Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
Originally posted by Dzelajza Rouz

Jes', ima tu nešto i sajentologije.

Kažem ja, teška neka jeres je pala.
Ćut'! Ovo je maslo iz SPC-a. Žele da nam skrenu pažnju šta je prirodno, sad pred Paradu. A popa "Ivan" je izvukao najkraću slamku, jer se biralo ko će nju, a ko će... iskušenike. Baš požrtvovano od SPC-a :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Da vas pitam nesto, ja sam glupa bizuterija, da li je greh autovati svestenike i monahe? Moj drug se bas upoznao sa nekim tek svrsenim studentom bogoslovskog fakulteta i kaze da se rastura samo tako, a planira da se ozeni u nekom malom mestu, da vodi neku manju crkvu i da se povremeno pojebe sa muskarcima u Beogradu.
Moje misljenje je da bi bilo lepo da neko svesteno lice izadje pred javnost i kaze ko je i sta je, pa da se javnost pomiri sa cinjenicama.
Mislim, ja ne razumem svrhu da neko vodi crkvu, a ne ponasa se u skladu sa pravilima.

Jebene religije, pravila, obicaji!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by bern
Originally posted by Dzelajza Rouz

Jes', ima tu nešto i sajentologije.

Kažem ja, teška neka jeres je pala.
Ćut'! Ovo je maslo iz SPC-a. Žele da nam skrenu pažnju šta je prirodno, sad pred Paradu. A popa "Ivan" je izvukao najkraću slamku, jer se biralo ko će nju, a ko će... iskušenike. Baš požrtvovano od SPC-a :D
:yes: :roflmao:

@Sunce, dabome da nije greh autovati licemerne crkvenjake, ali "jeste zlochin" po obrazu, nashima, 1389-ima i ostalim spc-glasnogovornicima....... :sigh:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by bern

Ćut'! Ovo je maslo iz SPC-a. Žele da nam skrenu pažnju šta je prirodno, sad pred Paradu.
Video tutorial za pravovernu upotrebu intimnog schwartza ili "Umeti ne preći na tamnu stranu", namenjen srpskoj džedajskoj omladini.

:sw:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Sunce

Ja sam skoro pa imao sex sa sveštenikom, starešinom jednog manastira.

Drago mi je da nisam.

Čovek ne bi poverovao kakve gluposti, kakva opravdanja oni imaju za svoje grehe.

Ja to nisam mogao da istrpim ni do jednog sexa.

Bitno je da mi je saopšteno da je svaka moja tetovaža smrtni greh, dok sam mu radio oral...
Da nije krenuo da me vređa, možda bih ga i doveo do vrhunca. :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Tungi
"Ljudi, ono sto je zalosno kod nas, nase javnosti... Ikone placu, svece se same pale.... i to nikoga ne interesuje,nikad niko da objavi..."

:awesome:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Dirrty

Ja sam skoro pa imao sex sa sveštenikom, starešinom jednog manastira.

Drago mi je da nisam.

Čovek ne bi poverovao kakve gluposti, kakva opravdanja oni imaju za svoje grehe.

Ja to nisam mogao da istrpim ni do jednog sexa.

Bitno je da mi je saopšteno da je svaka moja tetovaža smrtni greh, dok sam mu radio oral...
Da nije krenuo da me vređa, možda bih ga i doveo do vrhunca. :canttouchthis:
Znachi ispovedio te? :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Veci bi bio covek, po mom misljenu, da zajebe tu njegovu poziciju, da radi u trafici, da se jebe svakodnevno sa muskarcima, da malo oseti slobodu i da voli. Meni je horor film pomisao da neko u manastiru svakodnevno ustaje u 4 h ujutru, da peva i moli se u svetim odajama, a ne misli o tome nego o kurcinama. Horor mi je ta laz, ceo zivot ti bude laz.
No, to se njima kao sve svodi na telesni greh. Pa gde je tu ljubav?
Korisnikov avatar
By VANGEL

Veci bi bio covek, po mom misljenu, da zajebe tu njegovu poziciju, da radi u trafici, da se jebe svakodnevno sa muskarcima, da malo oseti slobodu i da voli. Meni je horor film pomisao da neko u manastiru svakodnevno ustaje u 4 h ujutru, da peva i moli se u svetim odajama, a ne misli o tome nego o kurcinama. Horor mi je ta laz, ceo zivot ti bude laz.
No, to se njima kao sve svodi na telesni greh. Pa gde je tu ljubav?
Epa sad nz dali je laz ili ne ni videli ni culi....samo ostaje pretpostavka.
Korisnikov avatar
By bern
Pa oni su se udali za Isusa :) Ljihova platonska gay ljubav.
Korisnikov avatar
By 2kune
zajebata je ta jagodina... veći babilon od njunjorka... :kafa:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
E, deco moja, pravoslavnim popovima je dozvoljeno da jebu zene, stavise moraju da se ozene kako bi dobili svoju crkvicu.
Blah, ovoga su kaznili umesto da ga pomiluju :pervert: jer jebe zenu, a ne maloletnog decaka.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
C, c, c...

Nije to pasivna uloga.

On je aktivna submisivka, pobogu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!