Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
Znam,i zato sam te i pozvao...Nadam se da će još ko od Makedoniju da kaže koju...
Korisnikov avatar
By smaug
Meni je spektakularno sto ce zgrada da bude u klasicnom grckom stilu. Jel mozete da zamislite moju bracu i sesre arheologe kroz dvesta, trista godina kad i tu novu zgradu prekrije ruzmarin, pepeo i sas...Jel ovo grcko grcko ili je makedonsko grcko..hehe. A mi iz Srbije bolje da im se ne smejemo. Jel neko skoro bio u istocnoj Srbiji? Da vidite sta se tek tamo gradi...Sve lepse i starije od originala.
I jos je bolje sto ce aerodrom da se zove tako kako ce da se zove.
Moji voljeni Makedonci ko klinci - mi smo se prvi zapljunuli, Aca je nas!

Kad smo kod toga ko je i sta je cije (a i povodom pesama), jel neko gledao dokumentarac 'Cija je ovo pesma?'.
Posvadjasmo se mi Balkanci oko toga cija je pesma, a kako necemo oko toga cija je teritorija. Jedino su Makedonci za pesmu lepo i jasno rekli: paran ritam - nije nasa pesma.
Evo link za trejler ako niste gledali

http://www.youtube.com/watch?v=6uNerbTGc2Q
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by smaug

I jos je bolje sto ce aerodrom da se zove tako kako ce da se zove.
Moji voljeni Makedonci ko klinci - mi smo se prvi zapljunuli, Aca je nas!
:lol: bravo :lol:

a filmic jeste lep i poucan. da malo lupimo balkanskim glavama :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Samo da iskreno pohvalim starsailor za njeno savrsheno vladanje srpskim jezikom, ipak je ona Makedonka a savrsheno rukovodi srpskim. Lepo!
Korisnikov avatar
By starsailor
:blush: hvala, al nije jos savrsen. cesto fulam, jer mi nemamo padeze. spasava me sto sam bila :pionir:
Korisnikov avatar
By deran
Gledao sam film,i pisali smo o tome ovde-neverovatno koliko ljudi neće da znaju...

Ali da ne skrenemo sa teme-dakle,akcenat je na makedonskoj Vladi koja sad provocira (da ne kažem sere) i samoj državi otežava...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by starsailor
:blush: hvala, al nije jos savrsen. cesto fulam, jer mi nemamo padeze. spasava me sto sam bila :pionir:
Pthalo II :P

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by deran
Gledao sam film,i pisali smo o tome ovde-neverovatno koliko ljudi neće da znaju...
Jeste, sram ih bio ignorantski...
Ma nema veze.
Drzava=ljudi koji u njoj zive.
Vlada=ljudi koje su izabrali ovi gore pomenuti
Ne znam ko koga tu provocira. Njihova vlada, drzava i odluka te njihovi i ponos i sramota.
Sledeci put nek bolje biraju.
Ili, ako jos uvek pricamo o izgradnji onoga i krstenju onoga drugoga, nek ne daju dozvolu za isto.
Al da je blesavo-jeste.
Korisnikov avatar
By deran
Ovde samo mali osvrt na to "Vlada"...

Ja nisam ni tražio, ni hteo SPS u Vladi,al' eto ih-vladaju...:shamar:
Korisnikov avatar
By smaug
To je pohvalno i lepo od tebe, in my books.
Ali jeste demokratska Srbija koja je na izborima glasala i za njih i za onog koji je s njima napravio vladu. To sto lepi predsednik moze da zaboravi i oprosti sto ti i ja ne mozemo (ne bih sad sta bih im ja radila, i ovako sam off topic) je njegova vrlina. A nasa greska je sto smo pogresno procenili coveka ili ako hoces, pogresno glasali.
Sad nema ni Tite ni Slobe da se na njih nedemokrate i tirane vadimo.
Jel uvedena demokratija u Srbiju onomad - jeste.
Jel su bili demokratski izbori - jesu.
Molim lepo. Evo i moji Irci su pre neku godinu produzili zivot ovima sto su i pre bili pa je sad malo neprijatno jer isti ne umeju bas da smisle kako da izvuku zemlju iz ove brlje u koju su je uvukli. Ali su Irci glasali za njih. I glasace protiv njih cim se ukaze prva prilika.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!