Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Rei

Bila tema. Ja sam za zabranu. Mislim da se u globalu dobija vishe nego shto se postizhe noshenjem, ako nishta, iako se ogranichava zhelja, eliminishe se prisiljenost na noshenje, shto ja lichno vidim kao blago pozitivno, a mozhda poboljsha polozhaj zhena u drushtvu, ko zna.A kod kuce mozhesh da nosish i poshtujesh svoju tradiciju, kao shto mozhesh i gola da shetash, shto npr ne mozhesh u javnosti. I da, ako mozhe da se zabrani golotinja, onda mozhe i burka po istom principu.
ova rečenica je ona čuvena nek se ljube i paradiraju kod kod kuće......

protiv sam zabrane...

francuska se gadno zaletela ovih dana...:zongler:
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, nije bash isto reci "nek se ljube i paradiraju kod kuće" shto antigeji kazu za Prajd i ovo u vezi burki. jer, na zalost, postoji opasnost da pod burkom bude skriveno.... neshto teroristichki, dok ne postoji nikakva opasnost po heterose zbog gej Prajda.

ne velicham ovu npr. francusku zabranu burki, medjutim, chinjenica jeste da su burke zabranjene i u nekim muslimanskim-background zemljama poput Turske (sekularnost), Tunisa, liberalnijeg dela Indonezije.......
hidzab ok, burke, na zalost, ne.
Korisnikov avatar
By deran
su u americi burke zabranjene?
Korisnikov avatar
By Vel boy
zahvaljujuci republikanskim talibanima koji u islamistichkoj im braci vide svoje pandane bez kojih ne mogu, nisu. republikanci i zele da ostave mogucnost terorizma ispod burki, da bi mogli da to, kad se desi, eksploatishu protiv suzivota, ljudskih prava.... k'o shto su vec i uradili 9.11-om, dozvolivshi ga.
dakako, zato im uzasno smeta jedan liberalno-muslimanski Cordoba Center.....

ali da li je korisnik deran dovoljno inteligentan da skopcha ovo shto objashnjavam.......
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Vel boy

zahvaljujuci republikanskim talibanima koji u islamistichkoj im braci vide svoje pandane bez kojih ne mogu, nisu. republikanci i zele da ostave mogucnost terorizma ispod burki, da bi mogli da to, kad se desi, eksploatishu protiv suzivota, ljudskih prava.... k'o shto su vec i uradili 9.11-om, dozvolivshi ga.
dakako, zato im uzasno smeta jedan liberalno-muslimanski Cordoba Center.....

ali da li je korisnik deran dovoljno inteligentan da skopcha ovo shto objashnjavam.......
dakle nisu...

ne znam zašto pokušavaš da uvrediš?
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa, i rekoh da nisu. i dadoh opis whole picture-a zashto i zbog chega nisu.
to ipak ne znachi da je Francuska nuzno u krivu shto je zabranila najgori oblik odece kojeg ni sve muslimanke ne nose a koji se zove burka. josh manje ima rezona praviti palma-oidne idiotske paralele izmedju zabrane burki i zabrane gej Prajda. u gej Prajdu nema ama bash nikakve ne samo opasnosti vec ni mogucnosti opasnosti po negejeve tj. heterose, a u noshenju burki, na zalost, postoji mogucnost opasnosti (koja je verujem vrlo mala, ali ipak, nije da nimalo ne postoji) za neshto skriveno, pripremljeno, planirano.... teroristichki prema svima koji ne dele "vrednosti" burkasha.
burke su kontroverzne stvari oko kojih treba biti objektivan i realan.
ne zelim da te vredjam derane, samo ne kontam zashto uvek bash ti si taj kojem moram tupiti ono ochigledno. :zid:
Korisnikov avatar
By deran
dakle ovako:

-niko ti nije tražio da tupiš...
-moj utisak za tu rečenicu je MOJ utisak...
-moje mišljenje o zabrani je opet samo moje...

i:

-ti to sad govoriš da republikanci žele napade na ameriku?

...ne želim da te vređam vel,ali ti se vređaš sam...:lol:
Korisnikov avatar
By Vel boy
u tvom specifichnom sluchaju, zadrzavam se na ovom
Originally posted by deran

dakle ovako:

-niko ti nije tražio da tupiš...
s tobom derane, basta!
:sigh:

p.s. da, ekstremni republikanci, christian-right, tea party, fnc..... to zele. k'o shto su im i proshli napadi doshli k'o narucheni da krive gejeve, imigrante, feministice, liberale, ACLU, levichare..... zbog toga.
ali, kome ja ovo objashnjavam :zid: i kako da te ne nazovem plitkim, derane :zid:
zato :odbij:
Korisnikov avatar
By deran
ne,odbijam jagodinu kao argument... :lol:

ali stvarno,čak ni ja ne mogu da verujem u takve teorije...
Korisnikov avatar
By 2kune
štajaznam... teme na forumu jasno pokazuju da se izvor svega nalazi u jagodini, paaa... :kosa:
Korisnikov avatar
By Vel boy
"chak ni" deran ne moze da poveruje.... :doh: jaka li ti tog "chak ni" k'o da si se ti ionako neshto proslavio dubokim razmishljanjem......
derane, ne zivish ovde, nisi nikada ni ziveo, ne znash, zato manje pishi, vishe se obaveshtavaj. ne morash se obaveshtavati kroz mene, guglaj.......
Korisnikov avatar
By 2kune
yah...good...inn...aaaaaa... :zastita:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Vel boy

"chak ni" deran ne moze da poveruje.... :doh: jaka li ti tog "chak ni" k'o da si se ti ionako neshto proslavio dubokim razmishljanjem......
derane, ne zivish ovde, nisi nikada ni ziveo, ne znash, zato manje pishi, vishe se obaveshtavaj. ne morash se obaveshtavati kroz mene, guglaj.......
moram da ponovim-ti nisi živeo u nemačkoj,u izraelu u vojvodini,pa opet,pišeš li pišeš litanije...i baš a la GOOGLE... :lol:

ti reče basta...:giggle:
Korisnikov avatar
By Vel boy
kad sam se ja to raspisao o nemachkoj, izraelu, vojvodini...- pazi- bez da uvazavam shta oni koji zive tamo imaju reci?
ja jesam pisao o nekim politichkim stvarima iz nemachke, izraela, vojvodine, ali nikada na neobaveshten nachin pa "hop, ismejacu onog koji mi pokusha neshto poznato objasniti" k'o shto ti radish ovde meni, derane.
derane, samo pokazujesh koliko si ili plitak ili neobaveshten (a hocesh da se samnom prepiresh) ili samo-kontra-Velu tvoj tipichni pristup koji ti je preostao. :jezik:
Korisnikov avatar
By luciferin91
U svajcarskoj je primoravanje odrasle osobe da nosi burku kaznjihov za 3 godine zatvora, a maloletne sa 6. Iako nemam nishta protiv muslimana i ostalog, mislim da primoravanje svakako nije u redu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!