Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
A pazi, ja sam se zamislila tada, e, nisam ni pokusala. Nije to ono, nisi dobro izvela hodanje po malo debljoj zici u vazduhu - evo ti jedan, nego bas pedagoski, neces ni da probas? NULA.

A ono sto je izgovarao. Bruka. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Nas je ključevima gađao u glavu (vrlo precizno, a ključeva puno, masa puta ubzanje...) ako neko ne bi lepo igrao odbojku.

Mislim da mi je nivo očaja preko školske godine dosezao svoj maksimum u vreme jesenjeg i prolećnog krosa...iako je meni to trčanje lepo išlo

(blama :povez: trčim ja tek da se ta agonija od smotre završi da mi lupe pečat na cilju i uživam u ostatku subote...niti gledam ko je ispred mene, ništa...i 500m pred cilj - ETO ti mahniti Vita, trči pored staze uporedo sa mnom i urla "NE DAJ MU DRUGO MESTOO!! NE DAJ MU DRUGO MEESTOOO!!!", bodri me kao nešto da preteknem onog ispred :povez: .... kad u onu meku travu punu dzombi nisam propao)
Korisnikov avatar
By svejedno
ne znam, mislim cuo sam sve te price al ih nisam doziveo - oslobodio sam se fizickog u prvom polugidistu prve.

:lol:

(ne secam se izgovora.....pa onda kad smo pobedili u nekoj basket utakmici - dolazi on, izvali ja igram [a tada sam i trenirao basket] izbaci me sa utakmice - i kaze ovima kad su izgubilii - mozete da se zalite jer ovaj debil nema pravo da ucestvuje na turniru)

pa onda...e to je mizoginija, sta sam cuo da je pricao na casovima.

..

al kazem - moj subjektivni dozivljaj (a nisam isao na fizicko) je da je kao razredni bio - car.

kao, uopste, neko ko kapira raspodelu moci & sposobnost profesora da sjebu zivote deci - uvek je stajao na stranu ucenika.

..

a mi smo toga mnogo imali, te borbe izmedju profesora & ucenika ('83. god)
ja to cenim.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Mi smo kros trcali na Kosutnjaku kroz sumu, gde znas svaku precicu. ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Blago vama.

Mi na jednoj ogromnoj poljani na periferiji grada...sve škole, svi razredi, pretškolsko, vojska na kraju - opšti metež, obaveštenja preko razglasa gore, 20 ljudi sa megafonima dole, kao jevreji pred deportaciju...subota, prepodne, ti imaš MILION ideja šta bi mogao da radiš u to vreme - ali ne, kros, i to samo zato, svo to veštačko održavanje te tradicije zbog puke inercije i toga da organizatori iz SOFKE na državni račun tog dana žderu i piju u kafani,.

:fuj:
Korisnikov avatar
By svejedno
moja ekipa na tom krosu na kosutnjaku isla peske & varila spravu. isao i ja sa njima, iako sam bio oslobodjen, lol.

..

zaista jesmo bili sjeban razred, kad razmislim. :ozbiljan:

mada - nasa prva godina je bila zavrsena bombardovanjem, zaista msilim da se sve to odrazi na psihu 15ogodisnje dece.

..

verovatno nas je zato gotivio.

a maltretirao nas je jer maltretira svakoga.

..

lm - to je to o cakari.

..

drugi profesor koga cenim (i koji me je maltretirao :lol: )
je moja razredna iz osnovne,
koja me je oborila na popravni u 7om, i naterala srpkinju da me obori.
(sam spomenuo da sam bio kreten kao dete? :lol:)

mrzeeeeeeo sam iiiiih. joj.

..

lm, bez toga ja ne bih prosao prijemni za gimnaziju.
Korisnikov avatar
By Butterscotch
Jedna nastavnica koja mi je u gimnaziji predavala povijest je često voljela govoriti: "Zlo uvijek dolazi s istoka."

Pri tome je mislila na Srbe. :mazi:

Pozitivnih sjećanja nemam.
Korisnikov avatar
By mirth
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360343#p2360343]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360277#p2360277]Mars napisao:[/url]OK, možemo i o traumama, ali sam mislio ako neko ima da prijavi pozitivne, a netipične didaktičko-pedagoške metode sa kojima se sretao.
bilo je rijetkih svijetlih primjera. nažalost, nisu se dugo zadržavali. znali su prići učeniku u skladu sa potrebama, ohrabriti i kritikovati.
Ovako i kod mene. Ludaka na sve strane, sve vreme skolovanja. I jedno tri-cetiri svetla primera, uglavnom mladih i novih "ispod cekica" profesora, od kojih nijedan nije uspeo da se zadrzi u skoli duze od dva-tri meseca. Oni najmazohisticniji izguraju celo jedno polugodiste i pobegnu glavom bez obzira.
Korisnikov avatar
By Mars
To je poseban uzas - dati istoriju budalama u ruke. Matematika, fizika...tu nema puno prostora za procvat ludila najzivljih boja kao kada je istorija u pitanju.

Nama je kratko bio jedan koji je skolovan u Zagrebu, a do ratova radio u Hrvatskoj. Znaci isto to, topologija i dinamika zla o kojoj pricate...PLUS sto su mu svi bili divljaci, kroz celu istoriju ljudskog roda - osim Srbi.

O cemu god da bi se pricalo, moralo bi da se pomene kako malte ne do juce London nije imao vodovod i kanalizaciju.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
imali smo genjalnog profesora iz fizickog u gimnaziji. nisi znao da li da ga se plasis ili ne. s moje tacke gledista - obozavali smo se!

ja kada fantaziram o svom poslu, fantaziram kako sam tako taj fenomenalan nastavnik kojeg se deca secaju kad porastu po necemu super sto im je "posejao"
Korisnikov avatar
By Mars
A zar nemaš već do sada neki feedback?
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2360668#p2360668]Mars napisao:[/url]To je poseban uzas - dati istoriju budalama u ruke.
moj profesor povijesti u katoličkoj gimnaziji je predavao (ono što je pisalo u udžbeniku) da ustaše baš i nisu bili toliki negativci. razred je šutio i slušao. ja sam se javio za riječ i rekao da su ustaše najgori zločinci bez obzira šta od pričao. ^^

doduše, nije da sam bio ikad šikaniran ili da sam dobivao lošiju ocjenu od 5 iz povijesti. bilo je to više u stilu 'ja sam rekao svoje, ti si rekao svoje, let's not dwell on it'. :shrug:
Korisnikov avatar
By Mars
Sad se setih...spletom asocijacija (istorija-Boško viski, četnici, partizani...)

Ona filozofičarka je slala drugaricu kod direktora jer je videla da čita Vuka Draškovića.
Korisnikov avatar
By Hellas
Ajme, koliko nas je to iz Pete?!
Ne mogu se setit tacno, ali profesorka biologije je imala nekonvencionalan a dobar nacin predavanja. Imam primer za to sto pitas Marse, samo se trenutno ne mogu setiti.
Korisnikov avatar
By Mars
Napomenem ja diskretno drugarici da me jedno peti put pita nešto, i da ću ja eto i peti put da joj odgovorim. A ona će meni: "E jebi ga! Taman sredim psihu-memorija ode u kurac!" :D

Ti kad se setiš javi : )
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne bih mogla da se prisetim nikoga ko se isticao nekim specijalnim, modernim pristupom ucenicima.
Dopadalo mi se sto je filozoficarka dozvoljavala diskusiju o gradivu. Cak i povlacenje paralela sa dogadjajima u sadasnjosti. Tako da filozofiju nisam mrzela koliko sam mrzela istoriju. Profa parazitoza je recimo imao originalan nacin predavanja, sve ukljucujuci ekskremente ljudi i zivotinja u predavanjima. Naravno, bilo je veoma interesantno smejati se kako neki tamo Milorad sere na livadi drzeci se za vrhove opanaka, pa komsija Stojan tamo pusti svoje ovce da pasu, ali je bilo pomalo drkadzija kada dodje vreme za odgovaranje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!