Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by castorDa nisu malo preterale sa Žarkom Koraćem? Od septembra do danas?
Lista je plakanje... Vecina potpisnika je ocekivana, a nekima sam bas neprijatno iznenadjen. Danasnji Pescanik je bio sjajan.
Originally posted by MarsStarija od Ćosića tri godine? A ja mislio on najstariji potpisnik.
Juj. Baš ima godina...
Смиља Аврамов (15. фебруар 1918, Пакрац, Аустро-Угарска)
Jbt...završiš ti fakultet 1947. godine!!!!!!!!!!!
Originally posted by Herald200? Baš sramota. 200 njih bi na taj prostački način da isteraju pravdu.
200 gradjana se potpisalo na trgu republike. Sramota
Originally posted by PopeyeSlađana Milošević?
Originally posted by Orlando the Lady
http://www.e-novine.com/entertainment/e ... pstva.html
![]()
ESTRADNA JEDINICA ZA LIKVIDACIJU SLUHA (komada 2): Bora Đorđević, Slađana Milošević
PSIHOLOZI, VLASTITI PACIJENTI (komada 1): Aleksandra Janković
![]()
Originally posted by HeraldA ja kažem: sramota što je tako mnogo ljudi potpisalo. Mislio sam biće onaj jadni student i njegova uža porodica, desetak potpisa najviše... Kad ono, 200 njih pali se na ovako bedne slogane.
@Nikodim
Sramota za malo potpisa.
Originally posted by HeraldHm, ovo je ono olako srpsko etiketiranje. Poslednja sam osoba koja ima nešto lepo da kaže o tom čoveku. Njemu je mesto u zatvoru. I svi oni koji ga brane, koji su potpisali peticiju, samo su mu odmogli...
Ju, pa ti ustvari volis tog coveka. Cije prezime pises velikim slovom dok mu neostvareni ljudi razvlace ime po papiru?![]()
Originally posted by NikodimJadan on, kako to izdrzava.
Originally posted by HeraldHm, ovo je ono olako srpsko etiketiranje. Poslednja sam osoba koja ima nešto lepo da kaže o tom čoveku. Njemu je mesto u zatvoru. I svi oni koji ga brane, koji su potpisali peticiju, samo su mu odmogli...
Ju, pa ti ustvari volis tog coveka. Cije prezime pises velikim slovom dok mu neostvareni ljudi razvlace ime po papiru?![]()
Ali, što ne ide, ne ide... Svaka šuša danas može, čisto iz pomodarstva, dodvoravanja političkim partijama, sitnih nekih usluga, da pljune na tog čoveka. Kao da je postalo moderno udariti na Koštunicu. A to najradije čine omladinci političkih stranaka. Rekoh, dodvoravanja i dokazivanja radi...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!