Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
ruska tajna sluzba... pa s obzirom da su u kontaktu,to je i Vacic rekao, ili Obradovic, u stvari jedan od tih (nasi, obraz).. uopste me ne cudi, ali ne kapiram sta je fora.. i koliko Srbin mora biti glup da shvati da unistava svoje drzavu i svoje ljude.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam znala da imam jak razlog sto mislim da je dss stoji iza svega ovoga:lol: i sad se setim da je Andreja Mladenovic jedan od osnivaca obraza.
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by castor
Originally posted by unic0rn

pa dss... ali ne samo ona..
moc partije pa i finansijska je srazmerna podrsci koju ona uziva, a dss je vec godinama marginalna stranka.. dakle, mora tu jos nekih faktora biti.. dss tesko da bi ovo sama iznela
+ Miskovic???
Između ostalih, i on.

Hitler je, u doba ekonomske krize koja je započela 1929. godine, dobio podršku nemačkih krupnih kapitalista da usmeri gnev mase sa kapitalista na Jevreje, komuniste, homoseksualce...

Tako i u Srbiji, da se narod ne bi bunio protiv državno sponzorisanog lopovluka, stalno se ubacuju neke teme za odvlačenje pažnje javnosti: do juče je to bilo "srce Srbije", sada su to gejevi...

Navijačke i klerofašističke organizacije usmeravaju se protiv gejeva, kao tobože najveće pošasti za Srbiju, da se njihovo članstvo, koje je u najvećem broju ili bez posla, ili su im roditelji ostali bez posla, ne bi slučajno okrenulo protiv Miškovića, ostalih tajkuna, te političara SVAKE vlasti u Srbiji...

BIA ima svoje ljude u tim organizacijama i prati njihov rad, kako se ne bi izmakle kontroli - a gejevi su im baš dobrodošli kao zgodan žrtveni jarac... Dok god su glavni problem srpskih navijačkih i klerofašističkih organizacija gejevi, stvari su pod kontrolom. :D

(Kosovo od pre mesec dana više nije u igri - ali eto im zato nove zanimacije... ^^ )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!