- 15 Apr 2009, 05:28
Neke naše komšije penzioneri su otišli da žive na selo, tj. ljudi su ih videli kako se pakuju i idu, a nisam siguran da ćemo jednog dana čuti da su umrli, sem u smislu potomkove izjave "U pa tata je umro pre tri meseca, sahranili smo ga tamo". Ali drugo je kad oni MISLE da ta osoba i dalje ŽIVI U ZGRADI.
Naš komšija je bio jako bolestan a njegov sin je poprilično munjen, pa kada je smrdelo iz pravca tog stana mi smo se zezali da je mrtav a da mali kaže "Spavaš li tata? Samo ti spavaj..." Posle su stvarno došli da ga odnesu kad je umro i smrad je nestao... Ali to je trajalo par nedelja i ne znamo celu priču. Sin i dalje živi tu
Komšije pokojnog Rame Š. kažu da su ga poslednji put videle živog pre nešto više od dve godine, ali da im ništa nije bilo sumnjivo, jer mu je sin osumnjičeni Aleksandar Š. u međuvremenu dolazio u posete.Prilično je NEMOGUĆE da komšije penzioneri misle da neko i dalje živi u zgradi a da je taj mrtav već dve godine i da se niko ne začudi što ga nigde nema (ako ništa drugo kada je kod nas u zgradi bila zapušena neka cev od kanalizacije išli su od vrata do vrata da kažu ljudima da budu tu i motre da ne poplavi, a neka žena nije bila tu ceo dan, pa joj je došla POLICIJA i IZVALILA VRATA da bi moglo da se reaguje za SLUČAJ da joj jurne kanalizacija iz WC šolje; kad je došla kući kasno uveče verujem da je bila VEOMA oduševljena :sarkazam: ).
"I baš sam par puta videla njegovog sina, tu smo komšije sretnemo se, I pitam kako je Ramo, ne viđamo ga? Dobro je, kaže", priča jedna komšinica.
"To je čudo, čudo I za mene, da u zgradi niko ništa ne zna. Nije to toliko velika zgrada", kaže komšija.
Neke naše komšije penzioneri su otišli da žive na selo, tj. ljudi su ih videli kako se pakuju i idu, a nisam siguran da ćemo jednog dana čuti da su umrli, sem u smislu potomkove izjave "U pa tata je umro pre tri meseca, sahranili smo ga tamo". Ali drugo je kad oni MISLE da ta osoba i dalje ŽIVI U ZGRADI.
Naš komšija je bio jako bolestan a njegov sin je poprilično munjen, pa kada je smrdelo iz pravca tog stana mi smo se zezali da je mrtav a da mali kaže "Spavaš li tata? Samo ti spavaj..." Posle su stvarno došli da ga odnesu kad je umro i smrad je nestao... Ali to je trajalo par nedelja i ne znamo celu priču. Sin i dalje živi tu