Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Komšije pokojnog Rame Š. kažu da su ga poslednji put videle živog pre nešto više od dve godine, ali da im ništa nije bilo sumnjivo, jer mu je sin osumnjičeni Aleksandar Š. u međuvremenu dolazio u posete.
"I baš sam par puta videla njegovog sina, tu smo komšije sretnemo se, I pitam kako je Ramo, ne viđamo ga? Dobro je, kaže", priča jedna komšinica.
"To je čudo, čudo I za mene, da u zgradi niko ništa ne zna. Nije to toliko velika zgrada", kaže komšija.
Prilično je NEMOGUĆE da komšije penzioneri misle da neko i dalje živi u zgradi a da je taj mrtav već dve godine i da se niko ne začudi što ga nigde nema (ako ništa drugo kada je kod nas u zgradi bila zapušena neka cev od kanalizacije išli su od vrata do vrata da kažu ljudima da budu tu i motre da ne poplavi, a neka žena nije bila tu ceo dan, pa joj je došla POLICIJA i IZVALILA VRATA da bi moglo da se reaguje za SLUČAJ da joj jurne kanalizacija iz WC šolje; kad je došla kući kasno uveče verujem da je bila VEOMA oduševljena :sarkazam: ).

Neke naše komšije penzioneri su otišli da žive na selo, tj. ljudi su ih videli kako se pakuju i idu, a nisam siguran da ćemo jednog dana čuti da su umrli, sem u smislu potomkove izjave "U pa tata je umro pre tri meseca, sahranili smo ga tamo". Ali drugo je kad oni MISLE da ta osoba i dalje ŽIVI U ZGRADI.

Naš komšija je bio jako bolestan a njegov sin je poprilično munjen, pa kada je smrdelo iz pravca tog stana mi smo se zezali da je mrtav a da mali kaže "Spavaš li tata? Samo ti spavaj..." Posle su stvarno došli da ga odnesu kad je umro i smrad je nestao... Ali to je trajalo par nedelja i ne znamo celu priču. Sin i dalje živi tu
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by jukie
Naš komšija je bio jako bolestan a njegov sin je poprilično munjen, pa kada je smrdelo iz pravca tog stana mi smo se zezali da je mrtav a da mali kaže "Spavaš li tata? Samo ti spavaj..." Posle su stvarno došli da ga odnesu kad je umro i smrad je nestao... Ali to je trajalo par nedelja i ne znamo celu priču. Sin i dalje živi tu
:lol:
Da li je neobicno da mi post na ovoj temi ulepsa jutro? :)
Korisnikov avatar
By Delete
Aleksandar je izjavio da je oktobra 2007. godine oca zatekao mrtvog u stanu u Ulici Moše Pijade 49/25, ali da nije imao para za sahranu jer je ostao bez posla. Odlučio je da sahranu obavi pošto primi njegovu penziju, ali je, po svemu sudeći, uvideo da se za starcem niko ne raspituje, pa je nastavio da narednih petnaestak meseci podiže očevu penziju od 40.000 dinara stečenu radom u Rudarsko-topioničarskom basenu Bor. Rekao je da se nakon gubitka posla u „Jugobanci” u Boru odselio u Crnu Goru i da po povratku u Srbiju nije mogao da nađe posao, pa mu je očeva penzija pomogla da preživi.
http://www.blic.rs/hronika.php?id=88334
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Rei
Poslednje shto cu da uradim je da se zgrozim. Lol.
Ni ja se nisam zgrozio.
Ja sam se sablaznio.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By *deni*
Komšija koji živi dva sprata niže - kazao je za „Blic” da je jednom prilikom pitao Aleksandra gde mu je otac, na šta mu je ovaj odgovorio da je nakon lečenja u bolnici primljen u starački dom u Sokobanji. Nakon toga, on se više nije interesovao za sudbinu starca.
Kako to da se niko od komsija i prijatelja za te 2 godine niti jednom nije interesovao za tog nesrecnog starca u starackom domu u Sokobanji ? Makar telefonom. Lako bi se tada saznalo da on uopste nije tamo.
Kako nikom nije palo na pamet da ga poseti u Sokobanji ?

Suvise je cudnih i neshvatljivih momenata u ovom slucaju.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by *deni*
Kako to da se niko od komsija i prijatelja za te 2 godine niti jednom nije interesovao za tog nesrecnog starca...
Kako nikom nije palo na pamet da ga poseti u Sokobanji ?
Mozda je bio suvise dzangrizav, pa je svima laknulo kad je prestao da presrece omladinu koja se ljubaka po ulazima :smeh:
Korisnikov avatar
By Daliborka
:lol:
Ja da sam mu bila komsinica i da mi je neko rekao da je on u Sokobanji, svakako bih otisla u Sokobanju da ga posetim.
Manje zbog njega, vise zbog Sokobanje.

" Sokobanja, soko grad
dodjes star , odes mlad "

:dancing:

I jos bih tako otkrila prevaru ranije i sprecila nesavesnog sina da osteti penzioni fond za tolike pare.
Korisnikov avatar
By Delete
Teta Daco, zamo mi da biste vi otisli tamo jer biste se ponadali da je odmor povoljno uticao na komsijinu potenciju :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Delete
Teta Daco, zamo mi da biste vi otisli tamo jer biste se ponadali da je odmor povoljno uticao na komsijinu potenciju :lol:
Pa to je tačno.
:blush:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by jukie
Prilično je NEMOGUĆE da komšije penzioneri misle da neko i dalje živi u zgradi a da je taj mrtav već dve godine i da se niko ne začudi što ga nigde nema (ako ništa drugo kada je kod nas u zgradi bila zapušena neka cev od kanalizacije išli su od vrata do vrata da kažu ljudima da budu tu i motre da ne poplavi, a neka žena nije bila tu ceo dan, pa joj je došla POLICIJA i IZVALILA VRATA da bi moglo da se reaguje za SLUČAJ da joj jurne kanalizacija iz WC šolje; kad je došla kući kasno uveče verujem da je bila VEOMA oduševljena :sarkazam: ).
...
A evo i apdejta: sin je nestao a komšinica penzionerka je zvala policiju da vide da ne leži mrtav u stanu, a oni su joj rekli da ne smeju da razvaljuju vrata bez osnovane sumnje i da bi ona osetila smrad da on stvarno leži mrtav unutra na ovoj vrućini. Posle se ispostavilo da je prodao stan i došao je novi vlasnik koji je prvo naredio da se svo njegovo smeće iz kuće baci i te stvari su jako smrdele a izgleda da je među njima bio i neoprani dušek na kome je deda ležao kada je umro, i još neka njegova smrdljiva odeća. Naravno novi vlasnik se usput prvi dan žestoko posvađao sa bar dve komšinice penzionerke sa sprata koje su bile ubeđene da je on ubio tog sina i da se na crno useljava, ali se ispostavilo da ima uredno napravljen ugovor o kupoprodaji (i da je sin jutros došao, pri čemu ga je još nekoliko komšija videlo, i odneo sve svoje stvari koje su mu trebale i ostavio samo smeće). Usput je neko iz zgrade odneo stvari iz stana koje novi vlasnik nije hteo da baci, nego ih je samo stavio u hodnik dok se smeće odnese, pa će tu još da bude frke, jer novi vlasnik zna ko je to odneo (a jednim drugim ljudima su isto tako pre nekoliko meseci odneli kuhinjske elemente iz hodnika koje su isto tako ostavili na hodniku na par sati) a malo je falilo da odnese i neke saksije sa cvećem koje pripadaju potpuno nepovezanoj komšinici i koje su ničim izazvane stajale u zajedničkom hodniku gde i inače po ceo dan stoje. Mama je uspela da se ne upetlja u svađe sa novim komšijom iako je telefonom zvala prvu komšinicu penzionerku da joj kaže da neko iznosi stvari iz sinovljevog stana, što je i izazvalo gorenavedenu svađu, što je za nju veliki uspeh.
Ja naravno sve vreme mirno sedim za kompjuterom i kuckam :sluske:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!