Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

age of consent

manje od 12 godina
2
4%
12
4
8%
13
3
6%
14
15
31%
15
8
16%
16
17
35%
Korisnikov avatar
By Vel boy
na sve su to progresivni/e drushtveni/e etichari/ke i radnici/e josh davno odgovorili/e. ja samo istichem vrednosti savremenih progresivnih drushtava gde se paznja poklanja zashtiti (ne privilegijama, vec zashtiti od iskorishtavanja i napastovanja) zenskog pola, omladine i dece od zloupotreba od strane nemoralnih odraslih osoba.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
pa kada te ne mrzi da toliko kucas neodredjeno, eto budi dobar pa nam ponudi neke konkretne primere.
znaci, hadje da iskljucimo silovanje, i da kazemo da su obe strane svojevoljno pristupile cinu.
o kojim zloupoterbama i iskoriscavanjima ti pricas?
Korisnikov avatar
By Vel boy
na sve su to progresivni/e drushtveni/e etichari/ke i radnici/e josh davno odgovorili/e. ja samo istichem vrednosti savremenih progresivnih drushtava gde se paznja poklanja zashtiti (ne privilegijama, vec zashtiti od iskorishtavanja i napastovanja) zenskog pola, omladine i dece od zloupotreba od strane nemoralnih odraslih osoba.

dakle, polemishi s njima, s sudskim dosijeima koji se tichu ovih stvari, fajlovima koji se tichu ovih stvari, sudijma/sutkinjama koji/e su presudjivali/e oko ovih stvari, sudskim procesima koji su se bavili oko ovih stvari- i to sve ovo u savremenim progresivni(ji)m drushtvima sveta- ..... o tome.

ja sam rekao sve shto sam imao reci na ovu temu. shto se mene tiche, zavrhsena tema. :bye:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hahahahaha. ko bi rekao. vel boy ostao bez reci.
pa, velboje, da se paznja poklanja zastiti onda bi se
zakon bavio zastitom a ne privilegijama i seks-moralom.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ponavljam: ja samo istichem vrednosti savremenih progresivnih drushtava gde se paznja poklanja zashtiti (ne privilegijama, vec zashtiti od iskorishtavanja i napastovanja) zenskog pola, omladine i dece od zloupotreba od strane nemoralnih odraslih osoba.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hajde, velboje, mozes ti bolje od papagaja.
Korisnikov avatar
By 2kune
s obzirom na godine i posljedičnu veličinu i razvijenost organa vjerojatno prije može poput nekog ramphastidaea nego poput papagaja... :cigareta:
Korisnikov avatar
By zozefin st
donja granica (za odnos sa punoletnima) - 18 godina
a za odnos sa vršnjacima- 16 godina
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!