Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
da su samo izpoštovali sveti čin poljupca koji nije za svakoga pa ni za papu ne bi ste se vi raspravljali ovde o fašizmu. eto kako sve što se desi utiče na život svakog čoveka na svetu!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Srklet
ti si ocito previse puta gledala 'pretty woman'.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja bih ipak rekla da su se pre ljubili protiv pape.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Popeye
Originally posted by Wilhelmina

Ne kazem da taj oblik drustvenog aktivizma nije dobar ili primeren, kao sto tvrde neki forumasi, nego jednostavno - ima kontra efekat. Da se kojim slucajem nisu organizovali, poseta mr. pape bi prosla kroz medije u jednoj jedinoj recenici, ako i toliko. Ovako, dobija na vaznosti i publicitetu bez razloga.
ili bi se smatralo da se papu podrzava, s obzirom da mu se nitko nije usprotivio.
a ako bi kriterij medijske (ne)vidljivosti bio odlucujuci za bilo koji javni protest, onda komotno odmah mozemo otkazati sve demonstracije.
mislim, pa zasto se demonstriralo protiv milosevica, tako mu se samo davala veca medijska paznja, a da nije dobio bi samo jednu recenicu, ako i toliko. :roll:
Hm, i bez toga se zna da se papu ne podrzava u Shpaniji bas odvise. Stavise, ti si otvorio temu o tome da Zapatero ne ide na papinu misu. Taj isti premijer je kritikovao the church i podsetio mr. papu da je Shpanija sekularna drzava. Tako da, paralela ti bas ne stoji.
I malo mi je glupo slaviti ljubav nekome u inat. To je tako zorica brunclik.
Korisnikov avatar
By unic0rn
^ to je staaaaro :P

Mislim da papa svaki dan gleda takve scene, samo se pravi da ne.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
HAHAHAHA ja prvi put cujem taj izraz papamobil hahahahahahaha
By str00ja
Kako nisi cuo pre? xD Misim jeste smesno ali stvarno je ono regularan naziv :D
Korisnikov avatar
By Incubus
I papina stolica, hejtujem scat inače ali mislim njegova stolica :barf:
Korisnikov avatar
By Srklet
u srbiji bi se nesto tako zvalo... hm... mitromobil? :D
Korisnikov avatar
By simarrgL*
papamobil rulz :wundy:

e, papa prica o pravima deteta. come on :cekam:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
šta su mu beše dovikivali.. Napolje, pedofilu, tako nešto? čini mi se da to piše na naslovnici... to ne opravdavam. ako mogu da osuđujem što za mnom neko uzvikuje ua lezbejka! ne mogu ni ovo da odobravam ( budući da ja nisam lezbejka, a papa nije pedofil, valjda... :) ). poljupci... ok, što da ne...
Korisnikov avatar
By Vel boy
nek' se papa nauchi da ne pominje gejeve negativno u usta u njegovim javnim obracanjima, pa mu nece ni gejevi dobacivati niti se ljubiti pred njim (iako u ljubljenju nema ama bash nishta losheg). niko ne trazi od crkvenih, religijskih poglavara da budu pro-gej ali onda moraju da nas uopshte i nikako ne pominju, pogotovo ne negativno ni klevetnichki k'o shto josh uvek radi/e.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Incubus

Podržavam, nisu reagovali samo na poziv pape da se ukinu bračne zajednice lg populaciji već i na poziv na zabranu abortusa i na njegovu izjavu kako je Španija suviše sekularna, dakle uplitao se u unutrašnju politiku druge države, koji je on kurac?
Upravo ovo htedoh reci!

znachi, taj papa nije samo doshao da poseti Shpaniju vec je iskoristio tj. zloupotrebio tu posetu da agituje za njegove desnicharske ciljeve i za rushenje ustavno-pravnog poredka Shpanije. i josh bi trebalo pred tim djubretom u haljini, pardon, mantiji- strepeti od straha? ha, ha, ma, bre, nek' papa bude zadovoljan shto nije uhapshen!

@Orlando The Lady, jako si me razocharala u ovoj temi. no, nije bitno.

Podrshka Popaju ovde!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!