Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by _LuKa_
Vrlo važan Zakon i velika pobeda! Jasno je da nam neće doneti ravnopravnost ali napraviće solidnu distancu između nasilnika i žrtve. No,nadam da feminizirani krendebili "slobodu izražavanja svoje seksualne orijentacije" neće videti kao priliku za bjuvanje po normama elementarne pristojnosti - što bi svakako bio autogol i poen za homofobe. Trpanje jezičine, 'vatanje i pomamama po ulicama svakako nisu benefit koji ovaj Zakon treba da pruži nama kao manjini.
Što reče Jorgovanka Tabaković jednom poslaniku nedavno -- da ste ćutali, ostali biste filozof.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
koliko se samo ljudi brine za nevino optužene, kakvo je to poverenje u naše pravosuđe, u slovo zakona, u čvrstu rešenost da se diskriminaciji stane na put... dirljivo!
:radosnice:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
E, Maljkoviću - da si ranije citirao (makar i) Jorgovanku ne bi gušio forum svojim neoliberalnim defektom. Ako si donošenje Zakona shvatio kao pravo (ili bolje ekskluzivu) manjine u manjini, da eksponira gadluk u ime svih gay ljudi - onda razmisli ponovo. Moralna nakarada nije rezervisana samo za strejt ljude, itekako je ima i u nas. Ona nije samo ružna nego je i krajnje podla i egoistična. I molim te ubuduće, u napadima svoje hohštaplerske arogancije - mene zaobiđi !!!
Korisnikov avatar
By deran
...

"feminizirani krendebili,gadluk,moralna nakarada..."

Stvarno,bolje da si ćutao...:jazzva:
Korisnikov avatar
By Momo
No,nadam da feminizirani krendebili "slobodu izražavanja svoje seksualne orijentacije" neće videti kao priliku za bjuvanje po normama elementarne pristojnosti - što bi svakako bio autogol i poen za homofobe. Trpanje jezičine, 'vatanje i pomamama po ulicama svakako nisu benefit koji ovaj Zakon treba da pruži nama kao manjini.
"feminizirani krendebili" :puzzle:

sta je to krendebil ?

e ja cu bas da bljujem po tim tvojim normama (ili cije god da si preuzeo) u najfem izdanju i to cisto da nerviram takve transfobe i autohomofobe kao sto si ti :tetka:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by Vel boy
nisam mogao da prochitam originale s sajta Narodne Skupshtine jer trenutno nemam u kompu Microsoft Word a ni sa .zip fajlovima nemam srece. da je u Acrobat Reader-u, mogao bih.
Evo ti link do PDF-a. :gatara:

Predlog Zakona o zabrani diskriminacije.pdf

Ovo je najnovije sa sajta skupštine. Samo, to je predlog zakona. Zakon je izmenjen sa par amandmana, i član 21 je malo izmenjen. Konačna verzija zakona još nije postavljena na sajt skupštine. :kopanos:
Korisnikov avatar
By Paki
Treba da ga potpiše Tadić i da bude objavljen u Službenom Glasniku, a onda više neće biti na sajtu skupštine, već bi trebalo na sajtovima Min. za ljudska i manjinska prava i Min. rada i soc. politike.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
na sajtu Skupštine možeš da nađeš tekstove svih donetih zakona u proteklih nekoliko godina.
Korisnikov avatar
By lazarus
E, Maljkoviću - da si ranije citirao (makar i) Jorgovanku ne bi gušio forum svojim neoliberalnim defektom. Ako si donošenje Zakona shvatio kao pravo (ili bolje ekskluzivu) manjine u manjini, da eksponira gadluk u ime svih gay ljudi - onda razmisli ponovo. Moralna nakarada nije rezervisana samo za strejt ljude, itekako je ima i u nas. Ona nije samo ružna nego je i krajnje podla i egoistična. I molim te ubuduće, u napadima svoje hohštaplerske arogancije - mene zaobiđi !!!
Maljkovic i "neoliberakni defekt!"

Puno se citAlo- malo se primIlo.:nope:
Korisnikov avatar
By lazarus
I, mislim da se zakon ne primjenjuje retroaktivno ( je li to pravi termin?). Sto je bilo- ne pika se!
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
maj nejm iz luka, aj liv on a seknd flor...
...jes, aj tink ju'v sin mi bifor. :eureka:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Aee, moderatore - em cenzura, em dupla opomena! :drama: Al' mrvi globalistička hipokrizija: kao imaš na sve pravo, al' ništa ne možeš iskoristiti - pogotovo pravo na mišljenje. O.K - izvinjavam se forumskim tetama i častim kontuzovano sestrinstvo kilom demetrina. :doktor:
Korisnikov avatar
By Vel boy
No,nadam da feminizirani krendebili "slobodu izražavanja svoje seksualne orijentacije" neće videti kao priliku za bjuvanje po normama elementarne pristojnosti - što bi svakako bio autogol i poen za homofobe. Trpanje jezičine, 'vatanje i pomamama po ulicama svakako nisu benefit koji ovaj Zakon treba da pruži nama kao manjini.
upotrebljavajuci generalizujuce kvalifikacije o svojstvima, tu si pogreshio, _LuKa_.
ni meni se ne svidjaju kontraproduktivne blesavosti pojedinih feminiziranih osoba tipa pijani i drogirani drag queens (dakle, oni koji imaju problema s substance abuse-om, ne drag queens per se), transvestiti za performanse itd...., ali nisu ni svi feminizirani gejevi feminizirani na taj nachin, ima i onih kojima to uspeva na bolji i otmeniji nachin.
npr. ja transcendiram stereotipne podeljenosti tzv. "pravih mushkih/pravih zenskih" svojstava, mada mi izgleda da za pojedine gejeve delujem muzevno (neki su me od njih pitali da li sam gej) , a za pojedine heterose zenstveno (tu je bilo josh vishe raznoraznih vrsta njihovih detekcija oko toga da li sam hetero, ili kako oni sami sebi tepaju "strejt, pravi mushkarac..."). a, ima, kolikogod deluje mozda paradoksalno, heterosa koji su feminiziraniji od mene i mnogih gejeva i gejeva koji su muzevniji od mene, te od mnogih heterosa.
oko ovih stvari, sve je relativno. a, zapravo situaciono-circumstantially sam praktichki aseksualan (iako, nezeljeno), iako zapravo stoposto gej. no, ovaj tobom nacheti offtopic, _LuKa_, nije o meni pa necu dalje o sebi.
samo zelim da kazem da trebash, _LuKa_ da budesh malo obazriviji glede karakterisanja odredjenih vrsta ljudi pa nece biti problema ni s moderatorima ni s mnogim forumashima.
Uostalom, shta i zashto te brinu "krendebiliteti feminiziranih pedera, tetki..." kako reche, kada nazalost u Srbiji i vecini ostalih zemalja ex-
Yu, homomrzitelji i heteroseksisti josh vishe mrze bash one gejeve koji nisu ni feminizirani ni nepristojni vec bash pristojni, pa i muzevni, gej ljudi koji im (homomrziteljima i heteroseksistima) rushe i pobijaju lazi, predrasude, stereotipe i maliciozne predpostavke?
Korisnikov avatar
By *deni*
Zakon o zabrani diskriminacije objavljen je u Službenom glasniku RS broj 22/2009 .

:gotika:
Korisnikov avatar
By deran
upotrebljavajuci generalizujuce kvalifikacije o svojstvima, tu si pogreshio, _LuKa_.
ni meni se ne svidjaju kontraproduktivne blesavosti pojedinih feminiziranih osoba tipa pijani i drogirani drag queens (dakle, oni koji imaju problema s substance abuse-om, ne drag queens per se), transvestiti za performanse itd...., ali nisu ni svi feminizirani gejevi feminizirani na taj nachin, ima i onih kojima to uspeva na bolji i otmeniji nachin.

[/quote]

Kontraproduktivno kome/čemu?

I molim te objasni boldovani deo...:srbin:
Korisnikov avatar
By Vel boy
oni onakvi koje sam skraceno opisao nadovezujuci se na _LuKine_ opise, otudjuju i one heterose koji nisu nuzno ni homofobichni ni heteroseksistichni ali ni dovoljno mudri da znaju (ili hoce) da ne treba generalizovati po prvom utisku ili iskustvu, ukoliko su oni onakvi prvi od gejeva koje su ovi od heterosa imali priliku da sretnu i/ili upoznaju. eto npr. kako oni onakvi od gejeva mogu biti inherentno, pogotovo uzimajuci u obzir stvarno stanje na terenu gde nazalost antigej predrasude preovladjuju nad razumevajucim stavovima kao npr. u zemljama ex-Yu uklj. Srbiju, kontraptroduktivni.

u vezi transvestita za performanse, to sam objashnjavao ranije npr. ovde http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 424&page=1, pa da si ili ako si chitao ovo onda, trebalo bi da ti je jasno shta sam zeleo reci. dakle, kratko ponavljam: za razliku od samosvesnih transrodnih osoba koje su ozbiljne i punosvesne o tome da su zatocheni u krivom telu (bar shto se tiche polnih organa i polnih karakteristika) te koje punim zivotom zele da izvrshe transformaciju, transvestiti za performanse s druge strane samo se oblache u odecu suprotnog pola zbog zabave, kreveljenja, zafrkavanja i shenluchenja- zato kazem-za performanse. uz to cheshce su takvi zapravo heterosi nego gejevi, shto bi i _LuKa_ trebao da shvati.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Vel boy
.... uz to cheshce su takvi zapravo heterosi nego gejevi, shto bi i _LuKa_ trebao da shvati.
Mi smo se vec svi navikli da ces nam sve sto nam nije jasno i oko cega imamo nedoumice objasniti ti.
Tako si nas navikao i pomalo nas razmazio u tom smislu... :mazi:
Zato - tebi , Veki, hvala !
:love:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ma, shta je licemerno? :neznam:
derane, kao shto vidish, ja sam se bio obratio korisniku _LuKa_ (nastojeci drugarskim naporom da mu objasnim gde je on pogreshio. u tom naporu nisam hteo samo da mu pobijam sve shto je bio rekao niti da se nuzno svadjam sa njim jer, koliko bar vidim, korisnik nije bash homofobichan niti heteroseksistichan vec samo ima odredjene jednostranosti u vezi presudjivanja oko feminiziranih mushkaraca, pa mu htedoh da objasnim da on tu preteruje i unekoliko greshi) iako je sve to bio deo njegovog offtopic-a starog sedmicu dana.
ja samo ne znam zashto ti derane dubish ovaj offtopic i to josh samnom (ja sam ti vec bio rekao poodavno da ne cenim tvoju sklonost shto chesto meni namecesh produbljivanje off-ova s tobom). moracesh da :odbij: -esh i da me prestanesh gnjaviti.

@Daca, no comment, samo se nadam da nece opet biti reprize tvoje i deranove harange prema meni. :cheer:
Korisnikov avatar
By deran
Nema to veze sa Lukom ni sa offtopicom...

Ti želiš da se svi homoseksualci ponašaju prema nekom (tvom) kalupu,da postoji nekakv "otmeniji" način,etc,da bi TI bio bolje prihvaćen kao "normalan"gay...

TO je licemerno...
Korisnikov avatar
By deran
...i ja sad stvarno neću odgovarati izvesno vreme,pošto stalno menjaš post...

Saberi se,oduzmi se i konačno napiši...:srbin:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by deran
Nema to veze sa Lukom ni sa offtopicom...

Ti želiš da se svi homoseksualci ponašaju prema nekom (tvom) kalupu,da postoji nekakv "otmeniji" način,etc,da bi TI bio bolje prihvaćen kao "normalan"gay...

TO je licemerno...
:roll: pa-pa-paranoja
a, smeta ti derane rech otmeno i otmeniji, smeta....too bad. :cheer: well, i heterosima uvek isto kazem kolikogod da su u vecini, pa shto ne i drugachijim od otmenosti od gejeva.

to u vezi "menjanja mojih postova" smo takodje vec poodavno apsolvirali, micko. :yes:

ti "stvarno odsad pa za neko vreme... necesh da odgovarash..." (kako ono sve reche....)- evo, zabrinuh se :brisheznojschela: :smeh:
Korisnikov avatar
By deran
Nakon nešto više od šest sati,nadam se da je post konačan...

I vrlo neotmeno izbegavanje odgovora...:cowboy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!