sramota biti autohomofoban, svatko od nas je to po defoltu bio. sramota je to ne prepoznati i ne mijenjati. :adiktusha: valjda imaš minimum samosvijesti koja je potrebna za to. :sweet:

you'll thank me later. :krezavi:
ps
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2441389#p2441389]Alejandro napisao:[/url]Ljudi koji nemaju problem sa sobom, ne osecaju potrebu da se bave tudjim problemima. Simple as that.
ovo je baš jedan sociopatski stav. zašto bi bila dobra stvar ne osjećati potrebu baviti se problemima drugih?! uopće ne kužiš koje su konzekvence takvog stava. :roll:
dakle, ti sav pun samopouzdanja i bez problema sa sobom ides ulicom i vidis, recimo, trudnicu kako padne u nesvijest, pa onda pomislis: 'pa nisam ja neki jadnik da se bavim problemima drugih; ja nemam problema, sto znaci da me ne zanimaju problemi drugih! ova žena izgleda ima neki problem - nisam siguran jer ja problema nemam pa tko zna kako to uopće izgleda - ali ja se njenim problemom ležanja u nesvijesti na ulici definitivno neću baviti jer ja nemam problema sa sobom, pa šta će mi onda njen problem.' :fancyklap:
yeah, fakat jesi simple as that. :retard:
Korisnikov avatar
By Blady
Da, da i opstao u ovoj drzavi moraces da zasuces rukave i da se boris za svoja prava.
Svi to treba da uradimo..
I ja bih najradije zapalila odavde.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!