Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by deran
Sad tebe molim da pojasniš šta se htelo reći...
Moj primer na njegov. Glupo, znam.
Ono nije blog, ono je akcija.
U autentičnost opisanih iskustava nemoj da sumnjaš.
Korisnikov avatar
By west end
hirurg ce dobiti mesec dana zatvora,lekarska licenca mu nece biti oduzeta niti ce biti otpusten,a po povratku u bolnicu on ce samo biti oprezniji pri primanju mita..............:hand:
Korisnikov avatar
By west end
GORDANA MATIĆ TVRDI DA JE PODMITILA DOKTORA:
EVRI ZA SKALPEL

- Doktor specijalista Eugen Slavik "do guše" je bio korumpiran - tvrdi Gordana Matić iz Obrenovca, kojoj je osumnjičeni, navodno 2004. godine, tražio 500 evra za operaciju kičme.
Da sve bude još gore, Slavik je svaki sledeći pregled naplaćivao 100 evra, tvrdeći da je intervencija - uspela. Posle četiri i po godine, Gordana Matić, nekadašnji frizer, jedva hoda. Velike bolove, zbog pogrešne dijagnoze, pokušava da ublaži u Centru za rehabilitaciju u Sokobanjskoj ulici.
- Početkom 2004. godine na na Institutu za neurohirurgiju primio me je Slavik, koji je posle pregleda dokumentacije rekao da ću ostati u kolicima ako ne operišem kičmu. Zakazao je operaciju za 29. jul, ali je prethodno tražio 500 evra za "anestetičare i ostalo osoblje". U tom trenutku nisam razmišljala o novcu, već samo da ozdravim. Pristala sam, a novac mu je posle operacije predala moja ćerka. - priča Gordana Matić i najavljuje da će se uključiti u sudski postupak protiv dr Eugena Slavika

:nazdravlje:
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Eugen Slavik je veliko ime srpske i evropske medicine! Vrstan stručnjak i naučnik.
Nažalost, ispostavilo se da je kao čovek najobičnija gnjida.

Ne mogu da verujem da su neki ljudi zarad pišljivih 300-500-1000 ili koliko već jebenih dinara/evra spremni da bace ljagu na svoju blistavu stručnu i naučnu karijeru.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kad se neko bogati na bolu i patnji drugih zna se kako ce zavrsiti.. zatvor i kazna su male kazne za to sta ce taj covek preziveti...

tuzno zaista, nadam se samo da je decak ok, i bravo za roditelje sto su imali hrabrosti da preduzmu takav korak
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!