Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Hans
Originally posted by the1whowished
Originally posted by deran
Čeda se preselio u jedan od stanova u vili na Dedinju.Zakup stana je 2500 eura mesečno.Pri tom vozi ne znam kakav već džip...

Ne mislite da napad možda ima veze sa tim?
Pa dobro bre, gomila njih zive po samotakvim gajbama pa ipak ne nasrcu na njih i porodicu im po ulici.
Absolument! A inache, ja ne razumem shta je tu chudno. Jovanovic se vise od decenije aktivno bavi politikom i njegove aktivnosti mahom finansira inostranstvo. Narod je gladan zbog dvadeset godina nazadovanja a ne zbog njihovih dzipova, medjutim narodu je potrebna senzacija koju mu svakog jutra pruza tabloidno smece koje kupuje.
Napad svakako ne bih komentarisao...
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by 2Q2Bstr8
nije mi jasan taj argument "neka neko kaže da nije čuo...". pa okej, svi smo čuli, jer imamo uši/oči, pišu tabloidi, ljudi po forumima... čuli smo i svašta drugo na taj način. i šta sad sa time?

Pa eto,meni nije jasan kriterijum verodostojnosti a ja druge izvore nemam osim novina (znake naznaka stavi sam ) i televizije...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
pa recimo tužilaštvo, pravosuđe... može to kao kriterijum?
Korisnikov avatar
By deran
Može-kad ne bude imao imunitet,kao prvo...

I kad to tužilaštvo i pravosuđe ne bude kao što je danas...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Dušan Maljković
Ako neko smatra da je Jovanović klriminalac neka iznese dokaze i tuži ga ili šta već, a ne da mu pravi sačekuše i ponaša se nasilno i divljački. Iznenađuje me kako bilo ko može da podrži ovakve ispade.
Samo toliko!
Korisnikov avatar
By Dina
Neko podrzava napad na Cedu i njegovu porodicu??? Ja po obicaju citam temu od poslednje strane ali nakon ovog sto procitah ne cita mi se ono pre...
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Ne treba napadati na ovakav nacin ovog huligana, ti koji su ga napali su isti kao on:nope:
Treba da vidimo ciji dzip vozi,kako placa zakup stana etc. On je javna licnost, pa je samim tim pod lupom. Sta se zgrazavaju pojedinci ako neko zeli da zna....
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Kultura nasilja na politickoj sceni Srbije mora da ode u proslost-to ne vodi nicemu, jedno nasilje samo prouzrokuje drugo i tako u krug.
Fizicki napadi na politicke neistomisljenike treba da postanu deo proslosti a napadi na clanove necije familije su jos za jednu stepenicu grozomorniji od svega do sada vidjenog. :nope:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Originally posted by Lakiboy_ns
Kultura nasilja na politickoj sceni Srbije mora da ode u proslost-to ne vodi nicemu, jedno nasilje samo prouzrokuje drugo i tako u krug.
Fizicki napadi na politicke neistomisljenike treba da postanu deo proslosti a napadi na clanove necije familije su jos za jednu stepenicu grozomorniji od svega do sada vidjenog. :nope:
:up:

Jos jedan od dokaza da nismo za EU ... Kad cemo se opametiti bre?
:nope:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!