- 19 Avg 2010, 01:24
Torcida noćas radi tarapane po Splitu... Došli neki rumunji i odsjeli su u hotelu Atrium gdje obično odsjedaju strane reprezentacije... I sad su torcidaši odlučili da im neće dozvoliti da se naspavaju za sutrašnju utakmicu... Svakih pola sata dođu na motorima i u autima, trube, turiraju motore, dižu što veću galamu... A onda izađu na petnaestak minuta iz auta i motora i krenu urlati iz petnih žila i paliti bengalke uz, naravno, blokiranje prometa u prometno ključnoj gradskoj ulici... Nakon što im se policajci zaprijete interventnom policijom odu i vrate se opet za pola sata... Po 15 minuta blokade i nereda... Ovo je već treći put; kanda će to tako čitavu noć...

Ono što meni nije jasno i što mi je problematično u svemu tome nije njihova organizacija, taktika niti uspješnost u apsolutnom teroriziranju čitavog grada... Ono čemu se ne mogu načuditi je jebeni razlog... Da se protivnička ekipa ne naspava...
Organizirali su stotinjak automobila i motora, kruže gradom, remete javni red i mir, blokiraju promet i teroriziraju čitav grad (a da taj prosvjed nisu niti prijavili) zato da se jebeni igrači ne naspavaju?! Država u kurcu, oni bez posla, para, perspektive, najesen se očekuje proklizavanje kune a sljedeće godine najesen bankrot države... A oni organiziraju prosvjede takvog opsega zato da se preplaćeni budalaši ne naspavaju?!
Umjesto da ruše vladu ili barem novi zakon o radu...
Ko je ovde lud? Ili sam ja zaista beznadežno zastario i više ništa ne razumijem...
Kako toj blesavoj stoci objasniti zbog čega bi trebali raditi ovo što rade?

Ono što meni nije jasno i što mi je problematično u svemu tome nije njihova organizacija, taktika niti uspješnost u apsolutnom teroriziranju čitavog grada... Ono čemu se ne mogu načuditi je jebeni razlog... Da se protivnička ekipa ne naspava...

Organizirali su stotinjak automobila i motora, kruže gradom, remete javni red i mir, blokiraju promet i teroriziraju čitav grad (a da taj prosvjed nisu niti prijavili) zato da se jebeni igrači ne naspavaju?! Država u kurcu, oni bez posla, para, perspektive, najesen se očekuje proklizavanje kune a sljedeće godine najesen bankrot države... A oni organiziraju prosvjede takvog opsega zato da se preplaćeni budalaši ne naspavaju?!

Umjesto da ruše vladu ili barem novi zakon o radu...

Kako toj blesavoj stoci objasniti zbog čega bi trebali raditi ovo što rade?