Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
da status ima para i dara pokrenuo bi red carpet sa socijalno angažiranom dimenzijom... :vogue:
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

Rubrika: Minut za filozofiju obavezno.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by *STATUS*

Neka ova tema bude o ubijenina, pljackasima, osudjenicima i svemu onome sto spada u Crnu hroniku srpskog drustva...
Statuse, ajd' molim te vidi da li ova vest spada u ovu temu. Ako ne spada, obrisaću ovaj post.

A vest je:

Živeo i umro u „mercedesu“

Beograd - Beživotno telo Slobodana M. (48) iz Zemuna pronađeno je juče oko podneva u Ulici Milice Šuvaković ispred broja 22 u “mercedesu” u naselju Nova Galenika.

Slika

Pretpostavlja se da je smrt nastupila u snu pošto na telu nije bilo vidljivih povreda, ali će uzroke smrti pokazati obdukcija.

- Bio je duša od čoveka, ni mrava ne bi zgazio - rekao je jedan od Slobodanovih kolega, koji je u neverici šetao pored automobila u kojem je preminuo njegov prijatelj.

Prema rečima Slobodanovih poznanika, on nije imao porodicu, radio je krovnu limariju i živeo je u “mercedesu” starom više od dve decenije, u onom gde je i preminuo.

- Snalazio se i preživljavao kako je umeo, iako je bio invalid. Pre neku godinu je imao šlog, što se moglo videti na njegovom licu. Kada smo se rastali sinoć, požalio se da mu nije dobro, ali to niko nije shvatio ozbiljno - kroz suze priča Slobodanov kolega.

Izvor: Blic
By dukkehjem
ja dosao da trolujem i kazem kako niposto ne volim ovakve teme i kako jeste tacno da se razna sranja desavaju, ali je isto tako tacno da od osobe zavisi na sta ce se fokusirati.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sam se sebi obraćaš, dear dukkehjem ?
:cigareta:
By dukkehjem
Originally posted by *deni*

donekle, bas zato i rekoh da zalud trolujem, mozda mi nije trebalo ni da temi tolko paznje poklanjam i preletim uvodni post, pa i komentarisem zatim ^^
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by dukkehjem
Originally posted by *deni*

donekle, bas zato i rekoh da zalud trolujem, mozda mi nije trebalo ni da temi tolko paznje poklanjam i preletim uvodni post, pa i komentarisem zatim ^^
:potapsava:
Ako, ako, nije to ništa ružno. I sam imam tu naviku da sam sa sobom pričam, pogotovo u sitiuacijama kad apsolutno niko više nije raspoložen da me sluša.
:lol:
Sam sebi je čovek najbolji sagovornik.
:yes:
Korisnikov avatar
By 2kune
a zašto je ova kronika tako crna? :sveca:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to su te Statusove hronike. On je od vajkada na Forumu poznat ( i ) po tome što ga jako pogađaju grozne stvari koje ljudi čine jedni drugima ( jer je do zla Boga emotivna osoba ), pa svom pečenju ( duše ) oduška daje preko ovakvih tema - hronika, koje povremeno otvara, kad ga neki tragičan događjaj posebno pogodi.
:gotika:
Korisnikov avatar
By 2kune
aha... to nešto kao onaj Delale, urednik red carpeta... :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Knjaževac -- Dve devojke izvršile su samoubistvo, u noći između subote i nedelje, pola sata posle ponoći, skočivši zajedno sa višespratnice u Knjaževcu.
Zaječarska policija navela je da su drugarice M.C. (20) i L.J. (16) iz Knjaževca izvršile samoubistvo skokom sa zgrade u ulici Milana Punčića broj 1.

Jedna devojka preminula je na licu mesta, a druga na putu ka niškoj bolnici. One su sinoć bile sa društvom u kafiću, odakle su zajedno otišle i skočile sa zgrade.

Razlozi za samoubistvo devojaka za sada nisu poznati, a istraga je u toku, navodi policija.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=05&dd=01&nav_category=16&nav_id=509562
Korisnikov avatar
By Mariška
Štićenik doma ubio kuvaricu

NOVI SAD - S. M. (17), štićenik Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici sa više uboda nožem ubio je večeras oko 19 sati kuvaricu Svetlanu Z. (34) u jednoj od pomoćnih prostorija kuhinje.

Razlog:

Mržnja prema ženama najverovatniji je motiv jezivog zločina kada je, u utorak uveče, Saša M. (18), štićenik Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici, iskasapio kuvaricu Svetlanu Z, a potom joj nožem - skinuo skalp.

Đak zbog majke skalpirao ženu

:lood:
Korisnikov avatar
By *deni*
Deda ubio oca Save Miloševića

Osаmdesettrogodišnji Sаvo Milošević je u petak uveče u dvorištu porodične kuće u mestu Glаvičice u opštini Bijeljinа ubio svog sinа Stevu Miloševićа (58), ocа proslаvljenog srpskog fudbаlerа Sаve Miloševićа. Kako "Blic" saznaje, do ubistva je došlo zbog nerešenih imovinskih pitanja.

Do ubistvа je došlo nаkon svаđe u dvorištu porodične kuće Milošević.

Portpаrol Centrа jаvne bezbednosti (CJB) Bijeljinа Drаgomir Perić izjаvio je dа je u petak oko 21 čаs u mestu Glаvičice, opštinа Bijeljinа, u dvorištu porodične kuće došlo do svаđe između Save Miloševića (83) i njegovog sinа Steve Miloševića (58), nаkon čegа je otаc otišаo u kuću, uzeo pušku krаtež M-48 i pucаo u sinа, kogа je pogodio u predelu grudi.

On je dodаo dа je Stevo Milošević preminuo tokom trаnsportа u bolnicu, koji su orgаnizovаle komšije, dok je policijа uhаpsilа nаpаdаčа, koji će nаkon provedene kriminаlističke obrаde u toku dаnа biti predаt Okružnom tužilаštvu Bijeljinа nа dаlje postupаnje.

Savo Milošević moli medije za obzir i čovečnost u bolu
Savo Milošević zamolio je sredstva informisanja da u velikoj nesreći koja je zadesila njega i njegovu porodicu pokažu obzir i čovečnost prema porodici kako se nepodnošljivi bol ne bi još više uvećavao.

Uz sve razumevanje za potrebe medija, proslavljeni srpski fudbaler je zamolio medije "da poštede porodicu i daju joj vremena da se suoči sa tragedijom i makar malo pribere", navodi se u pisanoj molbi porodice dostavljenoj Tanjugu.
Pripаdnici kriminаlističke policije CJB Bijeljinа izvršili su uviđаj, tokom kojeg je pronаđenа puškа kojom je izvršeno ubistvo. Po nаlogu tužilаštvа biće izvršenа obdukcijа telа.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/259371/Ubijen-otac-Save-Milosevica
Korisnikov avatar
By Mariška
Majka gurnula sina i ćerku sa terase i skočila za njima; devojčica preživela

U Nišu je noćas jedno dete poginulo, a drugo teško povređeno kada ih je majka gurnula sa terase, a zatim i sama skočila i poginula, saopštila je jutros niška policija.

Tragedija u kojoj je majka Anita S. (35) gurnula decu sa terase četvrtog sprata na Trgu kralja Aleksandra dogila se pola sata posle ponoći.

Dvogodišnji K. S. je poginuo, a petogodišnja A. S. je zadobila teške telesne povrede opasne po život i smeštena je u Kliničkom centru u Nišu, naveli su u policiji.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/262845 ... -prezivela
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!