Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

10. mart 2009. - Stojan Stamenković: Srbiji preti bankrot.

18. april 2009. - Stojan Stamenković: Ekonomska kriza može da se zaustavi u drugoj polovini ove godine, a već 2010. Srbija bi mogla da ima privredni rast od 1,8 odsto bruto društvenog proizvoda.

Stojan Stamenković - član savetničkog tima premijera Cvetkovića

:balerina:

"Savetnici, a jedan od njih je pomenuti Stamenković, ljuti su, s njihove tačke gledišta, verovatno s pravom, što ih Cvetković, osim jednom, ritualno, nije pitao za savet, ali povređena sujeta nije dovoljan razlog za tako ozbiljne procene u širokom rasponu – od bankrota do uspeha." (Dragoljub Žarković)

:bubblegum:
By Simor
On je savetnik premijera koji treba da pazi kakve informacije pušta u javnost, obzirom da takva vrsta informacija utiče na laike, poput mene i većine građana Srbije.

Ili si ti samo kao mačo nadrkan, pa se sada tu nešto virtuelno brecaš?
By Pending-For-A-Bending
Ummmm. Nisam nadrkan. Odakle ti to? Samo sam dao svoje misljenje na drugi deo izjave (Moglo bi, Trebalo bi, Bice...)

Uopste nisam komentarisao vezano za neuskladjene i (u ovom slucaju) brzoplete izjave vlade.

Izvini, zbog offtopica
Korisnikov avatar
By deran
Vrlo lucidno rasuđivanje korisnika BBB u vezi korišćene terminologije...

Moja puna podrshka prvom postu korisnika BBB :up:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Simor
10. mart 2009. - Stojan Stamenković: Srbiji preti bankrot.

18. april 2009. - Stojan Stamenković: Ekonomska kriza može da se zaustavi u drugoj polovini ove godine, a već 2010. Srbija bi mogla da ima privredni rast od 1,8 odsto bruto društvenog proizvoda.
možda je čovek za tih mesec i kusur dana osmislio ekonomsku strategiju koju će sa nama podeliti u idućoj epizodi serijala "stojan stamenković predstavlja: čuda tranzicije u doba krize"?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!