Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
mubarak nije visio, al' sve mi se čini da gadafi 'oće.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
gadafi, live: "a small group of young people have took drugs and are attacking police stations".

jbt.
Korisnikov avatar
By 2kune
znam da tome nije tako ali eto... da malko sanjarim... Hrvatska... :volinevoli:
By Simor
Malopre uhvatih tv segment u kome Neda Ukraden priča kako je imala čast da je primi Gadafi. Ne znam da li mu je i pevala (u kojem slučaju je Gadafiju priredila veći horor od onog koji mu se trenutno dešava sa demonstrantima na ulici), tek vreme je i za sveobuhvatnu revoluciju u Suburbiji (mis'im, ja preferiram evoluciju namesto revolucije, ali nekada radikalne mere jedino mogu efektno počistiti ono što se počistiti mora zarad spasa planete).

:isus:
Korisnikov avatar
By 2kune
možda je to bilo više oko toga da Gadafi primi nju kako bi onda ona primila Gadafija nego oko njenog pjevanja... :nesiguran:
By Simor
Ne znam, nisam razumeo do kraja. Možda je i mene Osama bin Laden drogirao, kao one nesrećnike na ulicama koji pokušavaju da prekinu Gadafijevu vladavinu.

:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
e, raja, rileks.
u libiji se, u stvari, ništa ne dešava. sve mediji naduvali i nalagali.

Svjedočenje Bosanke iz Libije
"Ničiji život u Tripoliju nije ugrožen, mediji lažu!"

Blizu 250 bosanskohercegovačkih građana doputovalo je sinoć iz Tripolija u Sarajevo. Dočakali su ih rodbina i prijatelji, ali i brojni predstavnici medija, kojima su naši građani koji žive u Tripoliju odmah jasno poručili: "Medijske priče o haotičnoj situaciji u Libiji nisu tačne!"

Neredi u Libiji počeli su 15. februara inspirisani ustancima u Tunisu i Egiptu. Strani mediji donosili su priče o stravičnim dešavanjima na ulicama Tripolija i Benghazija. Svi mediji su prenosili navode o ubijanju demonstranata, o tome da snage sigurnosti i "Gaddafijevi plaćenici" ubijaju one koji se suprotstavljaju režimu, te da ulicama tih gradova vladaju kriminalci, lopovi i silovatelji.

Građani BiH, koji su sinoć doputovali iz Tripolija, tvrde da situacija uopće nije takva kakvom je predstavljaju mediji.

"U Tripoliju je mirno. Sve radnje su otvorene i ničiji život nije ugrožen. Ljudi normalno šetaju ulicama. Vanredno stanje je bilo samo tri dana tokom nereda u Benghaziju. Tada se mogla čuti sporadična pucnjava i mogli su se vidjeti mladići koji pale gume, narušavaju red i nasrću na snage sigurnosti, koje su, naravno, morale reagovati", kazala je za Sarajevo-x.com R. R. (podaci poznati redakciji) koja već sedam godina živi u Libiji.

ostatak vesti koja je mo(nu)mentalno zajebala sve svecke medije
mis'im, ljudi jasno poručili. :lood:
nije najjasnije zašto su svi tako čoporativno nagrnuli nazad u bosnu kad je u tripoliju takav zemaljski raj, al' eto... očito gadafi ima i druge raje po balkanu osim mesića (i nede ukraden :giggle: )
:awesome:
Korisnikov avatar
By 2kune
Srpski „psi rata“ čuvaju Gadafija!

Srbi su prvi strani plaćenici koji su stigli u Libiju!
„Srpske legionare“, kako „Alo!“ saznaje, čine ratni veterani iz sukoba na prostoru bivše Jugoslavije. Osim bivših pripadnika vojnih i policijskih jedinica, gro ovih snaga čine nekadašnje „crvene beretke“, koje su se razmilile po svetu nakon što se ta jedinica rasformirala 2003. godine.
:predsednik:

http://www.alo.rs/vesti/35945/Srpski_ps ... u_Gadafija
Korisnikov avatar
By 2kune
Zašto su jugoslaveni, bosanci, srbi i hrvati bili toliki prijatelji sa pokojnim Gadafijem? :bananica:
Korisnikov avatar
By 2kune
ne, nego zato što i jugoslaveni i Gadafi vole brkate mostarke... ;)
Korisnikov avatar
By erkondisn
prati 2kune dnevnik hrt-a, nisu mostarki ono rodbine nasli bili?
Korisnikov avatar
By 2kune
da sam pratio dnevnik hrt-a brkove ne bih vidio... ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!