Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Vlada jeste uspela da prvi talas krize premosti sa relativno dobrim rezultatima, međutim ekonomisti i analitičari očekuju da će ovaj drugi udar krize biti još jači.

link
Korisnikov avatar
By KiWi
Šta bi mi da Seka nije izbacila novu pesmu ...
Korisnikov avatar
By Stripi
jebote, ovo je rijedak trenutak kada sam stvarno poželio da se radi o vijesti da je Seka Aleksić izdala novi singl.
Prenosi: B92

Beograd -- Nastavak ili novi udar svetske ekonomske krize koji je već pogodio Ameriku, a trese i Evropu, mogao bi potpuno da uništi srpsku ekonomiju, kažu ekonomisti.

Milan Kovačević objašnjava da se prvi talas krize različito odrazio na zemlje, i dok je neke vrlo malo dotakao, Srbija je prošla sa ozbiljnim posledicama.

On smatra da je priča o novoj svetskoj krizi odvraćanje pažnje od već postojećih ekonomskih problema koje Srbija ima i koje bi pre svega trebalo da rešava jer predstavljaju daleko veću pretnju od drugog ekonomskog talasa krize.

"Svet se inače kretao po nekoj amplitudi, s vremena na vreme je bilo prosperitetno, pa su se dešavali padovi. Mene mnogo više brine naša moguća kriza jer mi u poslednje vreme imamo toliko veliku inflaciju da je svega nekoliko zemalja iznad nas. U vrhu smo po nezaposlenosti, zadužujemo se naglo, imamo preveliku zaduženost države i nerazumno trošimo novac. To su naši kumulativni problemi koji se u poslednje vreme uvećavaju, a država pravi nove izdatke. Veći su rizici da sama Srbija doživi goru krizu od postojeće, nego što je to rizik čitavog sveta ", kaže Kovačević.

link
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!