Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Torcida noćas radi tarapane po Splitu... Došli neki rumunji i odsjeli su u hotelu Atrium gdje obično odsjedaju strane reprezentacije... I sad su torcidaši odlučili da im neće dozvoliti da se naspavaju za sutrašnju utakmicu... Svakih pola sata dođu na motorima i u autima, trube, turiraju motore, dižu što veću galamu... A onda izađu na petnaestak minuta iz auta i motora i krenu urlati iz petnih žila i paliti bengalke uz, naravno, blokiranje prometa u prometno ključnoj gradskoj ulici... Nakon što im se policajci zaprijete interventnom policijom odu i vrate se opet za pola sata... Po 15 minuta blokade i nereda... Ovo je već treći put; kanda će to tako čitavu noć...

Slika

Ono što meni nije jasno i što mi je problematično u svemu tome nije njihova organizacija, taktika niti uspješnost u apsolutnom teroriziranju čitavog grada... Ono čemu se ne mogu načuditi je jebeni razlog... Da se protivnička ekipa ne naspava... :doh:
Organizirali su stotinjak automobila i motora, kruže gradom, remete javni red i mir, blokiraju promet i teroriziraju čitav grad (a da taj prosvjed nisu niti prijavili) zato da se jebeni igrači ne naspavaju?! Država u kurcu, oni bez posla, para, perspektive, najesen se očekuje proklizavanje kune a sljedeće godine najesen bankrot države... A oni organiziraju prosvjede takvog opsega zato da se preplaćeni budalaši ne naspavaju?! :drama:
Umjesto da ruše vladu ili barem novi zakon o radu... :gotika: Ko je ovde lud? Ili sam ja zaista beznadežno zastario i više ništa ne razumijem... :neznam:
Kako toj blesavoj stoci objasniti zbog čega bi trebali raditi ovo što rade? :zid:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa sasvim je logicno.

Ne mozes resiti svoje probleme, unutrasnje probleme (znaju da promena vlade ne bi nista promenila), nemaju ni viziju zivota ni ciljeve u zivotu, pa zasto se ne bi malo zabavili i napravili haos - jer samo u tom sisutemu i znaju da funkcionisu.
Korisnikov avatar
By 2kune
Promakla mi je ta logika... Ne čini mi se, naime, da oni išta od toga shvaćaju ili osjećaju... Čini mi se da je njihova percepcija da oni nipošto ne stvaraju nikakav kaos već da im svi, osim policije naravno, aplaudiraju na uspjehu u svetom cilju da protivnička ekipa sutra dođe crknuta na teren... Ukratko, kreteni nesposobni da ispune ni tako banalan psihološki model... Nek se zveki ne nađe uvrijeđenim... :peace:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by 2kune

...najesen se očekuje proklizavanje kune...
uz svu tvoju muku,ja moram u off... :kesa:

začudio sam se kad sam video da je kuna ojačala prema evru ove godine za 0,5 lipa čini mi se,u odnosu na prošlu godinu...

mislim,kako se to postiže-dinar je pao za nekih 10 o 15% od prošlog leta...:mete:
Korisnikov avatar
By bern
Kakva je kod vas veza između politike/policije i fudbala?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!