Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
A sta ako je Gadafi peder?! :blabla:
Uvek postoji i ta mogucnost.

:smug:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Laerem

Boze, pa naravno da ubijanje samo po sebi nije lose! Ubiti nacistu nije lose. Ubiti ustasu nije lose. I ubiti Gadafija nije zlocin, bez obzira sto koristi svoju obitelj kao zivi stit.

A najlakse je zauzeti tipicnu liberalnu distancu i zaliti za svakim ugaslim zivotom, like that's gonna make it better.
onda ne budi pizda i živi svoje ideale... jesi li još koga ubio? :sweet:
ili još nisi imao razloga? :giggle:
Korisnikov avatar
By Laerem
Brkas loncice. Postojanje situacija u kojemu treba ubiti drugo ljudsko bice nije ideal, vec cinjenica. Tvrditi pak da je u svakom slucaju bez iznimke oduzeti ljudski zivot zlo jest ideal, ali krajnje licemjeran, jer je beskoristan u praksi i sluzi samo kako bi ti ocuvao svoj moralni komfor dok drugi obavljaju prljavi posao.

A kad smo vec kod toga, sto si ti konkretno poduzeo da spasis zivot Gadafijevih unucadi i time "zivio svoje ideale"? Goli kurac.

I molim vas, prosvijetlite me, sto smo konkretno trebali poduzeti u vezi nacista? Pozvati ih na caj? Poslusati njihovu stranu price?
Mislite li da je moto "ubi nacistu" donio vise dobra ili zla na svijet? Da li bi svijet bio bolje mjesto da nismo poubijali sve te naciste? Teska, teska, pitanja, znam. :misli:
Korisnikov avatar
By bas bleu

I molim vas, prosvijetlite me, sto smo konkretno trebali poduzeti u vezi nacista? Pozvati ih na caj?
oh, herr goebbels, please do come in for some tea and jews. oh dear oh dear oh dear! did i say jews? i meant cucumber sandwiches. silly old me!

yes, i can see that one happening :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by alexandermagic

Allahovo prokletstvo će pratiti njihove ubice. :osama:

:yes: :awesome:

gadafi je dobar covek, zao mi je zbog svega sto je snaslo njega i njegovu porodicu...

(na svakoj drugoj temi meni je neceg zao, koji mi k. :misli: )
Korisnikov avatar
By 2kune
Well, što se lončića tiče, velika je razlika između:

Boze, pa naravno da ubijanje samo po sebi nije lose!
i:

Postojanje situacija u kojemu treba ubiti drugo ljudsko bice nije ideal, vec cinjenica.
pa bih ja to točnije nazvao i rekao da nije u pitanju brkanje lončića nego ublažavanje izjave od strane autora... :alexis:

A kad smo vec kod toga, sto si ti konkretno poduzeo da spasis zivot Gadafijevih unucadi i time "zivio svoje ideale"? Goli kurac.
Vjerujem da svak onaj tko se uzmogne maknuti sa gay.hr foruma ima u sebi skrivenu sposobnost da ne piše kao 13-togodišnja šiparica zatočena u tijelu 30-togodišnjaka...
Ali eto, ljudi nakon 40-te počinju osjećati napade degenerativnih silnica pa često podjetine... Hajmo se, daklem, igrati...
Što si ti konkretno poduzeo da ubiješ Gadafija i njegovu unučad? Poštedio život Marijane Petir? :trep:

I molim vas, prosvijetlite me, sto smo konkretno trebali poduzeti u vezi nacista? Pozvati ih na caj? Poslusati njihovu stranu price?
Mislite li da je moto "ubi nacistu" donio vise dobra ili zla na svijet? Da li bi svijet bio bolje mjesto da nismo poubijali sve te naciste? Teska, teska, pitanja, znam.
Jope taj umak šiparice... :giggle:
Ali dobro, igramo se... Što si ti konkretno poduzeo protiv HČSP-a, HSP-a, lokalnih skinjara i najgoreg zločinca od sviju - Delfina? Si kojeg još ubio? :jerry:
Korisnikov avatar
By Blady
Zao mi je sina i unucica.
Ali realno, sam je to sebi napravio, tj ne sebi, vec njima.
Da je bio normalan, napustio bi vlast i bio covek prema drugima i prema sebi.
Ne mogu da razumem koliki IDIOT mozes biti da tako nesto priredis toj zemlji, i ljudima u njoj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!