Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
hit

Nego, videh danas tweet:

sloba_milosevic Slobodan Milošević
Danas je onaj dan kada je divno biti Ivana Žigon.
Korisnikov avatar
By unic0rn
taj sloba na twiteru je hit pazi ovo:

Kako se politički korektno kaže da je neko retardiran? "Previše uzbuđen zbog izložbe".
18 Mar Favorite Retweet Reply

Koštunica nema veze sa ubistvom Đinđića. A ni ja nisam kriv što je Stambolić džogirao tamo gde su jame sa krečom.

Japan je Srbiji poslao 200 miliona evra pomoći. Srbija će se odužiti tako što će još predanije obnavljati Hilandar.

Da sam živ javio bih Gadafiju da ne brine. Prave stvari počinju tek kad ti uvedu sankcije.
22 Mar Favorite Retweet Reply
»
Slobodan Milošević
Željko Joksimović i Jovana Janković raskinuli veridbu. Dača i Nataša pobesneli - užurbano spremaju odgovor.
21 Mar Favorite Retweet Reply
»
Slobodan Milošević
Čitam da Čačani žele da usvoje 17 malih Japanaca. Kao da ta deca nisu dovoljno propatila...

hit
Korisnikov avatar
By erkondisn
dajte me informirajte neuku o danasnjim dogadjanjima. jel bio bilateralni susret sa zigonkom? jel bila u delegaciji makar, ako vec (ne dao bog!) nije recitirala? (zbog cuvanja ovo malo zivaca sto mi je preostalo sve manje otvaram news portale)

edit: otvorio sam galeriju na e-novine :D (slika 21/30 odusevljava)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
u čast posete premijera?
ja bih se totalno sjebala da sam nešto mirko cvetković ('el se tako beše zove?).
Korisnikov avatar
By Sunce
Vracam se danas kuci preko ulice kralja Milana, i zaustavila me policija: "Ne mozes dalje!"

"Al' ja hocu kuci!"

"E, ne moze, Putin je u hramu, tako da ces morati da cekas sat vremena!"

Znas sta, Putine - jedi govna, pa makar me banovali na forumu. :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam cekao 10ak minuta da otvore Brankovu ulicu i most, preko koga sam onda išao pešaka, a žuljaju me nove patike!

Sreća da nije bilo problema i gužve sa prevozom kad sam stigao na drugu stranu.

Njemu baš dosadno?!
Korisnikov avatar
By Sunce
Hi, hi, ti Dirrty isto kao ja - peske prelazimo most. :lol:
Korisnikov avatar
By Loni
A tek ponašanje navijača sa onim natpisom ,,Stariji brate, pozdravi nam majku''.
Interesantna je ta muškost, koja legitimiše STARRIJEG u hijerarhiji i vlažni nad njim.

Meni je danas najtragičnije to što u glasanju u UN Rusija nije podržala osnovni akt o prestaknu nasilja nad LGBT-ovcima u svetu.
Nije se tražio brak, niti neka specijalna prava već samo izbegavanje nenasilja, a i dalje postoje evropske zemlje, koje nisu glasale ni za to (Rusija, Belorusija, Moldavija i Azerbejdžan).

http://www.gsa.org.rs/cms-run/index.php ... &Itemid=60
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Sunce

Vracam se danas kuci preko ulice kralja Milana, i zaustavila me policija: "Ne mozes dalje!"
Što nisi vrebao Jankovićku da probijete barikadu zajedno? Siguran sam da bi Putinu bila čast da upozna majku Sunčaniju.

Ti bi kući? Sram te bilo!!!

:neto:

Originally posted by erkondisn

dajte me informirajte neuku o danasnjim dogadjanjima. jel bio bilateralni susret sa zigonkom? jel bila u delegaciji makar, ako vec (ne dao bog!) nije recitirala? (zbog cuvanja ovo malo zivaca sto mi je preostalo sve manje otvaram news portale)

edit: otvorio sam galeriju na e-novine :D (slika 21/30 odusevljava)
Mislim da je juče bio najnesretniji dan u njenom životu. Za dlaku ga promašila. Barem ako je suditi po izvješćima. Udahni duboko, uzmi neko osveženje pa pogledaj tube na ovoj stranici.

Putin na Marakani

:( :lol: :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!