Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Treba li ministar Jeremić da podnese ostavku?

1. DA
34
61%
2. NE
14
25%
3. Ne znam, ne interesuje me, to je sve sooo last decade
8
14%
Korisnikov avatar
By Vel boy
a poslodavac tj. Tadic i aktuelna srpska vlada rekoshe da je Jeremic siguran s te strane. ja pak razumijem da bi partner tj. EU mogla reci da joj je Jeremic pretezak za suradnju, no, nije i nadam se da nece, shto prije svega zavisi od Jeremica.

eto, ne pizdi dragi dvichak. :)
Korisnikov avatar
By Nikodim
E-novine pisu da je Jeremic, po nekim njihovim izvorima, vec podneo ostavku! :)

Kaze:

Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Vuk Jeremić podneo je ostavku nakon razgovora sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem. Kako se nezvanično saznaje glavni razlog je rezolucija o Kosovu u Ujedinjenim nacijama, iako realno, celokupna spoljna politika koju je Jeremić vodio pod patronatom Tadića u poslednjih nekoliko meseci doživela je potpuni slom na međunarodnoj sceni. O tome kakva je politika vođena prema zemljama u regionu i na kakav način je Jeremić održavao odnose sa prvim susedima, ne treba puno pričati, jer sem Banja Luke, jedva da je i bilo kontakata sa zemljama bivše Jugoslavije

Kako piše portal bhdani.ba, pozivajući se na izvore bliske diplomatiji, Jeremić je ostavku podneo nakon konsultacija sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem, kao što je u pojedinim beogradskim medijima ranije najavljeno, nakon povratka srbijanskog šefa diplomatije iz Njujorka. Prvi je o tome vest doneo dnevni list Danas, međutim, svi ostali mediji objavili su dan kasnije da je Jeremićeva kazna nemogućnost kandidovanja za mesto potpredsednika DS, a ne odlazak sa funkcije šefa diplomatije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!