Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By 2kune
Ha? Ha? Ha? :nerd:

Molim velepoštovane moderatore da se odupru prvom banalnom porivu svoje inteligencije i bace temu u tehnologiju ili kakav drugi tematski podforum jerbo su tehnološki razlozi za kašnjenje vozova već odavno jako dobro poznati. Željeznica, njen ustroj, vlasnički sustav i valjan rad najviše su od svih tehničkih sustava (osim možda nuklearnih elektrana) upravo vazda bili i ostali fenomeni prije svega iz domene društva i politike. Samo u tom kontekstu mogući su i suštinski novi i suvremeni odgovori na ovo samo naizgled jednostavno tematsko pitanje.
:snob:
Korisnikov avatar
By DarkStar
Pomogao bih, ali nikada u životu nisam putovao vozom, te ne bih znao. :blenta:
Korisnikov avatar
By deran
zato što ne stižu na vreme...:nono:
Korisnikov avatar
By Burak
Balkan Balkan Balkan ovo je Balkan!
Kasne plate, penzije, sudske presude, autobusi, gradski prevoz... Ništa nije na vrijeme, pa zašto bi onda vozovi bili izuzetak?....
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Meni je prijatelj iz Indije pričao kako je u Kalkuti jednom čekao voz.

Prođe dva sata, kad eto ti njegovog voza. On pomisli, super, samo dva sata zakašnjenja.

Krene da uđe, kad ga kontrolor zaustavi. Kaže, jeste dobar broj voza, ali pogrešan datum.

To je u stvari bio voz od prethodnog dana, koji je kasnio 26 sati.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by burak-BL

Balkan Balkan Balkan ovo je Balkan!
Kasne plate, penzije, sudske presude, autobusi, gradski prevoz... Ništa nije na vrijeme, pa zašto bi onda vozovi bili izuzetak?....

Pomerimo svi satove unazad jedno 10 godina, i rešen problem.

Bože, kako uopšte niste pragmatični. :awesome:
Korisnikov avatar
By Rei
Da predju na drugu stranu :pilence:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Ali, ali, ali...da li vozovi stvarno kasne?...ili ljudi na peronu prebrzo čekaju?
Korisnikov avatar
By bothways
Ja sam oguglao na kasnjenje Beovoza, da mi je sad tako svejedno. Vec duze vreme izbegavam da koristim voz kad god mogu i po svoj prilici ga necu koristiti najranije do oktobra.

A zasto kasne? Jer iza njih stoji kolektivna neodgovornost i losa infrastruktura.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by AngraMaina

Meni je prijatelj iz Indije pričao kako je u Kalkuti jednom čekao voz.

Prođe dva sata, kad eto ti njegovog voza. On pomisli, super, samo dva sata zakašnjenja.

Krene da uđe, kad ga kontrolor zaustavi. Kaže, jeste dobar broj voza, ali pogrešan datum.

To je u stvari bio voz od prethodnog dana, koji je kasnio 26 sati.
:pucaodsmeha:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!