a, poshto na ovom linku
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=473255
ima dosta uskopishtenih koshtunichinovaca i inih antichedista, poslao sam dopunski razjashnjujuci komentar:
Dozvolite molim vas da razjasnimo neke stvari:
mozda Montgomery isprva jeste bio "Clinton-om odabrani" ambasador u Zagrebu, Hrvatska, medjutim- par pitanja i odgovora:
kada je Montgomery bio poslat u Hrvatsku? 1998-e.
ko je vec tachno tada u Americi spremao antidemokratsku svojevrsnu revoluciju i diktirao Clinton-u shta raditi? Republikanci koji su pogotovo 1998-e bili veca vlast od Clinton-a, u spremanju za Bush-izam.
kada je Montgomery poslat iz Zagreba u Beograd? 2000-e.
ko je vec te godine preuzimao i de facto vlast u Americi? Republikanci.
ko je te godine izgubio vlast u Hrvatskoj? HDZ, Tudjman umire a duvanska hrvatsko-srpska mafija iz vremena Tudjman-S. Miloshevic dogovaranja panichi jer joj se u Hrvatskoj polako izmiche tlo pod nogama pa su se usredsredili na Srbiju i Djindjica da ga spreche (planiranjem i vrshenjem ubistva) da ih takodje zaustavi i u Srbiji.
dalje, kojih godina je Montgomery bio ambasador u Beogradu, Srbija? od 2000-e do 2004-e.
ko je tada vladao Amerikom? Bush i Republikanci.
ko u Americi vidi s Koshtunichinom ideologijom slichnosti i deli ih? Republikanci.
itd.
dakle, ima isuvishe kocki koje se daju poslagati i dobije se puna slika.
dalje, chinjenica jeste da je Chedo Jovanovic preshao i proshao sve moguce testove, ispitivanja, detektore lazi, pretrage.
da li je ichem tome i Koshtunica bio podvrgnut, bar jednom? Nije. zashto nije? jer odbija.
itd.....
mislim stvarno, razmislite malo o tome.
Josh jednom, podrshka LDP-u i Chedi ovde!
- pa da vidim da li ce mi ga B92 objaviti.