Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

moram priznati da ne obracam paznju na vijesti na naslovnici, ali mi je u oci upao naslov 'Marija Šerifović podržala LGBT prava'.
kako li je to marija šerifović podržala LGBT prava, odmah se zapitah i osjetih kako mi se od uzbuđenja znoje dlanovi, da mi se ježe dlake na rukama i sinkronizirano plivaju spermatozoidi u jajima!
onda pogledah link:
http://gay-serbia.com/vesti/index.jsp#5115" target="_blank

Marija Šerifović po prvi put je javno podržala gej populaciju. Naime, pevačica je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju iz inostranstva na kojoj se vide dvojica gej muškaraca kako se drže za ruke. Marija je uz objavljenu fotografiju dodala: "Oni se samo šetaju, i niko ih ne bije!"

U istom tvitu pevačica je, pored ostalih, pomenula i svog polubrata Danijela Pavlovića, ali i koleginicu Jelenu Karleušu, koja već duže vreme javno podržava LGBT populaciju.

Pobednica Evrosonga prethodno nikada nije govorila o problemima homoseksualnih ljudi u Srbiji, niti je javno podržavala istopolne veze.

onda zaključih da marija šerifović nije podržala LGBT prava. enivej, zanima me hoce li se ubuduce i podrigivanje marije šerifović računati kao podržavanje prava LGBT osoba?

zapravo, moje je pitanje zasto postoji dio LGBT zajednice, odnosno bolje reci homoseksualne populacije, koji je toliko spreman skupljati mrvice heteropatrijarhata i slaviti ih kao najdivniju i najvecu podrsku LGBT ravnopravnosti? zasto biti kao pudlica svakome tko namigne, počne štucati, prducne, kihne ili se počeše po jajima za LGBT prava?
ono wow, tragikomična šerifovićka objavila fotku dva pedera na svojem tviteru, BIG FAKIN DIL! :glupan:
Korisnikov avatar
By Madonna
Marija Šerifović podrignula za LGBT prava!
podrignula za LGBT prava!
:radosnice: :hail:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hahahahahahahahahahahhaha... Ovaj naslov mi je ulepsao dan... :lol:

Nema ovde nikakve preterane diskusije... :nope:

A razlog sto pisu o tome i pricaju toliko jeste sto je stanje na sceni toliko mrtvo za lokalnu gej zajednicu i bas niko ne prica o tome, niti je iko "iskoracio" da podrzava zajednicu, osim standardnih pajaca, tako da i ovo se cini kao neka velika novost.

Ili to ili je neka koju ova lize (da budem prost) progurala novost, da bi je iskupila zbog one izjave kako je ljubav izmedju muskaraca neprirodna. :vudu:
Da, još dugo će se ovde kao blago skupljati mrvice heteropatrijarhata, sve dok budu postojali pojedinci i pojedinke koji će piškiti u gaće od sreće kad im pripadnici '' normalne '' populacije pruže naznake bilo kakvog odobravanja, pažnje i milosti.
:piski:
Korisnikov avatar
By acid drop
Znate vi šta znači kada Marija Š. podrigne za nekog?
Nemo' da ste na kraj srca.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
awwww konacno krenula (polako u stilu spomenika) u outovanje :sweet:
Korisnikov avatar
By Madonna
tako je! čak i njeni podrizi su milozvučni! ona kad peva, back vocals su joj prdež i podrig
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jedva čekam njenu knjigu kada bude imala jedno sedamdeset godina: "Memoari: Moja duga i teška borba za gej prava u Srbiji"; poglavlje jedan: "Kako sam okačila sliku dva muškarca koji se drže za ruke na fejsu".
Korisnikov avatar
By acid drop
Marija kad podrigne/prdne, ume kao iz topa da kaže koji je to ton.
Jel se ona stvarno podrignula ili je to neka zajebancija? Moram početi čitati neke tekstove sa razumijavenjem. :sigh:

(sada razmišljam tko je uopće ona, aha ona debela crna ne? ne ide mi danas, sunce me ubilo :sunce: :white people problems: )
Korisnikov avatar
By bern
pravo popaje za naslov... :lol: taman je proždrnula i podrignula.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma vec sam bila pisala da me boli šupčić za Maricu.
Ko je jebe.
Boli me kurac sta ona misli, govori i oseca...

@Dzek - :smeh:
Korisnikov avatar
By Blady
^ Ma, imala je toliko retardirane izjave da je to jezivo :barf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!