Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Glasnik
Meanwhile, u državi Kaliforniji se čeka da li će nadležni organi usvojiti poslat predlog o neophodnosti izmene školskih knjiga u kojima će se jasno isticati doprinosti LGBT osoba u svetskoj istoriji.

Naravno, i ovde odmah ima vapaja u pomoć protiv promocije homoseksualnosti. :drama:

Za detalje: http://www.huffingtonpost.com/2011/07/0 ... 90846.html
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by Mage

Pa šta da vam kažem, moja profesorica GENETIKE na FAKULTETU je pričala kako homoseksualci usvajaju decu da bi ih seksualno zlostavljali. Bio sam otvorio davno temu o tome...
Koji fakultet? :)
Korisnikov avatar
By walt333
Ah pa profesori debili će da guraju svoju priču bez obzira šta piše u udžbenicima. Eto moja profesorka istorije kada je pričala o Milošu Obrenoviću pričala je anegdotu o tome kako je on tri homoseksualca potopio u kazan sa balegom a zatim im odsekao glave i kako se ta metoda treba primeniti i na današnjim pederima.
Reagovao sam i na takav iskaz i na slične gluposti.:bic:
Korisnikov avatar
By Paki
Preporuke podrazumevaju i kontinuiranu edukaciju nastavnog kadra.

Promena neće biti preko noći, ne očekujte to... ali hajde da ne budemo defetistični.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Paki

Mene to podseća na scene iz tzv. "religijskih" horor filmova kada npr. sveštenik svetom vodicom prska đavolom zaposednutog, a iz ovog đavo skiči i vrišti jer mu je jasno da je svršeno s njim :)
:odlicno:
By Glasnik
Profesor Bora Kuzmanović, jedan od autora udžbenika psihologije za srednje škole u kojima su pripadnici gej populacije stavljeni u isti „koš“ sa zoofilima i nekrofilima, kaže da je taj udžbenik pisan pre 30 godina i da ga je neophodno promeniti.

Izvor: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/264433 ... politicara
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Moja profesorka prsihologije u srednjoj je insistirala na udzbeniku Nikole Rota, a koliko me pamcenje sluzi on nije bio nesto preterano homofobichan. (mada je udzbenik katastrofa kako god da okrenes). Najpozitivniji utisak na mene je ostavila profesorka sociologije koja se bas zalagala za prava gejeva i branila ih do te mere da sam pomislio da je lezbejka. Ali nije. Zbog toga je jos vise volim. :) (mislim, zbog toga sto je branila gejeve, a nije imala licnu potrebu za tim)
Korisnikov avatar
By Effective
Nikada necu zaboraviti profesorku iz gimnazije , koja je predavala psihologiju . Ona je svaki cas koristila da prica da su gay/lez/bi ljudi bolesni , da prenose polne bolesti , da su oni izvor svih bolesti , da trebamo da bezimo od njih , prepuna mrznje zena . homofobicna .. bilo je strasno sedeti u toj ucionici i slusati nju kako prica takve stvari .. toliko uvreda , uzas ..
A ta zena je psiholog .. qq ..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jebote, kako sam ja isla u fenomenalnu srednju skolu!
Korisnikov avatar
By Srklet
ja sam isao u katolicku gimnaziju i nikad nitko nista lose o homoseksualnosti rekao nije. doduse, nije da se tema cesto spominjala, al kad je bila spomenuta, zadrte homofobije nije bilo. a govorim o drugoj polovici devedesetih.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!